Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natalka, gratulacje! Zaskoczylas nas. Az uslyszalam tykajacy zegarek. Musza mnie puscic wiec do domu, bo torba do spakowania i jedno pranie do wstawienia jeszcze.
U mnie problem z wczesniejszym porodem wiaze sie tez z tym, ze musialabym jechac do innego szpitala. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity, czekamy razem
ja już chce przyszłą niedziele bo od tego czasu będę spokojniejsza. Co prawda w moim szpitalu już by mnie przyjęli ale nie marzy mi się wcześniak za bardzo.
Kurczaki, zobaczcie jak nam ta ciąża szybko zleciała...
Wszystkiego dobrego Wam dziewczyny na te mikołajki -
nick nieaktualnyTaki fajny dzien...Sloneczko swieci i wogole...a ja...z łozka bym nie wychodziła...normalnie zakopała bym sie pod ziemie:((( plakac mi sie chce...czuje sie aseksualna gruba...nie mam w co sie ubrać
( Antoś cos dzis mało rozrabia w brzuszku:((( ehh...normalnie dobić...moze jak sobie poplacze to przejdzie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Każdy maluszek ma inny charakterek- jedne od początku są bardzo aktywne inne mniej.
U mnie godzina bez ruchów to naprawdę żaden powód do stresu bo od początku ciazy przerwy zdazaly się kilku godzinne a wszystko było i jest okey. Córcia poprostu jest leniuszkiem choć nie powiem ostatnio jakoś bardziej daje o sobie znać - myślę że to za sprawą braku miejsca w brzuchu.
Ania - Fasula dobrze radzi z tym spacerkiem. Dotlenicie się, maleństwo może to trochę pobudzi teżNie martw się każda z nas ma czasami taki gorszy dzień, głowa do góry!
Paulix lubi tę wiadomość
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
Szymon dostal lekkiej zoltaczki ale wynik wyszedl w miare dobry. Ale ja sie troche balam i zostawili na do jutra a on lezy pod lampa. Wbili mu wenflon w glowke;(
Zaczyna juz jesc lepiej z cyca tez. Postanowilam go czesciej karmic nie patrzec na te pielegniary. Bo to obe sa od tego doradztwa chyba. Dzis ladnie ssal to go zabrala zeby mu wenflon zmienic, jakby nie mogla poczekac. Bo jak go oddala to spal i nie chcial jesc...
W domu bede robic po swojemu i bedzie dobrze.anulka557, Aprilia, Paulix, Felicity, Rose123, FasUla, grosz_ek, Mama84, Liskova, ania.g, Pati78, Carmen1724, Giannaa, Szi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasula oczywiście ze normalne moj kiedys bez przerwy fikal a teraz potrafi spac dwie godziny. Ale jak juz ma godzine aktywności to pokazuje co potrafi.
Natalka wspolcczuje ze na ten wenflon musisz patrzec. Szpitale i personel to zwykle makabra ale pomysl sobie ze juz teraz jak zabierzesz malego to tam nie wrocisz bo juz po wszystkim)
FasUla lubi tę wiadomość
-
Fasula mój potrafi mieć przerwy kilkugodzinne. Też chce sobie pospać
Ania nie przejmuj się, zafunduj sobie dziś jakieś małe przyjemności na poprawę humoru. Nic na siłę, wszystkie miewamy gorsze dni...
Natalka śliczny maluch
Moja położna uczyła na SR by nie dać sobie wejść na głowę personelowi szpitalnemu, oni robią tak jak im wygodnie a nie tobie i dziecku... Mieliśmy nawet scenki dla przećwiczenia jak reagować na różne niefajne sytuacjeDało mi to i innym dziewczynom ogromną pewność siebie. Pani chce zabrać mi teraz dziecko? Powiedziałabym - proszę przyjść za kwadrans, teraz ładnie je, a wie pani, że ma z tym problem. Olałabym, że jej to nie po nosie. To my i dzieci jesteśmy najważniejsi i mają nam pomagać a nie odwrotnie. Znajoma zwróciła uwagę pielęgniarce, że nie zmieniła rękawiczek po poprzedniej pacjentce tylko startowała już do niej do badania. Ta się oczywiście zapowietrzyła, ale niestety trzeba patrzeć im na ręce skoro tak nieprofesjonalnie podchodzą
Paulix, natalka0887, FasUla, Liskova lubią tę wiadomość
-
Odciagnelam pokarm akurat na jedno karmienie bo mi piersi sie zrobily twarde. Maly zaczal wierzgac i mlaskac to poszlam zeby zagrzaly to moje mleko i zjadl calr. Pielegnoarka mowi ze jutro pewnie wyjdziemy bo wyniki ma bardzo ladne je z butli super z piersi lepiej mu wychodzi i sie nauczy jeszcze. Kalejdoskop uczuc. Bo dzis juz ryczalam rano bo sie balam tej zoltaczki... Najpierw nerwy w ciazy teraz po ach...
Paulix lubi tę wiadomość
-
FasUla wrote:Dziewczyny musze powiedzieć ze dzieki piciu z pokrzywy zeszło mi kilo w dol i woda juz tak bardzo sie nie zbiera;) takze jest lepiej i polecam, ponoc z umiarem mozna w ciazy stosować
FasUla lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
natalka0887 wrote:Odciagnelam pokarm akurat na jedno karmienie bo mi piersi sie zrobily twarde. Maly zaczal wierzgac i mlaskac to poszlam zeby zagrzaly to moje mleko i zjadl calr. Pielegnoarka mowi ze jutro pewnie wyjdziemy bo wyniki ma bardzo ladne je z butli super z piersi lepiej mu wychodzi i sie nauczy jeszcze. Kalejdoskop uczuc. Bo dzis juz ryczalam rano bo sie balam tej zoltaczki... Najpierw nerwy w ciazy teraz po ach...
Wszystko będzie dobrze i Święta spędzicie w domku
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyNatalka śliczny synuś! Słodziak! Fajnie ze jutro wyjdziecie i bedziecie w domku, na pewno bedzie wtedy lepiej:) do domu tez w razie czego mozna doradcę laktacyjnego zamówić a przy szpitalu powinien byc na NFZ, ale pewnie jak będziesz mogła robic po swojemu, to juz w ogole nie bedzie problemów;) wiadomo przeciez ze to moze byc rożnie a Wam i tak super idzie! Ile juz wazy? A Ty jak sie czujesz?