Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez sie wpraszam:P a u mnie leukocyty 15,2 a mocz bez zmian, i z czego mam takie leukocyty? crp tez mi troche wzroslo, a w koncu bralam przez kilka dni ten antybiotyk, mimo ze drugi lekarz uwazal, ze nie ma takiej potrzeby... mam nadzieje, ze synek dzielnie i zdrowo sie trzyma, bo ja juz nie mam pojecia z czego to moze byc:/
a Ty Felicity masz ladne wyniki tylko ten mocz...i tak dobrze, ze bakterie nieliczne:)a Ty tez bralas antybiotyk, prawda? -
nick nieaktualny
-
Felicity...sladowe ilosci bialka moga byc...czlowiek normalnie je wydala w ciagu doby....to samo z leukocytami,nie masz ich duzo...w sumie obecnie mialam wynik podobny,tyle,ze dosc liczne bakterie mi wyszly wiec posiew sie klania...jak mam wyniki to konsultuje z bratem,on sie tym zajmuje i sam mi mowil jak to czasami jest z ta rozbieznoscia we wpisywaniu,co laboratorium to inne kryteria...dziwne troche bo potem my mamy takie cuda:-)
-
nick nieaktualnyRose123 no wlasnie mogą byc i tak mi tez mówiła położna a ten mój gin cos przewrażliwiony
no nic, ja juz wykąpana, zaczynam się szykować do wizyty.. wczesniej musze zadzwonić czy mają jakies mega opoznienia czy moge normalnie przyjechać..
trzymajcie kciuki! -
nick nieaktualny
-
Hej my po wizycie. Tak jak myslalam Marcel w zeszlym tygodniu nie mial 2500 gr bo dopiero tetaz ma
36w6d brzuszek caly czas dwa tygodnie do tylu no ale najważniejsze ze rośnie sobie chudziak...lekarz wróży jakies 2700-2900. Wody juz na wykończeniu, afi 6-7..takze za dwa tyg koniecznie usg i jakby co to tniemy chyba. W kazdym razie moja super krótka szyjka od 30tc sie nie zmieniła i generalnie nie szykuje sie na porod wcale nic ;p raczej przenosimy na styczen
Wzielam skierowanie do szpitala na przyszłość. Od jutra mozemy sie bzykac ;p felicity u mnie tez leukocyty 25 a ostatnio ich mie było. bakterie nieliczne
Mam brac zurawit bo furaginum przed porodem nie bardzomitzula, monika_89, grosz_ek, anulka557, Arga, ania.g, Mama84 lubią tę wiadomość
-
tygrys73 to będą spokojne święta
a wiesz czy rodzisz sn czy cc? bo takie maleństwo to jakoś tak lżej się myśli o sn
-
No tak jak pisze zalezy od tych wod bo jest ich malusko...jakbym teraz urodziła to nie ma problemu ale gorzej jak sie beda tak zmniejszac i zmniejszac a dziecko w srodku. Raczej sn ale decyzja za dwa tygodnie. Jesli trzeba będzie szybko skonczyc ciaze bo sie okaze ze wod nie ma to nie wiem właśnie czy indukcja czy cc. W każdym razie wpierda**m slodkie bo doktor mówi ze dziecku na pewno nic nie szkodzi i mam sie niczym nie martwić. Ale nie zaluje ze bylam na diecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 20:40
-
nie zakodowałam tej info o wodach,
Mi zaczynają cukry szaleć, tak jak było cały czas dobrze tak teraz muszę ciut ich mocniej pilnować, ale myślę że to jeszczze tylko max 2 tygodnie więc dam radę. -
Dziewczyny, odnosnie gatek poporodowych, mam jedno opakowanie wielorazowych, a w nim 2 sztuki. Malo?
Kazali Wam brac pieluche dla doroslych? Polozna na sr cos wspominala, ze przyda sie zaraz po porodzie, ale na liscie szpitalnej sa tylko podklady. -
nick nieaktualny
-
Pati78 wrote:Dziewczyny, odnosnie gatek poporodowych, mam jedno opakowanie wielorazowych, a w nim 2 sztuki. Malo?
Kazali Wam brac pieluche dla doroslych? Polozna na sr cos wspominala, ze przyda sie zaraz po porodzie, ale na liscie szpitalnej sa tylko podklady.
Ja zabieram 2 opakowania wielorazowych majteczek czyli 4szt.
O braniu pieluchy pierwszy raz słyszę, zabieram podkłady poporodowe Bella mamma. Nie wyobrażam sobie po porodzie zakładać pieluchy.Czulabym się mega niekomfortowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:19
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
Felicity, jak przepływy są ok to super. Zawracaj teraz uwagę na te ruchy i jak Cię cokolwiek zaniepokoi to pędem do szpitala. Mój lekarz mówi że lepiej czasem podjechać kilka razy i się uspokoić niż się zamartwiać. Trzymamy kciuki.
No to teraz obydwie nie mamy już szyjki. Jestem ciekawa kiedy się zacznie... -
a ja po ostatniej wizycie zła jestem jak nie wiem, bo nic nie wiem...pytam sie lekarza ile młody waży - dziś nie ważę, pytam o inne rzeczy to tylko usłyszałam przepływy ok, łożysko ok, dziś mierze, i sprawdzam czy jest ok, jak jest ok to znaczy ze wszystko dobrze. no ale ja nie wiem czy mam szyjke, czy nie, nic nie wiem, skurcze normalka, ehhhhhhh......
-
Mitzula, Felicity - to chyba styczniówek z Was nie będzie
Bo chyba trzech tygodni nie dacie rady bez szyjki pochodzić.
Tygrysek - Ty też raczej będziesz miała prezent na świętaU mnie AFI na ostatnim badaniu było ponad 15, to się mały ma w czym pluskać
Ja to bardzo bym chciała dotrwać do stycznia, a jednocześnie tak mi już ciężko, że jakby się wychylił wcześniej, to też by było fajnie