Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
FasUla szyjka tak wysoko dziś, że pół ręki mi tam włożył;/ Zamknięta i twarda.
Do tego mała sie nagle z dnia na dzień obróciła pośladkowo- tak jakby chciała powiedzieć- że tam jeszcze posiedzi.
Mówi, że zdążymy. A jakby co to lepiej dla mnie jak się zacznie bo bez kolejki mnie zrobią i będzie po wszystkim.
No nic jeszcze 2 tygodnie... -
FasUla wrote:Viki to zalapiesz sie na sylwestra nawet:) ale dosc pozno masz chyba date cc, tzn to dobrze, ale ciekawe czy do tej pory bedziesz miec calkiem spokoj, Twoj gin uwaza, ze obedzie sie bez niespodzianek?Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alexparis gratuluję synusia!
Felicty ja jeżdżę jak musze, ale generalnie jak mam meża w domu to jego biorę jako kierowcę. To akuray nie o skurcze u mnie chodzi ale brzuch przeszkadza w kręceniu
Viki ładna waga w szkoku jestem, że jeszcze miała miejsce finkąć
styczniówki zaczęły sie sypać, ale twardo trzymam sie do stycznia13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika ale gin jak się zdziwił. Ale no cóż. Może tak jednorazowo i wróci na miejsce...
Miałam nieprzyjemną sytuacje wczoraj wieczorkiem. Mąż mi wróciła pijany ze spotkania wigilijnego. Pokłóciliśmy się. Eh. Padło kilka złych słów. I w nocy spałam sama i mała tak się wierciła intensywnie całą noc. Obawiam się, że fikła teraz przez skurcze z nerwów.
Sama już nie wiem.
Bo o nic nie chodzi tylko ta główka pod żebrami... boli. -
Viki, oj tez bym sie wkurzyla. Moj maz dzielnie trwa na posterunku, ale jak ostatnio mial nocke, to w razie czego liczylam na tate w pogotowiu. Nastepnego dnia sie okazalo, ze tata zapomnial o dyzurze i poszedl z kolega na piwo. Dobrze, ze dowiedzialam sie po fakcie, bo ze stresu bym sie chyba zajechala.
-
nick nieaktualny
-
Milena00 wrote:Ja dzis bylam na wizycie i okazuje sie ze ten wodnisty sluz tez jest zapowiedzia porodu ... ze tak jakby "sie zbliza ogromnymi krokami" aczkolwiek wody czysto porodowe zazwyczaj maja mentny kolor rozowy , brazowawy.. Ja czekam .... Moj maly dzis uciekal przed badaniem co mialam smiechu..jak lekarz w lewo to on w prawo jak lekarz w prawo to ten w lewo
Niekoniecznie, u mnie byly poprostu bezbarwne jak wodaSummerka lubi tę wiadomość
-
Hej Kobiety ! Ja dzis w domowym pogotowiu bo wieczorem odszedl mi czop...jednak zadnych innych objawow porodowych nie mam .. W internecie pisze ze moze odejsc nawet 2 tyg przed porodem... a moze porod zaczac sie w dobie od odejscia. Zadzwonilam do poloznej ale powiedziala ze jesli wody nie odeszly ani nie mam skurczy to nie musze przyjezdzac...wiec czekam .Moj Maluszek jest juz tuz , tuz
-
nick nieaktualny
-
Na grudniowkach sa dziewczyny, ktorym czop odszedl nawet kilka tygodni przed porodem, chyba nie ma reguly.
Ja po obchodzie i badaniu, wyniki lepsze, rozwarcie na palwc. Po badaniu troche krwawie, ale to ponoc normalne. Marzy mi sie spacer, uciekne oknem -
nick nieaktualnyDzień dobry
dziś i alexa urodziła, jej mąż się pochwalił
ja jeszcze 2 dni muszę się spiąć, chociaż nie chce! chciałabym jak najszybciej urodzić.. dziś przepakowałam torbę do mniejszej i dalej trochę luzu, aż do mnie nie podobne, o czymś musiałam zapomniećFasUla, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Moja córka to już ewidentnie biedna. Tak się już ciężko jej ruszać.
A tu jeszcze dwa tygodnie...
Od teraz ma zakaz picia na 20 lat. :p
Sprząta właśnie i odpokutowuje.
Normalnie poród za porodem. Gratuluje!
monika_89, Kamila8k lubią tę wiadomość