Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viki, mnie też tak ćmi, jutro termin @ mam nadzieję, że pojawi się dopiero za rok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 21:27
Patus_777 lubi tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Eneska, a jutro to chyba laboratoria zamkniete,bo swieto jakies, nie?
) i poleciałam na betę parę godzin później. Wyszła 5,5 czyli baaaaardzo na granicy i wyszło na to, że dopiero co się zagnieździło jajeczko. Pani w lab nakazała powtórkę po 48 godzinach, to wypada na 1 maja, ale znalazłam u siebie w mieście lab przy szpitalu, które jest czynne 24h/7. Już tam dzwoniłam, mogę się jutro zjawić i bez problemu oznaczą mi betę. Jestem dobrej myśli, bo dzisiaj test ciążowy o czułości 25 wyszedł już pięknie, więc wszystko wskazuje na to, że beta rośnie
Mnie też troszkę ćmi w podbrzuszu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 22:50
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry i ja się witam majowo
Chociaż pogoda wcale nie majówkowa
Ja się dzisiaj czuje nie bardzo od wczoraj męczy mnie jakieś przeziębienie...nie rozstaje się z chusteczkami
Vuko - wiec jeszcze wszytko przed Tobą jak na USG nie byłaśNie zdziw się jak zobaczysz dwa pęcherzyki
Felicity - jak tam Twoje zdrówko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:09
-
Witajcie w Majóweczkę
Dobrze, że miałam wolne wczoraj i dziś bo niestety jutro muszę iść do pracy :/przynajmniej w dwa dni sobie odpocznę.
Dziś powinnam dostać @ zawsze jeden dzień przed miałam lekkie brązowe plamienie a w pierwszy dzień zalewało mnie z rana a dziś czyściutko więc mam mały sukcesik. Aczkolwiek to jeszcze nic nie znaczy. W poniedziałek pójdę na betę, spróbuję się do lekarza dostać jakoś na koniec tygodnia bo to już będzie początek 6 tygodnia może coś już zobaczę
jak stchórzę to pójdę 11 maja.
Beatrice, Flakonik lubią tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
nick nieaktualnyHej hej
u mnie też dzisiaj z pogodą średnio, zaraz wychodze na betę
Czuję się dobrze - teraz chodzę wcześniej spać i wcześniej się budzę, więc nawet mi to na rękęmam delikatne mdłości, ciągle mi się odbija i czasem brzuch pobolewa. Cycki rosną
i są wrażliwe:) popijam wodę, bo na razie tylko to (szczególnie rano) przechodzi mi przez gardło
Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też się witam majówkowo, choć u mnie pogoda deszczowa i zimno, niestety
ale my i tak spędzamy majówkę w domu bo mąż pracuje w niedzielę. Za to dziś jedziemy do teściów na obiad.
U mnie w miarę ok, czasem zakłuje jajnik, czasem coś pociągnie w brzuchu, piersi wrażliwe, ale bez przesady. Ja też nie mam za bardzo apetytu, dziś zrobiłam rano smoothie dla zdrowiai myślałam że zwymiotuję... Ja przez większość dnia jadę na przekąskach, bo obiadu nie mogę wmusić, za to wieczorem jest lepiej z jedzeniem.
Miłego dnia dziewczynyBeatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny