Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje za ciepłe przyjęcie
i proszę o wpisanie mnie na 1.01.2015
wolałabym urodzić ma styczniu niż w grudniu ale to już pozostawiam naturze
To moja druga ciąża, mój synek we wrześniu skończy 6 lataga3107, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Gianna
jak fajnie że jest nas coraz więcej
Ja też mam ten problem z przewidywaną datą porodu... OvuFriend wyznaczył ją na 2 stycznia, a dziś patrzę w ten Belly kalendarz i stoi 31 grudnia... Ale nie będę już nic zmieniać, bo to i tak natura zdecyduje
Jak fajnie że było widać już pęcherzyk z zarodkiemgratuluję
Kiedy miałaś owu jeśli mogę spytać???aga3107, Giannaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:O lucy1983 ustawiłaś suwaczek. Piękny :*
Ja dzisiaj prawie cały dzień uczyłam się na matury. Mam nadzieje, że będzie dobrze
Ja na razie nie czuję się ciążowo chociaż piersi bolą bardziej niż kiedykolwiek w moim życiu.
Viki, Felicity a wy jak sie czujecie dzisiaj?
Beatrice a kiedy masz egzaminy??? I z czego zdajesz? Trzymam kciukiJa do tej pory miło wspominam moją maturę
była lekka i bezproblemowa
ach jakie piękne czasy to były
aga3107 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Witaj Gianna
jak fajnie że jest nas coraz więcej
Ja też mam ten problem z przewidywaną datą porodu... OvuFriend wyznaczył ją na 2 stycznia, a dziś patrzę w ten Belly kalendarz i stoi 31 grudnia... Ale nie będę już nic zmieniać, bo to i tak natura zdecyduje
Jak fajnie że było widać już pęcherzyk z zarodkiemgratuluję
Kiedy miałaś owu jeśli mogę spytać???
Owu było miedzy 8 a 10 kwietnia
Dziewczyny robiłyście betę ? Słyszałam, że podobno w przyszłości po becie będzie można wykryć płeć dziecka bo zarodek żeński wytwarza około 20% więcej hormonów niż zarodek męski...nie ma tutaj takiego wątku ale poświeciłam trochę czasu by przejrzeć starsze posty i zauważyłam, że faktycznie kobiety które miały większy przyrost rodziły dziewczynkiBeatrice, Suri97, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Gianna, ja robiłam betę, ale nie będę raczej powtarzać... Ciekawa teoria co piszesz
Dla mnie liczy się tylko żeby Dzidzia zdrowo rosła a czy to chłopiec czy dziewczynka to nie jest dla mnie tak ważne...
Dla mnie tez to jest ważne jednak nie ukrywam, że chciałabym mieć córeczkę bo synka już mammoja beta to 172 w około 12 dpo 48 h później 501. Dlaczego nie chcesz powtarzać bety ? To jednak bardzo przydatne badanie które pokazuje jak rozwija się okruszek. Jaką miałaś betę ?
Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGianna, ja nie mieszkam w Polsce i tu nie można sobie po prostu pójść do labu na betę, badanie robi się u lekarza albo w szpitalu... Zresztą rosnąca beta też nie jest wyznacznikiem że ciąża się utrzyma, sama doświadczyłam i nie chcę się stresować
Miałam 870 16 dpo.
Teraz czekam na usg do 6 maja i mam nadzieję że będzie coś widać wtedy -
nick nieaktualnyLucy Matury mam 4,5,6 polski, matme, angielski i angielski rozszerzony. W tych dniach jeszcze ustnie polski i angielski a 13.05 Geografia
Gianna ciekawe jest to co napisalas. Moze jednak zrobie jutro bete? Zobacze jakk przyrost bedzie. Ale z drugiej strony stasznie sie stresuje czekajac na wyniki.
Aga co sie stalo? Ja tez mam czasami taki czas ze musze sie wyplakac czesto nawet bez powodu ale potem czuje sie lepiej
Suri97, Harusiowa, Flakonik, Blair, Palvin, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucy mam dwa rozszerzenia
obowiazkowo jest do jednego podejsc
Gianna weszlam w galerie twojego malucha. I mega slodziak z niego :*
Ja nie mam zadnych preferencji czy wolalabym dziewczynke czy chlopca. Chce tylko zeby bylo zdroweAle imiona mamy juz wstepnie wybrane i dla chlopca i dziewczynki
Dobranoc :* Spijcie dobrzeGiannaa, lucy1983, Suri97, Harusiowa, Flakonik, Palvin, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny