Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nala85 wrote:Gianna tu Cię znalazłam. Cieszę się bardzo, chyba przewidziałam Ci późną grudniówkę/wczesną styczniówkę
Udało się Boże a Ty już w 12 tc kiedy ten czas zleciał ?
Wiem, że beta jest stresująca i tak naprawdę nie daje pewności na 100% że będzie wszytko ok ja przy odbierania wyników drugiej to prawie zawału dostałam.
Lucy a gdzie mieszkasz jeśli można spytać ?
Beatrice - dziękuje To Ty młodziutka jesteś skoro teraz masz maturyBeatrice, Nala85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję wam za miłe słowa.
Mam nadzieję, że wszystkie w styczniu będziemy mamusiami.
U mnie dziś bardzo senny dzień i boli mnie podbrzusze jak na okres mam nadzieje, że wszystko w porządku będzielucy1983, aga3107, Beatrice lubią tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
nick nieaktualnyWitam się z rana
Kaszuba - nic się nie martw takim bólem ala miesiączkowym, to normalne mnie tak boli co najmniej od tygodnia... Mnie jeszcze boli jajnik i to czasem nie do zniesienia ale ponoć też to normalne
Gianna - ja mieszkam koło Monachium
Aga - mam nadzieję, że masz dzisiaj lepszy nastrój
Felicity - dużo zdrówka mam nadzieję, że kaszel cię już tak nie męczy...
Beatrice - idziesz dziś na betę? czy może nauka do matury górą
Viki - co u Ciebie?
U mnie dziś nastrój nijaki, źle spałam, do tego mnie mdliło przy śniadaniu Wszystko boli jak na okres, ale próbuję zachować spokój
Dziś mam rozmowę doradczą w urzędzie pracy, jak z naukowca przekwalifikować się na nauczyciela w gimnazjum jestem ciekawa co mi powiedzą... Co prawda musiałabym to odłożyć w czasie, ale sprawdzam opcje, a kto wie, może uda się zacząć przekwalifikowanie na jesień...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 07:43
-
Mnie trochę brzuch jak na okres boli. W krzyżu i w biodrach tak kości łamią.
Ale cycki prawie nie bolą. Tylko trochę takie poobijane.
I wczoraj naszła mnie taka megaaaa ochota na marchewkę z groszkiem zasmażaną!
Myślałam że w nocy wstanę i zrobię
Nadal nie byłam na powtórnej becie i chyba poczekam.
W moim przypadku za dwa dni dopiero mam termin okresu.
Jakoś tak wszystko wyjątkowo wcześnie wykryłam.
aga3107, Beatrice, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
lucy1983, ja dziś znowu nie mogę spać, o 7 pobudka i tak wegetuje do 9 potem znów godzinna drzemka. Chyba tylko w takich sytuacjach lubię druga zmianę :p.
Dziś już mniej boli nie brzuch mam nadzieje, że maluszek się tam zadomowił. Dodatkowo zaczęły mnie boleć sutki i są takie nabrzmiałe ale na razie same sutki.
Czy w też macie takie gazy? ja tylko chodzę i puszczam bąki ;p2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
kaszuba wrote:Czy w też macie takie gazy? ja tylko chodzę i puszczam bąki ;p
Ja tak miała jakiś tydzień temu teraz już trochę mniej
Viki - Z tego co pamiętam zakładałaś wątek Listopadowy...domyślam się, że coś poszło nie tak ?mamuśka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś o wiele lepiej się czuję, żadnych zawrotów głowy, nudności, piersi nie bolą prawie, czasem czuję tylko prawy jajnik, ale o wiele mniej. Wczoraj jak wróciłam pobolewało mnie trochę podbrzusze, jak na @, chociaż nie do końca, i stresowało mnie to, ale myślę że zbyt intensywny dzień miałam, prawie cały w biegu. Potem w nocy budziłam się co godzinę i nie mogłam zasnąć.
A psychicznie nieciekawie, chodzi za mną od wczorajszego wieczora temat zdrowia Maluszka, oczywiście snuję same najczarniejsze scenariusze. Że to czy tamto. Nawet nie chcę pisać co. Chociaż nie mam żadnych podstaw wab tak myśleć. Nie wiem, czy Wy też tak macie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też mam wiele obaw i strachów, obecnie jednak najbardziej o to czy ciąża się dobrze rozwija i utrzyma... Ja to się nawet boję czasem iść siku Ale zawsze wtedy biorę 3 głębokie wdechy i myślę że MUSI być dobrze A jak nie to i tak nie mam na to wpływu na takim wczesnym etapie... Najgorsze jest to czekanie, nie znoszę Ale ten tydzień jeszcze muszę jakoś wytrzymać Oglądam filmy, czytam książki, robię to na co na ogół nie mam czasu bo jestem w pracy, podsypiam i jakoś czas leci
aga3107 lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny, ja dzis od rana w biegu i nie mam czasu Was nadrobic . W kazdym razie dzwonila babeczka z laboratorium i powiedziala mi przez tel jakie mam wyniki z pon. No wiec beta ponad 253, a progesteron ponad 35. Byl to 13dpo. Wyniki dzisiejszej bety bede miala jutro.
Ja tez miewam takie niby skurcze jak na okres, tzn wczoraj mialam kilka razy,a dzis na razie spokoj. A co do gazow, to ja jestem z tych co gazuja caly czas hihihi. Poza tym, jak sciagam wieczorem stanik, to musze sobie podtrzymywac cycki,bo bola hahahah . Milego dnia Mamuski, postaram sie zajrzec pozniejaga3107, lucy1983, Felicity, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny