Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liskova wytrzymaj jeszcze trochę
Felicity no tak dla mnie też 20-30 km to wyprawa by była... -
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Ja powtarzałam teraz HIV hcv i kile miedzy 33-37 sie to robi, ale ponoc nie trzeba. Ja wolałam zrobic bo i tak miałam w ubezpieczeniu.
-
mi nic lekarz nie mówił o robieniu tych badań.
Najważniejsze to tylko tym GBS czy jakoś tak no i grupa krwi.
Mnie już też tak ciągnie w podbrzuszu że leżę,
chodzę często do wc na "dwójkę" i jak Was dzisiaj przeczytałam to zaczynam się bać. Myślałam że to pewnie coś zjadłam w weekend i jelita mi pracują jak oszalałe dzisiaj.
Zaczyna się emocjonująca końcówka ciąży -
Aprilia wrote:No ładne mi jaja Liskova Synkowi się zamarzył prezent na święta? Powiedz mu, że w tym roku co najwyżej rózga bo Mikołaj się go nie spodziewał
A tak na serio, to trzymaj się tam w dwupaku do donoszonej
Fasula - krzyze jak na @ mnie bolaly,nawet chyba pytalam tu o to. -
nick nieaktualny
-
Kamila8k wrote:Pytanie mam za 100 punktów.
Czy badanie hiv, hcv- ma jakąś ważność?
Robiłam je w lutym 2015, przed IUI i teraz zastanawiam się czy je powtarzać czy nie. Bo HBs mi lekarz kazał powtórzyć już wcześniej. Orientuje się któraś z Was?
nic mi lekarz nie mówił o powtórce badania, ale w planie opieki przedporodowej mam wpisaną powtórkę między 33 a 37tc, więc zobaczę co powie na kolejnej wizycie -
Ej no ja jestem jedną z tych pierwszych do rozpakowania a u mnie nic się nie dzieje..nadal zaparcia, braxton to może ze 3 razy na dzień, bezbolesny. żadnego odejścia czopa. nuda generalnie. zobaczymy co w czwartek na wyizycie się okaże
Liskova niezły obrót sytuacji.. -
Ja w środę będę mieć BGS ...i chyba na tym koniec..pewnie jeszcze morfologię i mocz zleci jak co wizytę ciekawe jak moja szyjka bo chyba się miękka zrobiła ...
Niedługo dziewczyny to więcej nas rozpakowanych będzie niż zapakowanych
Tygrys może i lepiej, że nuda ja mam bóle jak na okres i boję się przez to wyjść z domu już nie wspomnę o tym żeby coś robić w domu ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 19:16
-
Ja już też wspominałam o tych spięciach macicy jak na okres ale w sumie mam już je od dawna...jedynie trochę przybrały na sile i dziś ze 2 razy miałam takie w pakiecie z krzyżem..aż mnie to zaskoczyło...ale no-spa, łóżeczko i jest ok. Z toaletą też dziś częściej ale to pewnie czysty przypadek Każda z Nas już się pewnie powoli stresuje tym bardziej, że zaczynają się pojawiać bobasy na forum styczniowym dużo zdrówka dla nich!
-
nick nieaktualnymala_lady wrote:Anulka u mnie ostatnio była taka masakra
-
nick nieaktualny