Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viki, mnie też tak ćmi, jutro termin @ mam nadzieję, że pojawi się dopiero za rok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 21:27
Patus_777 lubi tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Eneska, a jutro to chyba laboratoria zamkniete,bo swieto jakies, nie?
Mnie też troszkę ćmi w podbrzuszu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 22:50
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry i ja się witam majowo Chociaż pogoda wcale nie majówkowa
Ja się dzisiaj czuje nie bardzo od wczoraj męczy mnie jakieś przeziębienie...nie rozstaje się z chusteczkami
Vuko - wiec jeszcze wszytko przed Tobą jak na USG nie byłaś Nie zdziw się jak zobaczysz dwa pęcherzyki
Felicity - jak tam Twoje zdrówko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:09
-
Witajcie w Majóweczkę
Dobrze, że miałam wolne wczoraj i dziś bo niestety jutro muszę iść do pracy :/przynajmniej w dwa dni sobie odpocznę.
Dziś powinnam dostać @ zawsze jeden dzień przed miałam lekkie brązowe plamienie a w pierwszy dzień zalewało mnie z rana a dziś czyściutko więc mam mały sukcesik . Aczkolwiek to jeszcze nic nie znaczy. W poniedziałek pójdę na betę, spróbuję się do lekarza dostać jakoś na koniec tygodnia bo to już będzie początek 6 tygodnia może coś już zobaczę jak stchórzę to pójdę 11 maja.
Beatrice, Flakonik lubią tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
nick nieaktualnyHej hej u mnie też dzisiaj z pogodą średnio, zaraz wychodze na betę
Czuję się dobrze - teraz chodzę wcześniej spać i wcześniej się budzę, więc nawet mi to na rękę mam delikatne mdłości, ciągle mi się odbija i czasem brzuch pobolewa. Cycki rosną i są wrażliwe:) popijam wodę, bo na razie tylko to (szczególnie rano) przechodzi mi przez gardłoBeatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też się witam majówkowo, choć u mnie pogoda deszczowa i zimno, niestety ale my i tak spędzamy majówkę w domu bo mąż pracuje w niedzielę. Za to dziś jedziemy do teściów na obiad.
U mnie w miarę ok, czasem zakłuje jajnik, czasem coś pociągnie w brzuchu, piersi wrażliwe, ale bez przesady. Ja też nie mam za bardzo apetytu, dziś zrobiłam rano smoothie dla zdrowia i myślałam że zwymiotuję... Ja przez większość dnia jadę na przekąskach, bo obiadu nie mogę wmusić, za to wieczorem jest lepiej z jedzeniem.
Miłego dnia dziewczynyBeatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny