Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jeżdżę samochodem i oby jak najdłużej, ale u mnie nie ma innego wyjścia jeżeli chcę pojechać np. do lekarza. niestety połączenie wieś-miasto jest tragiczne i samochód to najlepsze rozwiązanie.
mam ostatnio takie dziwne uczucie niedokończenia wielu spraw przed tą najważniejszą do donoszonej jeszcze trochę mi brakuje i wolałabym jednak urodzić w styczniu. generalnie czuję się dobrze, brzuch mi czasami twardnieje, ale to wszystko. chyba te ostatnie porody tak na mnie podziałały i za bardzo intensywnie zaczęłam o tym myśleć... -
Ja tez jeżdzę i z zuza tez jeździłam do końca.
Ja dziś tez miałam wydzielinę, tak, jakby mi coś ciurkiem poleciało, ale potem spojrzałam biały śluz i mokry, więc to chyba normalne, bo mnie ciagle zalewa. Chyba przezroczysty jest niepewny, bo mogą to być wody? Teraz cisza;) -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Gratuluję mamusiom dzieciaczków!!
Trochę mnie tutaj nie było i spędziłam godzinkę na nadrobieniu
U nas CC ustalona na 04.01 ze względu na ułożenie pośladkowe - uparciuch mały!. Ciąża donoszona, Antoś na razie nieduży 2400g Nic tylko czekać -
stefcia29 jeszcze do 4.01 coś urośnie, ale faktycznie jak ciąża donoszona i 2400g to nie zapowiada się duży chłopak. Podobno małe dzieci po urodzeniu bardzo szybko nadrabiają.
stefcia29 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis bylam na wizycie i okazuje sie ze ten wodnisty sluz tez jest zapowiedzia porodu ... ze tak jakby "sie zbliza ogromnymi krokami" aczkolwiek wody czysto porodowe zazwyczaj maja mentny kolor rozowy , brazowawy.. Ja czekam .... Moj maly dzis uciekal przed badaniem co mialam smiechu..jak lekarz w lewo to on w prawo jak lekarz w prawo to ten w lewo
Summerka lubi tę wiadomość
Moj Maluszek jest juz tuz , tuz -
Spokojnie dziewczyny.
Ile objawów tyle różnic.
Jak maluchy będą chciały tak sobie wyjdą. Nie nam decydować
Cieszmy się że to już końcówa.
Są wieści z porodówek?
Beatrice dopisz mi prosze Kacper na naszej liście. -
Ja mam taki śluz od 3 miesięcy, też myślałam już kilka razy, że mi wody odeszły czasem jak się rano pokręcę po łazience, to muszę podłogę wycierać. Tak mam i nie jest to u mnie zapowiedzią niczego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 18:07
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:alexparis urodziła ale napisala ze potem odezwie sie z relacją na forum
no to porody zaczęły się na dobre.
Pozostało mi 10 dni, z jednej strony meeeega długo z drugiej to już zaraz. Nie jestem chyba jeszcze gotowa. Ogarnia mnie panika powoli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stefcia29 wrote:Hej dziewczyny! Gratuluję mamusiom dzieciaczków!!
Trochę mnie tutaj nie było i spędziłam godzinkę na nadrobieniu
U nas CC ustalona na 04.01 ze względu na ułożenie pośladkowe - uparciuch mały!. Ciąża donoszona, Antoś na razie nieduży 2400g Nic tylko czekać
Widzę, że mamy tą samą sytuację. U mnie też miednicowo ułożona;/ Ale i tak mam CC. Termin 4 stycznia. Na oddział z samego rana 3.01:) -
nick nieaktualny