Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
My na razie wstrzymujemy się z przytulaniami choć mojemu mężowi już ciężko wytrzymać niestety czasem przytulanka mogą wywołać lekkie skurcze macicy i plamienie, więc ja wolę nie ryzykować...
Ja pewno będę drżeć do końca 12. tygodnia ale tak to już jest po stracie... Jednak jestem dobrej myśli
Dobranoc Miłej nocki
Beatrice lubi tę wiadomość
-
Witam, moje testy pokazuja dwie porzadne kreski!! W poniedzialek dowiem sie w 100% czy jestem w ciazy. Bedzie to 36 dc, mam nadzieje iz usg pokaze juz cos. Jak lekarz potwierdzi to termin poczatek stycznia (03.01.2016) cos kolo tego.
Beatrice, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaunder witaj :* i gratulacje. Mi tez wychodzi na 3 stycznia termin
Widze ze jestes aniolkowa mamusia. Ktory to byc tc ciazy jesli mozna wiedziec?Bo napisalas ze znowu 40tyg stresu. Trzymamkciuki zeby tym razem bylo wszystko dobrze :*Suri97 lubi tę wiadomość
-
agaunder- hej:)lucy1983 wrote:Witajcie dziewczyny
My na razie wstrzymujemy się z przytulaniami choć mojemu mężowi już ciężko wytrzymać niestety czasem przytulanka mogą wywołać lekkie skurcze macicy i plamienie, więc ja wolę nie ryzykować...
Ja pewno będę drżeć do końca 12. tygodnia ale tak to już jest po stracie... Jednak jestem dobrej myśli
Dobranoc Miłej nockiBeatrice wrote:A jak u was z imionami?Macie juz wybrane albo jakies typy?
-
agaunder - witaj Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami do końca 40go tygodnia. Fajny avatar - motocyklistka ?
Ja dalej walczę z przeziębieniem... i zaczynają mnie męczyć wieczorne mdłości, dziwne to trochę bo podobno mdłości są rano a nie wieczorem...
Ja od przytulania muszę się wstrzymać czy chcę czy nie chcę bo mojego męża nie ma
Eneska - dobrze robisz powtórz betę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja dzisiaj czuję się dobrze, nasilił się jedynie ból piersi, apetyt trochę wrócił. Rano trochę zawrotów głowy i uderzenia gorąca. Mój mąż tak się cieszy, że wygadał przyjaciołom wiadomość no trudno, nie mam mu tego za złe - chciałam trochę potrzymać to w tajemnicy "w razie, gdyby...". Ale doskonale wiem, jak on jest podekscytowany ciążą, więc niech cieszy się w gronie najbliższych Chyba nie wytrzymam do wizyty 21 maja i pójdę wcześniej - planuję 11 maj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eneska, suszone śliwki, kiwi.
Beatrice, ja się też zastanawiam czy iść bo wstępnie na piątek się zapisałam. Jednak chyba posłucham położnej i pójdę dopiero około 15maja to już będzie połowa 7 tygodnia. Chociaż mnie korci, w sumie zawsze mogę iść dwa razy ale po co dodatkowy stres. Nie wiem już sama
Ja dziś od rana fatalnie się czułam. Byłam głodna ale mnie tak mdliło po zjedzeniu kanapki, że ledwo do pracy dojechałam. Jednak zatrzymałam się nad toaleta. Resztę dnia pomagałam sobie suchym rogalem, skubałam go cały dzień w pracy i jakoś koło 14 przeszło. Z każdym dniem zmęczenie jest większe jakbym nie spała nic.2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
nick nieaktualny
-
eneska wrote:A jeszcze mam pytanie, czy was też czasem tak falami zalewa śluzem? Mi się tak zdarza i od razu lecę sprawdzić, czy to przypadkiem nie @ okropne uczuciekaszuba wrote:eneska, suszone śliwki, kiwi.
Beatrice, ja się też zastanawiam czy iść bo wstępnie na piątek się zapisałam. Jednak chyba posłucham położnej i pójdę dopiero około 15maja to już będzie połowa 7 tygodnia. Chociaż mnie korci, w sumie zawsze mogę iść dwa razy ale po co dodatkowy stres. Nie wiem już sama
Ja dziś od rana fatalnie się czułam. Byłam głodna ale mnie tak mdliło po zjedzeniu kanapki, że ledwo do pracy dojechałam. Jednak zatrzymałam się nad toaleta. Resztę dnia pomagałam sobie suchym rogalem, skubałam go cały dzień w pracy i jakoś koło 14 przeszło. Z każdym dniem zmęczenie jest większe jakbym nie spała nic.
-
nick nieaktualnyagaunder wrote:Witam, moje testy pokazuja dwie porzadne kreski!! W poniedzialek dowiem sie w 100% czy jestem w ciazy. Bedzie to 36 dc, mam nadzieje iz usg pokaze juz cos. Jak lekarz potwierdzi to termin poczatek stycznia (03.01.2016) cos kolo tego.
Witaj agaunder mam nadzieję, że będziesz się z nami dobrze czuła
Opowiedz coś o sobie -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny Mam nadzieję, że miło spędzacie majówkę
Ja nie mam problemów z zaparciami, ale na ogół mleczna kawa albo mleko na to dobrze pomagają Eneska, mam nadzieję, że któryś ze sposobów ci pomoże...
Jeśli chodzi o uczucie wilgotności i mokrości, to ja mam tak na ogół rano i też sięzawsze stresuję czy to nie jakieś plamienie albo krwawienie. Dla mnie każda wizyta w toalecie to duży stres ale jak do tej pory czyściutko
Kaszuba - ja też tak mam z tym jedzeniem, czuję sięgłodna, coś jem i potem mi niedobrze... Ale myślę, że to jeszcze nie są prawdziwe mdłości, co mnie w sumie cieszy
Gianna - jak się czujesz? Mam nadzieję, że domowe sposoby pomagają: herbata z miodem imbirem i cytryną, czosnek, syrop z cebuli, no i spać i odpoczywać Oby ci niedługo przeszło
Giannaa lubi tę wiadomość