Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:My niestety nie możemy serduszkować.
My pozwoliliśmy sobie dość szybko, jak tylko przestał mnie boleć brzuch, przyznam się, że miałam pewne obawy ale póki co nic niepokojącego się nie wydarzyło -
Felicity wrote:ja też niestety mam zakaz
A my czekamy do środowej wizyty, ale ostatnia (w zeszły weekend) mąż mnie doadł i nic mi nie było
Monika34 wrote:a poza tym dzis wstalam z katarem i bolem gardla:( co moge brac?
Mam ten sam problem, leże i zdycham ;/01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFelicity wrote:Arizona ja w tym roku w grudniu skończę 28lat także nie jesteś sama
Obiecywałam sobie, że pierwsze dziecko musi być przed 30 i w sumie nie wiele się pomyliłam...dobrze, że nie ciągnęło się to dłużnej -
nick nieaktualnyAle macie tempo Witam nowe styczniówki, mam nadzieję, że w komplecie wszystkie dotrwamy do 2016:-)
Ja spałaszowałam dziś coś, co chodziło za mną od tygodnia - loda z McDonald's z tą pyszną czekoladową polewą tylko trochę mało tej polewy mi dali
teraz odpoczywam, a zaraz idę zrobić pranie.Kamila8k, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeneska wrote:Ale macie tempo Witam nowe styczniówki, mam nadzieję, że w komplecie wszystkie dotrwamy do 2016:-)
Ja spałaszowałam dziś coś, co chodziło za mną od tygodnia - loda z McDonald's z tą pyszną czekoladową polewą tylko trochę mało tej polewy mi dali
teraz odpoczywam, a zaraz idę zrobić pranie.
a te gazy to pewnie po śmietanie (wszystko ze śmietaną nagle jest smaczne...sałata, pomidory etc) i po majonezie z gyrosa...głupia ja:)
zaraz wybieram się do kościoła a pierdzę bez opamiętania...świetnie po prostu świetnie:)eneska, lucy1983, Marta8880, Aprilia, zoe31 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Gratulacje życze spokojnej ciazy! i szybkiego porodu -nie tak jak Moj , STYCZEN to piekny miesiac Moj synus urodzil sie 28.01.2015 (a mial sie urodzic 16go)-ale mu sie nie spieszylo-nawet w dniu porodu-WYWOLANIE .pozdrawiam Mamusia ze Szkocji-Aberdeen .
eneska, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:jak w ten sposób to ja kończę 30 w listopadzie
Obiecywałam sobie, że pierwsze dziecko musi być przed 30 i w sumie nie wiele się pomyliłam...dobrze, że nie ciągnęło się to dłużnej -
nick nieaktualnyMama84 wrote:a ja w tym roku kończe 31 lat, długo zwlekałam z drugim dzieckiem( mąż chciał zawsze dwójkę dzieci) a ja nie miałam drugiego w w planach, ale nagle mi się tak odmieniło że nie mogłam się doczekać kiedy kiedy zajdę w ciaze, teraz o niczym innym nie myślę jak o drugim dziecku, jak to inni mówią lepiej pózno niż wcale ....
o ale widzę, że masz już sporą pierwszą córkę, fajnie będzie pomocna teraz:) -
Dziewczyny mam niby w planach jutro pierwsza wizyte u lekarza ale zastanawiam się czy nie przełożyć ja o tydzień jeżeli wszystko jest na razie ok, jutro będzie 26 dzień po owulacji, bata w poniedziałek 1260, myślicie że bedzie coś widać na usg ?
-
Arizona_R wrote:o ale widzę, że masz już sporą pierwszą córkę, fajnie będzie pomocna teraz:)