X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Arga Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova gratuluję synka.

Liskova lubi tę wiadomość

age.png
  • stefcia29 Koleżanka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Nie wiem o ktorej sie urodzil. Ok 17;45-18:00.

O 17:35podlaczyli ktg ale za moment przyszla druga polozna bo brak tetna. Zawolala pierwsza. Zmiana pozycji - plecy,jede bok, drugi. Ale tylko moje tetno jest. Zawolaly lekake - szturchanie po brzuchu i nic. Wkec deyzja - na blok, pilne cc. Ja w placzi nerwy, biegna ze mna na blok. Ja powtarzam malemu ze go kocham i zebybzostal z nami.. potem znieczhlenie ogoln bo brak czasu. Potem nie pamietam. Obudzilam sie i slyszalam ze maly placze.. potem do 20;45 na sali wybudze iowej. Wiedzialam tylko ze maly zyje bo reszte dopiero pediatra na gorze mial powiedziec.

To naprawde cud...

Jejciu Liskova po 1-sze GRATULACJĘ! Nie wyobrażam sobie nawet co przeżyłaś, jak to czytałam to ze łzami w oczach! Baaardzo się cieszę, że tak się skończyło! Zdróweczka Wam życzę :* Czekamy na zdjęcia!!!

• Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova gratulacje!!! Ja również nie jestem sobie w stanie wyobrazić co przeżywałaś .... najważniejsze, że Mały już z Wami jest :) teraz zdrówka i sił dużo dla Was :))))

starania od maja 2013 ....z pomocą lekarzy od marca 2014
    słabe nasienie :(
    18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova gratuluje! Polubiłam bo to naprawdę cudowne ze synek jest z Wami i ze jest szczęśliwe zakończenie! Jestes mega dzielna mama:)

• Summerka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova, oczywiscie gratulacje!!!

Aaa, masakra - strach tu wchodzić..,Liskova, byłyśmy w tym samym momencie ciazy. Kurde, zaczynam sie oszczędzać, bo chce rodzic najwcześniej po świętach;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova gratulacje wszystko będzie dobrze. :* <3
    Ja leżę z bólem krzyża mam nadzieje że mi przejdzie bo ból masakryczny :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 23:30

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Paulix Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova gratulacje ! I dużo zdrówka dla maluszka i dla Ciebie :*

A ja dziś ani pół skurczu, kompletnie nic sie nie dzieje. Czuje sie jak mlody bóg. Chodzilam z 3 godziny po Ikei, kupilam fajny regał , jakieś mega tanie świeczki zapachowe i zupelnie procz nog nic mnie nie boli a Jaś wierzga jak szalony. Chyba na świat mu sie nie spieszy. A czytam Was i widze ze juz macie bóle miesiączkowe itp to mi sie wydaje ze jestem jakas dziwna bo u mnie zupelnie nic procz twardnien brzucha ktore i tak mam juz bardzo bardzo dlugo. Jasiowi nie spieszy sie na swiat.

Jaś 03.01.2016 - 3960g, 56cm :)
    atdcp07wpidlrccj.png
    Aniołek [*] 29.03.2015, 9tc
  • grosz_ek Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova, gratulacje :) będzie dobrze - dużo zdrówka Wam życzę

1usai09kkfvyzb21.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova, ale miałaś przeżycia. Cieszę się że wszystko dobrze się skończyło. Gratuluję i niech Twój synek zdrowo rośnie <3

Matka fantastycznej 4 :)
  • mimi87 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Cc w trybie cito... maly jest na swiecie. Owinal sie pepowina.
    50cm 2280g, 7 punktow
    Gratulacje kochana i gratulacje dla innych mam :) my walczymy jeszcze do terminu ciąży donoszonej lezymy plackiem od 5 tyg i nie robimy nic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 07:13

synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia <3
    zi13sek22ff6wp77.png
    nasz Bartuś
    ex2bwn156t8mofjo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi87 to c

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:33

• tygrys73 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova jestes mega dzielna. Ja bym juz zdazylau umrzec z rozpaczy po prostu..ciesz sie teraz synkiem..sorki ze spytam ale czy ty przestalas czuc ruchy??

Paulix mam dokładnie to samo
    Tez niedługo termin a cisza. Same twardnienia i to rzadko

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity nam juz niewiele zostało;)
    Dziewczyny okropnie mnie dręczy ten zespół cieśni nadgarstka:( czy to minie od razu po porodzie czy po jakims czasie? Bo jak dziecko podniose jak teraz mi lecą kubki z rak? I jeszcze mam puls ostatnio po aż 120, ale to tez minie prawda? A dzis rano obudziłam sie i lala mi sie krew z ucha, ja juz nie wiem o co chodzi:p jedynie co to u mnie ponoc szyjka ok i wierze ze tak do grudnia bedzie, wiec zbieram siły i robię ostatnie wyprawkowe zadania:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liskova gratuluję!! i równocześnie współczuję przeżyć, ale teraz będzie już tylko lepiej :)

mala_lady, dzięki, u mnie już ok :) mały siedzi gdzie powinien, mnie już nie czyści, chociaż jeszcze troche w brzuchu bulgocze :P na porodówkę się nie wybieram :P

• natasza666 Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Nie wiem o ktorej sie urodzil. Ok 17;45-18:00.

O 17:35podlaczyli ktg ale za moment przyszla druga polozna bo brak tetna. Zawolala pierwsza. Zmiana pozycji - plecy,jede bok, drugi. Ale tylko moje tetno jest. Zawolaly lekake - szturchanie po brzuchu i nic. Wkec deyzja - na blok, pilne cc. Ja w placzi nerwy, biegna ze mna na blok. Ja powtarzam malemu ze go kocham i zebybzostal z nami.. potem znieczhlenie ogoln bo brak czasu. Potem nie pamietam. Obudzilam sie i slyszalam ze maly placze.. potem do 20;45 na sali wybudze iowej. Wiedzialam tylko ze maly zyje bo reszte dopiero pediatra na gorze mial powiedziec.

To naprawde cud...

Jezu, naprawdę cud... Jak to dobrze, że poszłaś do tego szpitala. Najważniejsze, że wszystko jest dobrze, obyście szybko doszli do siebie i wyszli do domu :-)

p19udqk3vbg012ck.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla wrote:
    Felicity nam juz niewiele zostało;)
    Dziewczyny okropnie mnie dręczy ten zespół cieśni nadgarstka:( czy to minie od razu po porodzie czy po jakims czasie?

U mnie minęło po kilku dniach...Koleżanka męczy się z tym już 9 miesięcy i ból nie ustaje. Jest jakiś procent kobiet które muszą przejść operacje nadgarstka żeby pozbyć się bólu ale jest to niewielki procent.

FasUla lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrys tak, na drugim ktg nie czulam ruchow. Pierwsze bylo idealne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liskova no szok po prostu... widziałaś już małego?

a ja na prawdę wracam do normalności, skurcze od rana, taaaak mi ich brakowało :D

• natasza666 Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Liskova gratulacje wszystko będzie dobrze. :* <3
    Ja leżę z bólem krzyża mam nadzieje że mi przejdzie bo ból masakryczny :(

Mordeczka... Ty weź się nie wygłupiaj! ;-)

p19udqk3vbg012ck.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova ja nawet nie chce myśleć co mogłoby się stać gdyby nie to, że byłaś wtedy w szpitalu...to naprawdę jakiś cud. Cieszę się, że dobrze się wszytko skończyło...nie mogło być inaczej. Szybkiego powrotu do formy i zdrówka dla synka życzę ;-)

a.png
    a.png
‹‹ 1061 1062 1063 1064 1065 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ