Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko - świetna beta może to będzie córeczka Albo bliźniaki
Felicity - a u Ciebie synek?
Ciekawe czy jest to prawda, że zarodek żeński wytwarza o 20% hormonów więcej Spróbuję zapamiętać Wasze bety i sprawdzić czy pokrywa się to z późniejsza płcią. dziecka
Moje beta 172 i po 48h 501 i mam nadzieje, że to na córeczkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie w rodzinie od strony taty praktycznie nie było chłopaków ja sama mam siostrę wiec jak się Olek urodził to bardzo się cieszyli... ale od strony mojego męża sami chłopacy (ma dwóch braci) wiec teście wręcz proszą o wnuczkę Ja też chciałabym mieć parkę ale oczywiście zdrowe dziecko najważniejsze!
-
nick nieaktualnyBeti2203 wrote:Dołączam do styczniowych Przewidywany poród na 3 stycznia !
Beti witaj w styczniowych mamusiach. Tez mam termin na 3.01
eneska wrote:Cześć dziewczyny Ja jeszcze nieśmiało się witam, bo test ciążowy pozytywny dzisiaj:) mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, pech chciał, że długi weekend teraz, więc przyrostu bety za bardzo nie ma jak sprawdzić. Cierpliwie czekam i staram się nie denerwować wg ostatniej @ termin przypadnie na 10 stycznia. Jeszcze to do mnie nie dociera, do mojego męża chyba też nie. Nikt jeszcze nie wie. Rodzicom powiemy w Dzień Matki - mamy dostaną książkę "Pomocy, będziemy dziadkami!"))) myślę, że wcześniej nie ma co mówić, a wtedy będę już po pierwszej wizycie u lekarza i może uda się zobaczyć serduszko. Znajomi dowiedzą się jak najpóźniej - nie chcemy się aż tak dzielić tą wiadomością, pomimo tego, że bardzo się cieszymy. Powiemy im jakoś w lipcu/sierpniu.Flakonik, Harusiowa, Blair, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFelicity wrote:mój mąż twierdzi że na bank będzie synek
a jak dla mnie to bez różnicy, byle było zdrowe
u mnie tez mąż twierdził, że będzie synek i ja też tak myślałam a będziemy mieć we wrześniu dziewczynkęFlakonik, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eneska, gratuluje !
Vuko, może będziesz miała faktycznie dwa serduszka
U mnie wczoraj bardzo senny dzień, w pracy ledwo dałam radę wytrzymać do 21. Już mniej mnie boli brzuch. Dzisiaj mam wolne więc tylko troszkę posprzątałam i odpoczywam. Mam stresik bo jutro według terminu powinnam mieć okres mam nadzieje, że nie przyjdzie. Dzisiaj się dowiedziałam, że kuzynka straciła dzidzie w 10 tc2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
nick nieaktualnyKaszuba, ja też jestem cały czas zmęczona i senna, to chyba normalne w ciąży
Trzymam kciuki żeby @ się nie pojawiła ale to mało prawdopodobne skoro testowałaś przypomnij mi bo już mi się miesza, robiłaś już betę?
Współczuję twojej kuzynce, niestety takie tragedie zdarzają się częściej niż nam się wydaje, ale trzeba być dobrej myśli -
lucy1983, robiłam testy po dziwnym plamieniu po owu, którego nigdy nie miała, więc szybko wykryłam. Na betę pójdę w poniedziałek jak nie przyjdzie @. Mam nadzieję,że nic się maleństwu mojemu nie stanie i zostanie z nami abyśmy mogli się zobaczyć w styczniu już po tej stronie
lucy1983, Harusiowa lubią tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
U nas na razie wie tylko tatuś dzidziulka i moja siostra( ja o jej ciąży też wiedziałam pierwsza). Rodzicom powiemy jakoś w czerwcu bo czekają ich operacje więc nie będziemy im dokładać przed. A mojej mamie powiemy pewnie w tym samym czasie bo to straszna plotkara i zaraz cała wieś będzie wiedziała więc nie będziemy zapeszać :p2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
O Boże , ale dziś mam nerwy... Tak wybuchłam na męża, że aż mi głupio.
Gazy mi nie przechodzą. Obrzydliwe to jest.
Chyba objawy zaczynają się pojawiać powoli:)
Nadal nie byłam na drugiej becie. A wy macie taaakie piękne te bety...
Ja czekam. Jutro mam dopiero termin okresu:) -
nick nieaktualny