Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Ja śpię na boku albo lewym albo prawym
Na plecach mi nie wygodnie a przed ciążą moją ulubioną pozycją było spanie na brzuchu
Nie wiem jak Liscova dała na imię
Ehh troche sie juz niecierpliwie. Bi nastawilam sie juz ze porod na poczatku grudnia tak jak lekarz powiedzial.
-
Beatrice wrote:Witam nowe mamusie. Milena i AgataN
dopisze was do listy.
U mnie id kilku dni probkemy ze spaniem. Nie potrafie sie ulozyc. Spie niemal na siedzaco bo na lezaco jest mi nie wygodnie nawet z ta specjalna poducha...Super.
Moj Maluszek jest juz tuz , tuz -
Ja to chyba jestem ciążowy ewenement albo Gabrysia tak na mnie działa wstaję sprzątam gotuję nie czuję w ogóle zmęczenia non stop mogłabym coś robić
Nawet myśl o porodzie czy bólach porodowych do mnie nie dociera nic kompletnie, a gdyby nie widoczny brzuch i Gabrysia w nim to nie powiedziałabym że w ciąży jestemGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Beatrice no widzisz mnie tez zapowiadali wcześniaka a teraz nawet porządnych skurczy nie mam. Akurat siedze na ktg i wychodzi max 18-20 :p doczekaaaamy sie.
Mordeczko ty to masz powerA, wiem o tym. Mi sie w sumie dopiero pod koniec ciazy zalaczyl -
Mordeczka wrote:Ja to chyba jestem ciążowy ewenement albo Gabrysia tak na mnie działa wstaję sprzątam gotuję nie czuję w ogóle zmęczenia non stop mogłabym coś robić
Nawet myśl o porodzie czy bólach porodowych do mnie nie dociera nic kompletnie, a gdyby nie widoczny brzuch i Gabrysia w nim to nie powiedziałabym że w ciąży jestem
Ej mam tak samo:) brak ciążowych objawów kompletnie.
Tylko brzuch i teraz już bolące krocze. Dziś byłam ostatni dzień w pracy. W szpilkach:)
Więc dumna jestem z siebie.
Jutro mam wizytę rano. Trochę się stresuje -
Viki wrote:Ej mam tak samo:) brak ciążowych objawów kompletnie.
Tylko brzuch i teraz już bolące krocze. Dziś byłam ostatni dzień w pracy. W szpilkach:)
Jutro mam wizytę rano. Trochę się stresujeTrochę zazdroszczę że tak długo w ciąży pracowałaś u mnie w firmie niestety nie mogłabym pracować
Gabrysia 5.02.2016 ❤
tygrys73 wrote:Beatrice no widzisz mnie tez zapowiadali wcześniaka a teraz nawet porządnych skurczy nie mam. Akurat siedze na ktg i wychodzi max 18-20 :p doczekaaaamy sie.
Mordeczko ty to masz powerA, wiem o tym. Mi sie w sumie dopiero pod koniec ciazy zalaczyl
No widzisz widocznie Marcelek chce powitać świat po Nowym RokuGabrysia 5.02.2016 ❤
Viki wrote:Ej mam tak samo:) Dziś byłam ostatni dzień w pracy. W szpilkach:)
oj zazdroszczę. i tego, że możesz nosić szpilki i tego że chodziłaś tak długo do pracy. ja to od dłuższego czasu zakładam jedynie trapery, a z pracy niestety musiałam zrezygnować dużo wcześniej ze względu na sporą odległość. do tego dojdzie roczny macierzyński - ja nie wiem jak ja się w tej pracy odnajdę
-
Ja juz w domu po szpitalu, wczorajsza wizyta tez ok. Maly wazy 2400, szyjka 1,5cm i stoi w miejscu wiec nie jest zle dlatego dostalam pozwolenie na wyjazd na swieta do domu do rodzicow 120km. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Gratulacja dla nowych maluszkow i mam
Mama84, ania.g, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki
Dzisiaj mialam ostatnia wizyte . Zaliczylam spotkanie z polozna w szpitalu. Monitorning zrobiony , cala dokumentacja do cliniki tez. I ostatnie badania krwi tez juz za mna . Nastepna wizyta to juz porod ! zielone swiatlo od gina jest , wiec czekamyWczoraj zaczelam robic ostatnie porzadki w domu lacznie z myciem okien . Pokoj malego juz czeka i cala reszta tez
Powoli do mnie dociera ze moze mnie zlapac w kazdej chwili....
No nic... w przyszlym tygodniu troszke sie narobie przed Swietami to moze cos sie ruszy ....
-
nick nieaktualny
-
Super że wizyty tak pozytywne za wami
ja dopiero w poniedziałek i to będzie ostatnia wizyta,a później nic tylko czekać na "godzinę zero".
Dziś pomimo kiepskiej nocy energii full...łazienka cała wyszorowana , nawet przeprowadziłam małą renowację fugmąż tylko zapytał po powrocie z pracy czy aby nie chce wcześniej rodzić skoro tak szaleje na kolanach
powiedziałam że nie bo przecież jutro ma iść jeszcze na premierę gwiezdnych wojen:) mina bezcenna
plan na jutro też ambitny, jeszcze troche przed świętami jest do zrobienia więc mam nadzieję ze córcia grzecznie do stycznia zostanie w brzuszku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 20:44
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
ja jutro zamierzam ostatecznie zakończyć przygotowanie mieszkania do świąt. nie wiem tylko co z oknami, bo u nas pada
potem zostanie pieczenie i dekorowanie ciasteczek. najbardziej podoba mi się, jak mąż mówi żebym za dużo nie robiła i się nie przemęczała - moje pytanie: to zrobisz to za mnie? chyba nie muszę mówić, że odpowiedzi się jeszcze nie doczekałam
on po prostu uważa, że niektóre czynności są po prostu zbędne. ach ci faceci ...
-
FasUla wrote:A macie wybranego pediatrę dla dziecka? Musi byc na NFZ czy moze byc np z luxmedu? Ja jutro mam spotkanie z polozna środowiskowa, zależy mi zeby przychodziła po porodzie bo to moje pierwsze dziecko i wole sie otoczyć dobryni doradcami;)
ja zapiszę do tej samej placówki, gdzie mam złożoną deklarację, żeby było łatwiej. ale szczerze, to nawet się nie orientowałam jeszcze kto tam przyjmuje, a chyba byłby najwyższy czas. u mnie to będzie na NFZ, ale wydaje mi się, może być też luxmed.