X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    My dzis idziemy do domu. Nie moge sie doczekac.

Wiem ze wam ciezko, macie dosyc ale mowie wam warto! Dzidzius wynagrodzi wszystko.

Felicity, Arga, anulka557, Mama84, Magdalena83, FasUla, natasza666, Aprilia, grosz_ek, ania.g, ania.g, Szi lubią tę wiadomość

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. :)
    Natalko super wieści. :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    Ale ja robiłam na właśną rękę próby wątrobowe wyszły podwyzszone dlatego zgłosiłam sie do szpitala a tam robili mi tylko ALAT ASPAT I BILIRUBINĘ wyszłam ze szpitala nie swędziało a od 3 sni znowu ;( dziś ide do szpitala na kontrolne badania właśnie te ASPAT ALAT I BILIRUBINĘ i boje się że bede miała jeszcze większę niż wyszłam ze szpitala ;(
    Dlatego sie dziwie ze zdiagnozowali cholestaze skoro nie zrobili kwasow zolciowych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis ledwo zrobilam sobie sniadanie i juz mialam serdecznie dosc..najchetniej przespalabym caly dzien choc wiem ze potem nocke mialabym z glowy :/
    nawet rafaello nie pomaga na moją chandre... tak mi jakos źle,wszystko do dupy..

na szczescie w czwartek wizyta,juz nie moge sie doczekac...

Natalka super ze wychodzicie! :)

• AŚ_KA Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka fantastyczne wieści :)
    Dziewczyny głowy do góry!!! Jeszcze trochę dacie radę!!! Dokładnie wiem co czujecie z tymi bólami,trzeszczeniem w biodrach czy brakiem sił by wstać z łóżka ale nie ma co się na tym skupiać bo zwariujecie do czasu porodu :) może jakaś dobra książka Was troszkę odciągnie od ciazowych boleści :)

Córeczka Emilka ♡
    Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardziej- carbon :D )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:33

• Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity może lepiej jednak do sklepu się udać? Skoro oboje jesteście wysocy to może lepiej "przymierzyć" się do wózka :) hmm tylko Ty chyba musisz leżeć, tak? :(

starania od maja 2013 ....z pomocą lekarzy od marca 2014
    słabe nasienie :(
    18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • mala_lady Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka jak tam? lepiej?

bbe73a0022.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jeszcze 2 razy mnie czyściło, nie idzie już na tyłku siedzieć tak boli :P no ale poza tym żadnych bóli z jelit, tylko standardowo krzyże bolą, spojenie i meeeega ciągnie w podbrzuszu jak chodzę

• Arga Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka a może to te oczyszczanie przed porodem? Ja zawsze tak myślę jak tylko mnie żołądek zaboli i panikuje wtedy od razu.

age.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    no jeszcze 2 razy mnie czyściło, nie idzie już na tyłku siedzieć tak boli :P no ale poza tym żadnych bóli z jelit, tylko standardowo krzyże bolą, spojenie i meeeega ciągnie w podbrzuszu jak chodzę

Na porodówkę się dzisiaj wybierasz ? ;-)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee chyba nie, bo żadnych skurczy dla odmiany nie mam!! 2 mnie dziś tylko złapały, ale to jak się zgięłam :o aż dziwnie bo zawsze kilkanaście na dzień miałam.. ale młody jakiś cholernie spokojny jest hmm ja tam się nie szykuje dziś na nic :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 14:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=Mag

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:33

• Liskova Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity my kupilismy babydesign husky, zerknij :)

Ja w szpitalu. Z rutynowego pobytu na przeplukanie zrobily sie jaja. W badaniu wyszlo rozwarcie na 1cm,szyjka zgladzona, mlody napiera na nia glowka. Poza kroplowkami na przeplukanie,dostaje kroplowke na wstrzymanie akcji i zastrzyki na rozwoj pluc malego,bo nie wiadomo co to bedzie. Gin mowi zeby udalo sie wytrwac 3 tygodnie to bedzie dobrze.

• mala_lady Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova trzymamy kciuki! będzie dobrze :)

bbe73a0022.png
  • natasza666 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:

Kurde, Anulka, Ty sobie jaj nie rób! :-O Ty wiesz jak to brzmi?!

p19udqk3vbg012ck.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany Liskova! to sie porobiło... trzymaj sie tam mocno jeszcze w dwupaku...

ale podlaczyli Cie pod ktg?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova trzymam kciuki!!! Mam nadzieje ze przez 3 tyg bedzie spokojnie!

• natasza666 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Felicity my kupilismy babydesign husky, zerknij :)

Ja w szpitalu. Z rutynowego pobytu na przeplukanie zrobily sie jaja. W badaniu wyszlo rozwarcie na 1cm,szyjka zgladzona, mlody napiera na nia glowka. Poza kroplowkami na przeplukanie,dostaje kroplowke na wstrzymanie akcji i zastrzyki na rozwoj pluc malego,bo nie wiadomo co to bedzie. Gin mowi zeby udalo sie wytrwac 3 tygodnie to bedzie dobrze.

Ale numer... Oby wszystko było dobrze. Byle by się nie okazało, że maleństwo będzie Ci chciało prezent - niespodziankę na święta zrobić.

p19udqk3vbg012ck.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frlicity tak, ktg dwa razy dziennie mam miec.

‹‹ 1058 1059 1060 1061 1062 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ