Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybylismy dzis obejrzec wózki ale to bylo jedno wielkie nieporozumienie
raczej bedziemy zamawiac przez internet bo nei dosc ze dla mnie takie jezdzenie jest meczące to nie bylo zbyt duzego wyboru a jak juz byly to nie takie ktore nas interesowały..marta1987 lubi tę wiadomość
-
natasza666 wrote:Kurcze, laski, umrze nam ten wątek jak się wszystkie na fejsa przeniesiecie
Ale z tych historii, to uśmiałam się do łez
spokojnie, biorąc pod uwagę dzisiejsze tempo wymiany zdań to nie ma takiej opcji
pati, super humorystyczne historyjki
-
Czesc dziewczyny, bardzo dawno nie pisalam ale codziennie czytam co u Was slychac. Od dzisiaj siedze w szpitalu ze wzgledu na skracajaca szyjke i delikatne skurcze. Lekarz zalecil sterydy na plucka. Mam nadzieje ze wytrzymam do stycznia.....leze juz od 27 tygodnia
-
FasUla wrote:Dziewczyny a co sądzicie o ciśnieniu 120/90? Mierzyła mi Polozna a ja sie spieszyłam i nie zdążyłam dopytać, pytała czy sa obrzęki, u mnie sa, ale stwierdzałam ze moze nie jest tak zle i ze pod koniec to normalne? W ogole tez juz teraz mam duzo na plusie, ponad 8 i w ostatnim czasie waga rośnie ekspresowo, to mam nadzieje, ze to głownie woda? A Wy jakie macie ciśnienie?
ja chyba zawsze miałam niskie, ale nigdy mi to nie przeszkadzało --czasami tylko miałam silne migreny i nie mogłam rano zwlec się z łóżka, ale naprawdę b.rzadko.
na początku ciąży miałam 100/55 - nawet położna się mnie pytała, czy aby na pewno nic mi nie jest; 22-25tc 120/70, a teraz powrót do 100/60
tak więc z ciśnieniem problemów nie mam
ale 120/90 to chyba nieco za wysokie
-
Magdalena pomiary glukometrem nie stanowią podstawy do wykrycia cukrzycy. Tylko krzywą cukrowa. Dlatego mi mówią że nie mam cukrzycy. Jak się okazuje mam chyba zjebany glukometr od początku.
Felicity o dziwo na bakterie nie pomogła mi furaginum a neo żurawina. Kup sobie -
Mama84 wrote:Hej.Ja tez dzisiaj miałam wizytę,coreczka wazy 2750g i jest glowka e dol,termin cc 12 styczeń chyba ze się dzidzia przyspieszy,dobrze ze mam miec to cc bo cora wielgasna.Mam do Was pytanie miałam dzisiaj robiony gbs i mam te próbki zaniesc sama jutro do laboratorium wiecie ile kosztuje to badanie?bylam tak zaskoczona ze sama musze biegac z tymi próbkami ze zapomniałam zapytać o koszt tego badania.
-
Ciesze sie, ze poprawilam nastroj. Mi bardzo te historyjki umilily chwile w szpitalu. Wczoraj mialam straszny kryzys, bo sadzilam, ze mnie wypuszcza, a tu kiszka. Ale sie trzymam. Dokoptowali mi dziewczyne na poczatku ciazy, krwawi i ma bole na @. I tak sobie mysle, kurcze, troche jednak jestem szczesciara, nie mialam problemu z utrzymaniem ciazy, latwo w nia zaszlam, swoje przeszlam od 12 tc, ale juz blizej niz dalej!
-
mitzula wrote:mi też już brzuch opada... skurcze czuję ale baaardzo delikatne (wyszły też na KTG) leżę z zaciśniętymi nogami, czekam do skończonego 37tc i zacznę znowu mocniej się ruszać. Jakoś wizja wcześniaka mnie przeraża.
Ja tez nie przechodzę na fb, bo po prostu nie nadążam za nimi i dla mnie mało czytelnie jest a fb.
Wczoraj chyba, odpadł mi czop- ale w 100 % pewna nie jestem. Sugeruję się tym co widziałam w necie. Podobne to było. Póki co cisza... Ale co mnie zastanawia od początku tygodnia przekroczyć nie mogę 100 w cukrach, jedząc nawet to co zwykle, grzesząc i pozwalając sobie na różne rzeczy. Moje cukry po posiłkach dobijają ledwo do 80/90 maks.
Beatrice wrote:Ja sie nie przenoszewole sie nie wciagac bo tam nowe komentarze pojawiaja sie co sekunde
-
tygrys73 wrote:Magdalena pomiary glukometrem nie stanowią podstawy do wykrycia cukrzycy. Tylko krzywą cukrowa. Dlatego mi mówią że nie mam cukrzycy. Jak się okazuje mam chyba zjebany glukometr od początku.
Felicity o dziwo na bakterie nie pomogła mi furaginum a neo żurawina. Kup sobiemyślałam, że krzywa też Ci wyszła źle ale lekarz to zbagatelizował..ale widocznie to było u kogoś innego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny