Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Kamila witaj wsrod styczniowek :* Gratki. Jasne ze mozesz dolaczyc
Kochana napiszesz cos wiecej o sobie ?
Tylko co?
Byłam dziś na becie. Wynik 326.4 a dziś 14 dpo ( 10 dpo miałam 42.6, 12dpo 134.5), progesteron 33 w dniu dzisiejszym. Biorę Luteinę 3 razy dziennie.
Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Kamila piękny przyrost bety I progesteron też w porządku gratuluję...
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila8k wrote:Oczywiście, że mogę.
Tylko co?
Byłam dziś na becie. Wynik 326.4 a dziś 14 dpo ( 10 dpo miałam 42.6, 12dpo 134.5), progesteron 33 w dniu dzisiejszym. Biorę Luteinę 3 razy dziennie.
A skad jestes? Na kiedy wychodzi ci wstepnie termin?
Piekna beta.Harusiowa, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:U mnie wie tylko mąż
też mnie korci żeby powiedzieć rodzicom, ale to jak juz zobacze serduszko..
w ogóle dziewczyny mam załamke bo praktycznie nic mi nie przechodzi a naczytałam sie w necie ze objawy jakie mam (wyczerpujace napady duszącego kaszlu/serie, łapanie powietrza, świszczenie,trudnosci w oddychaniu ,brak gorączki i innych objawow) to moze być krztusiec...
kur&&&& gdzie ja moglam to zlapać to nie wiem, tydzień temu sporo jezdzilam autobusami,moze tam cholera wie...
chyba sie zalamie... zamiast sie cieszyc ciążą to ja od poczatku drżę o groszka
A byłas u lekarza ? Coś Ci zapisał ? Tylko się do tego nie denerwuj bo to mieszanka nie do przyjecia...
Viki - ja tez byłam na listopadówkach i tez miałam ciąże biochemiczną... wiec łącze się z Tobą w bólu i miejmy nadzieje, że tym razem nam się uda
Kamila - witaj bardzo miło, że do nas dołączyłaś Dlaczego bierzesz luteinę przy takim progesteronie lekarz Ci ją zapisał ? Ja miała 29,5 i powiedziała moja gin, ze progesteron super. -
Giannaa wrote:A byłas u lekarza ? Coś Ci zapisał ? Tylko się do tego nie denerwuj bo to mieszanka nie do przyjecia...
Viki - ja tez byłam na listopadówkach i tez miałam ciąże biochemiczną... wiec łącze się z Tobą w bólu i miejmy nadzieje, że tym razem nam się uda
Kamila - witaj bardzo miło, że do nas dołączyłaś Dlaczego bierzesz luteinę przy takim progesteronie lekarz Ci ją zapisał ? Ja miała 29,5 i powiedziała moja gin, ze progesteron super.
-
Tak Viki bardzo szybko, Oluś mój synek jest z pierwszego podejścia Ja przypuszczam, że moja biochemiczny była trochę jakby na własne życzenie... byłam pewna, że nic z tego nie wyjdzie bo owu miałam mieć w dniu którym leciałam do mojego męża (jest za granicą) stwierdziłam, że po porostu plemniki nie zdążyły zapłodnić mojej komórki... wiec zrobiłam sobie tatuaż ... byłam u kosmetyczni na zabiegu z elektrodzwiękami które są zabronione w ciąży i do tego przechodziłam infekcję... organizm mógł stwierdzić, że to nie czas na ciążę, że może to być zbyt duże obciążenie i sam ją zwalczył...
Moja głupota... -
Ja miałam za cienkie endometrium przypadkowo. I się pewnie źle zagnieździł.
Teraz to już moja 4 ciąża... Oby udana. Wszystkie kończone na wczesnym etapie- do 6 tygodnia.
Teraz na luteinie od początku i mam nadzieje, że się uda.
dorbie lubi tę wiadomość
-
Viki wrote:Ja miałam za cienkie endometrium przypadkowo. I się pewnie źle zagnieździł.
Teraz to już moja 4 ciąża... Oby udana. Wszystkie kończone na wczesnym etapie- do 6 tygodnia.
-
Viki wrote:Ja miałam za cienkie endometrium przypadkowo. I się pewnie źle zagnieździł.
Odczytałam trochę Twoją historię i wiem, że bardzo łatwo zachodzisz w ciążę ale masz problem z utrzymaniem Trzymam za Ciebie kciuki i wierze, że teraz się uda
Robiłaś badania na poziom progesteronu ?