Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Cześć dziewczyny po 9 miesiącach na forum i 15 cyklach starań ujrzałam 2 kreseczki i chciałabym do was dołączyć jeśli nie macie nic przeciwko termin według ostatniej @ wypada mi na 23 stycznia ale jak będzie czas pokaże jestem dobrej myśli chociaż jeszcze nie robiłam bety, ale wszystko przede mną jak to się mówi
witamy :* gratulacje. dlugo musieliscie czekać ale ważne ze w koncu sie udalo
Izoleccc wrote:Hej,
wykreślcie mnie proszę z listy- ciąża biochemiczna.
Wczoraj zaczęłąm nowy cykl.
Mocno trzymam kciuki za każdą z was
Tak mi przykro Nie moge w to uwierzyć ;( Trzymam kciuki za kolejne starankaKourtney lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Na zaproszenie mojej kochanej Vuko postanowiłam się odezwać Dzisiaj zobaczyłam swoje upragnione dwie kreseczki
Mam 23 latka od niecałego roku szczęśliwa mężatka przewidywany termin porodu to 21.01 10 dni przed moimi urodzinkami No a dzisiaj mój mężny dostał spóźniony prezent urodzinowy które miał 13.05Vuko, Beatrice, tygrys73, Morwa, monika_89, Aprilia lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika34 witaj, jasne ze mozesz dolaczyc. na ktory styczen ci wychodzi termin?
Trzymam mocno kciuki i werze ze bedzie wszystko dobrze
My wracamy z nad morza
Dzisiaj rano przywitaly mnie pierwsze mdlosci
Arizona_R nam tez szybko sie udalo. w 1cyklu starań
Monika34 ja bylam na usg ale bylo widac tylko pecherzyk. Teraz ide w piatek na kolejne z nadzieją ze zobacze jużWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 15:08
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Monika34 wrote:tak szybko piszecie, że widzę wszystkich postów ja byłam na dawce 0,25 i 50mg co 2 dzień ja na letroxie ale to samo zrobiłam tsh zaraz po teście jak pisałam w kolejnym poście szybko poszło w górę ...zwiększono mi na 75 i 50 co 2 dzień ale ft4 wtedy skoczyło do górnej granicy i dokładnie po wczorajszej konsultacji z endo mam 50 codziennie i dwa dni w tyg 75.
Monika34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Dzień dobry Na zaproszenie mojej kochanej Vuko postanowiłam się odezwać Dzisiaj zobaczyłam swoje upragnione dwie kreseczki
Mam 23 latka od niecałego roku szczęśliwa mężatka przewidywany termin porodu to 21.01 10 dni przed moimi urodzinkami No a dzisiaj mój mężny dostał spóźniony prezent urodzinowy które miał 13.05
Gratulacje :* czytalam i kibicowalam wam na ovu :* I czekalam wlasnie kiedy sie u nas odezwieszMordeczka, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Beatrice wrote:Monika34 witaj, jasne ze mozesz dolaczyc. na ktory styczen ci wychodzi termin?
Trzymam mocno kciuki i werze ze bedzie wszystko dobrze
My wracamy z nad morza
Dzisiaj rano przywitaly mnie pierwsze mdlosci
Arizona_R nam tez szybko sie udalo. w 1cyklu starań
Monika34 ja bylam na usg ale bylo widac tylko pecherzyk. Teraz ide w piatek na kolejne z nadzieją ze zobacze już
Monika34 -
nick nieaktualnyMonika34 wrote:nie wiem nie liczyłam tego jeszcze w czwartekbył 5 tydz 3 dzien z bijacym serduszkiem. Nie obliczłam tego bo boję się, że się nie uda
uda sie! :* a jakie mialas wartosci bety? bo pisalas cos ze slabe. Kiedy masz jakas nastepna wizyte, kontrole u lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 15:13
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Ze stycznia pochodzę i w styczniu urodzę dołączam za moimi znajomymi Vuko i Mordeczką. Termin porodu najprawdopodobniej 4 stycznia. Tak jak Mordeczka mam 23 lata i jest to moja pierwsza ciąża a udało się w 6 cs witam styczniowe mamy moja dzidzia jakoś w czwartek.miała 7mm i bijące serduszko. Zaczynamy ósmy tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 15:14
Beatrice, Vuko, Flakonik, lucy1983, Mordeczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Ze stycznia pochodzę i w styczniu urodzę dołączam za moimi znajomymi Vuko i Mordeczką. Termin porodu najprawdopodobniej 4 stycznia. Tak jak Mordeczka mam 23 lata i jest to moja pierwsza ciąża a udało się w 6 cs witam styczniowe mamy
witamy :* Gratulacje ale super tyle was nagle dołączaFlakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Monika34 wrote:ponieważ trudno was nadrobić od początku:) które z was były na usg?
Ja byłam, wg kalendarza belly w 2gim dniu 7mego tygodnia, czyli w czwartek. Widziałam fasolkę, rozmiarowo 6 tydzień - 2,7 mm, serducho biło!
Witam wszystkie nowe styczniówki!Beatrice, Morwa, anulka557, Flakonik, Arizona_R lubią tę wiadomość