Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamila8k, ja w poniedziałek pójdę na betę. Do lekarza chciałam iść 8 w piątek ale w ubiegłym tygodniu spotkałam znajoma położna i ona mi mówiła, żeby się nie śpieszyć z pierwsza wizytą bo jak będzie tylko pęcherzyk to dodatkowy stres. A ty jak byłaś to był pęcherzyk ?
Kamila8k lubi tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
kaszuba wrote:Aga1983, Mi same piersi się aż tak bardzo nie powiększyły ale brodawki to są wielkie i opuchnięte.kaszuba wrote:Kamila8k, ja w poniedziałek pójdę na betę. Do lekarza chciałam iść 8 w piątek ale w ubiegłym tygodniu spotkałam znajoma położna i ona mi mówiła, żeby się nie śpieszyć z pierwsza wizytą bo jak będzie tylko pęcherzyk to dodatkowy stres. A ty jak byłaś to był pęcherzyk ?
-
Ja mam duży biust i mam nadzieje, że nie urośnie więcej.
Na razie tylko boli, że aż się słabo robi. Na początku z zewnątrz a teraz to juz cały.
Dziś jestem marudna, śpiąca, bolą mnie cycki i brzuch na okres. Jak się ruszam to kłuje w plecach i biodrach. A to dopiero 4 tydzień...
Cera na szczęście wraca do normy.
I czemu ja ciągle ziewam?Kamila8k lubi tę wiadomość
-
Serio nie warto iść przed betą 10000 lub 6 tygodniem. Bo dopiero wtedy coś widać więcej.
Gin mi zawsze mówi że do 6 tygodnia zawsze jeszcze "okres" może przyjść niestety. I żeby się nie nastawiać.A potem to już lepiej -
Kamila8k, w takiej sytuacji jest to oczywiste. Ja nie mam za sobą straty, to moja pierwsza ciąża. Jednak bardzo się o nią boję. W sumie sama nie wiem kiedy mam iść. Ale coś tak czuje, że na 6 się zapiszę do innego lekarza. Bo do mojego lekarza, który będzie ciążę prowadził jestem zapisana na 1 czerwca i niestety nie ma wcześniejszych miejsc2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
kaszuba wrote:Viki, właśnie dlatego sama nie wiem na kiedy się zapisać.kaszuba wrote:Kamila8k, w takiej sytuacji jest to oczywiste. Ja nie mam za sobą straty, to moja pierwsza ciąża. Jednak bardzo się o nią boję. W sumie sama nie wiem kiedy mam iść. Ale coś tak czuje, że na 6 się zapiszę do innego lekarza. Bo do mojego lekarza, który będzie ciążę prowadził jestem zapisana na 1 czerwca i niestety nie ma wcześniejszych miejscViki wrote:Serio nie warto iść przed betą 10000 lub 6 tygodniem. Bo dopiero wtedy coś widać więcej.
Gin mi zawsze mówi że do 6 tygodnia zawsze jeszcze "okres" może przyjść niestety. I żeby się nie nastawiać.A potem to już lepiej
-
nick nieaktualnylucy1983 wrote:Dziewczyny, ja dziś kupiłam nowy stanik, bo moje stare z miseczką B są wszystkie za małe i cisną niemiłosiernie.... Szkoda tylko, bo ostatnio kupiłam 3 nowe
Jak to u Was wygląda?
Ja mam powiększone troszkę piersi, ale staniki jeszcze dobre coraz bardziej wywala mi żyły na piersiach i brodawkach, a same brodawki wydają się być opuchnięte -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagaunder wrote:A dziekuje, motocyklistka:)a 40 tygodni iz w prawie 38 tyg. Urodzilam aniolka z pepowina 6 razy owinieta na szyi.
Współczuję ci kochana twojej straty, na pewno musiało to być ciężkie doświadczenie...
Ale teraz musi być dobrze bardzo w to wierzę -
Drogie Panie! Po pierwsze serdecznie gratuluję i wszystkim Wam i Waszym maleństwom życzę dużo zdrowia.
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/ -
nick nieaktualnyAgaunder strasznie mi przykro ze stracilas coreczke i to w tak poznym okresie ciazy. Teraz na pewno bedziesz czesciej monitorowana. Jak to mozliwe ze na usg nie zauwazyli tej pempowiny?
A suwaczek musisz wkleic wchodzac w ustawienia i tam spolecznosc i w podpisie nalezy go wkleic
Na mnie staniki sa jeszcze dobre
Dzisiaj Kate urodzila mala ksiezniczke! Ciekawie jak dadza jej na imieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 22:19
Suri97 lubi tę wiadomość
-
Kamila8k, masz racje, każda ma inaczej. Jednak mnie te wizyty stresują a co więcej im później pierwsze usg tym lepiej dla dziecka. Niektóre kobiety czekają jeszcze dłużej...
Ale mnie dziś wieczorem ten brzuch napinkala. Ale byłam u koleżanki co jest w 31 tc i mówi, że tak prawie przez całą ciąże jest jak się macica rozrasta. I Juz tak tego nie przeżywam. -
nick nieaktualny