Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tygrys73 wrote:u mnie to samo tylko bez skurczy. chodzące słonie i jednocześnie tykające hormonami bomby
-
nick nieaktualnyU mnie na razie spokój i nie czuje skurczy;) choć dzis myslalam ze mi wody odeszły;) ale to była pomyłka, chciałbym urodzić w nowym roku, moze sie uda...
Dopakowalam wyniki badan do torby i moze jutro spakuje torbę na wyjście ze szpitala z zapasowymi rzeczami, zeby maz nie szukał... Plan porodu juz tez mam wydrukowany, nawet stanik do karmienia przetestowałam;) naprawdę juz coraz bliżej:) ciekawa jestem czy poród mnie tak zaskoczy jak niektóre z Was miały czy bede musiała czekac i czekac;) -
Hej dziewczyny chciałabym się Was poradzić , dzis ide na badania kontrolne poniewaz tydzien temu wyszłam ze szpitala ( cholestaza ) trzymali mnie 5 tygodni ;( minął tydzien trzymałam dietę ale od trzech dni stopy dłonie i całe ciało swędzi jak cholera ;( Czy to znaczy że ten ASPAT I ALAT znowu wzrósł ? Kurcze boje sie ze znowu mnie zostawią ;([link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Karolinka, ciężko powiedzieć, tylko wyniki dadzą odpowiedź.
Próby wątrobowe to jedno, ale kwasy żółciowe powinnaś zrobić. Wyższe niż 10 to cholestaza.
Ja właśnie idę do szpitala na 3 dni na przepłukanie kroplówkami, bo próby wątrobowe podwyższone, kwasy żółciowe teżCholestazy nie ma na ten moment, ale drapię się tak, że nie śpię po nocach.
-
Liskova wrote:Karolinka, ciężko powiedzieć, tylko wyniki dadzą odpowiedź.
Próby wątrobowe to jedno, ale kwasy żółciowe powinnaś zrobić. Wyższe niż 10 to cholestaza.
Ja właśnie idę do szpitala na 3 dni na przepłukanie kroplówkami, bo próby wątrobowe podwyższone, kwasy żółciowe teżCholestazy nie ma na ten moment, ale drapię się tak, że nie śpię po nocach.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Karolinka,dziwne ze stwierdzili cholestaze bez badan
bo ja sie stwierdza ns podstawie kwasow zolciowych wlasnie. Norma jest do 6,8 ale dopiero od wyniku 10 mowimy o cholestazie.
Ja proby watrobowe tez mam podwyzszone ale nikt o cholestazie nie mowi,bo kwasy mam 8,3.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 09:42
-
Ale ja robiłam na właśną rękę próby wątrobowe wyszły podwyzszone dlatego zgłosiłam sie do szpitala a tam robili mi tylko ALAT ASPAT I BILIRUBINĘ wyszłam ze szpitala nie swędziało a od 3 sni znowu ;( dziś ide do szpitala na kontrolne badania właśnie te ASPAT ALAT I BILIRUBINĘ i boje się że bede miała jeszcze większę niż wyszłam ze szpitala ;([link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
U mnie podobnie..mam wrażenie jakby mi się krocze miało rozpaść :)w nocy kręcę się milion razy,w dzień ledwo chodzę..do tego macica wariuje wieczorem,spina się i to nawet takim bólem miesiączkowym..w środę wizyta u ginka.
Trzymajcie się dziewczyny:)
natalka...gratuluję bobasa!A jak tam nerki małego? robili usg? bo o ile pamiętam to mały miał zastój?
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że nie tylko ja narzekam. A to dobrze. Jestem już zmęczona, tym czekaniem oczekiwaniem. Chyba najbardziej zmęczona jestem pilnowaniem diety i wstawaniem o określonej godzinie. Marzy mi się spać aż się wyśpię, a wiem, że to już nie jest realne w najbliższym czasie. I czas mi wolno płynie...