Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:Dziewczyny mam niby w planach jutro pierwsza wizyte u lekarza ale zastanawiam się czy nie przełożyć ja o tydzień jeżeli wszystko jest na razie ok, jutro będzie 26 dzień po owulacji, bata w poniedziałek 1260, myślicie że bedzie coś widać na usg ?
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Pewnie tyllo pęcherzyk. Lepiej chyba zaczekac do siodmego tyg. To zobaczysz serducho a ja właśnie zrobiłam sb frytki xD też mamy zakaz seksu..niedawno wróciłam ze szpitala bo były plamienia
u mnie tez zakaz z powodu jednorazowego krwawienia w 5t4d i późniejszych plamień w szpitalu leżałam 2dni, potem mnie wypuściliWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 17:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:anulka557 ja tez chyba za radą dziewczyn wizyte z jutra przełożę na 25 maja więdz wizytujemy razem
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, i jak minął weekend? Ja mam wielka ochotę na ogórki małosolne, najlepsza rzecz do jedzenia;)
A tak poza tym to macie juz humorku ciążowe?ja mam trochę zmiany nastroju i współczuje otoczeniu, na szczęście staram sie kontrolować, ale widzę, co jest grane.... -
Poszłam się zdrzemnąć a tu tyle stron do nadrobienia . Wszystkie się przedstawiły to i ja się przedstawię. Mam 27 lat mąż 29 (mąż marzył o dziecku przed 30 ) staraliśmy się 14 miesięcy. Tsh miałam 4,2 gdy zaczęłam brać euthyrox spadło do 1,2 za tydzień robię powtórkę badań i do endo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 18:06
Morwa, Kamila8k, Arizona_R, Beatrice lubią tę wiadomość
[/url] -
tygrys73 wrote:. Czy zakaz seksu obejmuje tylko tradycyjne wkładanie ptaszka do gniazdka czy robótki ręczne też?
a jeśli chodzi o pytanie to wydaje mi się że robótki ręczne też sa zakazane bo to chodzi chyba i skurcze macicy, ale co ja tam wiem[/url] -
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Felicity to obieraj ziemniory podobno nie ma głupich pytan. Wiec pytam. Czy zakaz seksu obejmuje tylko tradycyjne wkładanie ptaszka do gniazdka czy robótki ręczne też?
-
nick nieaktualny