Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylucy1983 Jednak sie nie wybrałam na drugą bete. Chce sobie zaoszczędzić stresu Potem, bym tylko czytała o przyroście i porównywała się z innymi osobami.
Ja dzisiaj spędziłam kolejny dzień nad książkami.
Nie moge sie już doczekać jak bedziemy mogly pisać o kompletowaniu wyprawki, wózkach, ciuszkach itp
Giannaa no można tak powiedzieć w grudniu skończe 19.Flakonik, Harusiowa, Palvin, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Beatrice wrote:lucy1983 Jednak sie nie wybrałam na drugą bete. Chce sobie zaoszczędzić stresu Potem, bym tylko czytała o przyroście i porównywała się z innymi osobami.
Ja dzisiaj spędziłam kolejny dzień nad książkami.
Nie moge sie już doczekać jak bedziemy mogly pisać o kompletowaniu wyprawki, wózkach, ciuszkach itp
Giannaa no można tak powiedzieć w grudniu skończe 19.
Powiedziałaś już bliskim o ciąży ? Jaka była ich reakcja ? Rodzice różnie reagują na ciąże w tak młodym. Ja wiem, że doskonale sobie poradzisz
Jak przeczytałam o kompletowaniu wyprawki aż mi się miło zrobiło Pamiętam jak to było w pierwszej ciąży ...przeglądanie wózków łóżeczek ahhhhhhBeatrice, aga3107, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Powiedziałaś już bliskim o ciąży ? Jaka była ich reakcja ? Rodzice różnie reagują na ciąże w tak młodym. Ja wiem, że doskonale sobie poradzisz
Jak przeczytałam o kompletowaniu wyprawki aż mi się miło zrobiło Pamiętam jak to było w pierwszej ciąży ...przeglądanie wózków łóżeczek ahhhhhh
Na razie wie tylko tatuś dzidzi i nikt więcej. Najbliższej rodzinie powiemy może po pierwszym badaniu USG jak będzie wszystko w porządku. Moja mama wie, że chciałabym jak najszybciej dziecko, więc myślę, że sie ucieszy A reakcje ludzi wokół niespecjalnie nas interesują.
Natomiast podejrzewam, że przyszła teściowa może być troche niezadowolona i może sie jej nie spodobać, że będe na ślubie w sukni ciążowejHarusiowa, Flakonik, Palvin, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Beatrice wrote:Na razie wie tylko tatuś dzidzi i nikt więcej. Najbliższej rodzinie powiemy może po pierwszym badaniu USG jak będzie wszystko w porządku. Moja mama wie, że chciałabym jak najszybciej dziecko, więc myślę, że sie ucieszy A reakcje ludzi wokół niespecjalnie nas interesują.
Natomiast podejrzewam, że przyszła teściowa może być troche niezadowolona i może sie jej nie spodobać, że będe na ślubie w sukni ciążowej
O opinie innych ludzi się nie martw ...ludzie zawsze gadają i będą gadać...
Miecie już zaplanowaną datę ślubu ? Na kiedy ? Teściowa to taka religijna osoba ? Teraz to już nie budzi żadnego zaskoczenia, że kobieta jest w ciąży idąc do ślub albo, że ślub bierze jak dziecko jest już na świecie. Mój Oluś miał 10 m-ce jak ślubowalismy...Najpierw chcieliśmy dziecko później ślub i nikt nie mała nic przeciwko.Beatrice, aga3107, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:O opinie innych ludzi się nie martw ...ludzie zawsze gadają i będą gadać...
Miecie już zaplanowaną datę ślubu ? Na kiedy ? Teściowa to taka religijna osoba ? Teraz to już nie budzi żadnego zaskoczenia, że kobieta jest w ciąży idąc do ślub albo, że ślub bierze jak dziecko jest już na świecie. Mój Oluś miał 10 m-ce jak ślubowalismy...Najpierw chcieliśmy dziecko później ślub i nikt nie mała nic przeciwko.
Mamy 12 lipca No ona taka jest
Dziewczyny a wy już mówiłyście komuś? Kiedy będziecie mówić rodzinie, znajomym?Harusiowa lubi tę wiadomość
-
Super to już niedługo. Konkordatowy czy cywilny ?
U mnie wie tylko przyjaciółka i szefostwo w pracy.
Rodzicom powiem za 2 tyg jak będzie serduszko widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 15:57
Beatrice, aga3107, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Super to już niedługo. Konkordatowy czy cywilny ?
U mnie wie tylko przyjaciółka i szefostwo w pracy.
Rodzicom powiem za 2 tyg jak będzie serduszko widać
Cywilny Nie długo bede musiała się wziąć za poszukiwania sukienki chociaż cięzko będzie coś wybrać bo nie mam pojęcia jaki wtedy będzie brzuszek
Coś mało nas na razie styczniówekWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 16:01
aga3107, Flakonik, Harusiowa, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Czesc Dziewczyny, ja dzis od rana w biegu i nie mam czasu Was nadrobic . W kazdym razie dzwonila babeczka z laboratorium i powiedziala mi przez tel jakie mam wyniki z pon. No wiec beta ponad 253, a progesteron ponad 35. Byl to 13dpo. Wyniki dzisiejszej bety bede miala jutro.
Ja tez miewam takie niby skurcze jak na okres, tzn wczoraj mialam kilka razy,a dzis na razie spokoj. A co do gazow, to ja jestem z tych co gazuja caly czas hihihi. Poza tym, jak sciagam wieczorem stanik, to musze sobie podtrzymywac cycki,bo bola hahahah . Milego dnia Mamuski, postaram sie zajrzec pozniej
Vuko gratuluję bety i super progesteronu Na pewno będzie dobrze kochana
Mnie wczoraj też było masakrycznie zimno, nawet odkręciłam znwou ogrzewanie, dziś znowu uderza ciepło... Ehhh, te hormonyaga3107, Vuko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie wie tylko mój mąż na razie chcemy tą wiadomość zatrzymać dla siebie, przynajmniej do pierwszego usg...
Chociaż nie wiem jak długo wytrzymam, żeby powiedzieć mamie, bo wiem, że bardzo się ucieszy
Ale jeszcze tydzień muszę wytrzymaćBeatrice, aga3107 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, też tak mam. Ciągle mi zimno...Do tego łupie w krzyżu.
Martwię się, że cycki mnie prawie w ogóle nie bolą.
Ale pociesza mnie myśl, że jak miałam ciąże biochemiczną to tak bolały, że maaaaasakra.
Nawet dzień jak dostałam okres- bardzo bolały. I zaczynam to odczytywać jako dobrą wróżbę.
Zaczynałam wątek na listopadówkach, ale miałam jednak ciąże biochemiczną...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny