Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O właśnie! Ja dziś nabyłam biustonosz dla karmiących... Luźny taki. Bo mnie wszystkie biustonosze uwierają niemiłosiernie i denerwują... A pani w sklepie z takich miękkich miała tylko takie babcine Tylko muszę coś wykombinować bo widać mi w nim zarys sutków I w ogóle wyglądam w nim jakbym nie miała stanika
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:brzuch też mi troszkę wywaliło, w spodnie jeszcze się mieszczę, ale często łapię się na tym, że muszę np. odpiąć guzik, jak siedzę
chciałam ostatnio trochę poszaleć na zakupach, ale na razie nie kupuję spodni, bo nie wiem, czy za dwa miesiące, na lato, nie będą już mi za małe. To bez sensu. Więc zostało mi pocieszanie się jakimiś bluzkami ... choć tu też jest ryzyko
Póki co, za tydzień wybieram się po jakiś biustonosz, bo już mi się wylewa co nie co..
mama mi też mówiła wczoraj, że w Rossmannie są podobno rewelacyjne ciążowe majciochy. To dopiero, jak będziemy miały brzuchy, ale warto wiedzieć moja mama kupiła swojej znajomej, która rodzi za jakieś 2 tygodnie i ona potem jeszcze pojechała po 3 opakowania ponoć rewelacja. sprawdzimy za jakiś czas
Powiem Ci, że ja mam już leginsy ciążowe, kupiłam w lidlu za groszę i są jak zbawienie!! Nic cie nie ciśnie itd. )
eneska lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Aprilia wrote:Myślę, że to zależy przede wszystkim od tego jak się czujesz w ciąży i w jakiej formie jesteś. Ja właśnie wróciłam z Karpacza, dużo łaziliśmy, poniosło nas nawet na Śnieżkę, ale pół drogi wjechaliśmy wyciągiem, później był spokojny szlak tylko ten ostatni odcinek dość ciężki ale zamiast w pół godziny pokonałam go w godzinę tak bardzo powoli i ostrożnie, co kawałek odpoczywałam, pilnowałam się, żeby nie przegiąć. Czytałam dalej, że myślisz o Górach Stołowych - takie góry to nie góry, jeśli wszystko jest ok to się nie zastanawiaj. Niejedna z nas pewnie ciężej pracuje.
My chcemy pojechać do Zakopanego w lipcu (to będzie początek 2 trymestru.) wiadomo, ze w żadne wysokie góry nie pójdziemy i pewnie zostanie nam morksie oko i gubałówka ale mąż nigdy nie był i już dawno sobie zaplanowaliśmy, wiec jak wszystko będzie ok to mimo wszystko pojedziemy01.2016 🧒
1cs
Aprilia wrote:O właśnie! Ja dziś nabyłam biustonosz dla karmiących... Luźny taki. Bo mnie wszystkie biustonosze uwierają niemiłosiernie i denerwują... A pani w sklepie z takich miękkich miała tylko takie babcine Tylko muszę coś wykombinować bo widać mi w nim zarys sutków I w ogóle wyglądam w nim jakbym nie miała stanika01.2016 🧒
1cs
Ja dzisiaj już czuję się troszkę lepiej, ale katar dalej męczy ... Wczoraj miałam lekkie kłucia w pachwinie, mam nadzieję, że to nic groźnego.01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana
morwa beta piękna
u mnie cycki tak urosły, że szok, już w dniu planowanej miesiączki szłam po większy stanik, teraz tak bolą, że jak nie daj Boże się dotknę to łzy w oczach..
a noc spokojna, brzuch prawie nie boli, plamienia brązowe tylko przy podcieraniu, także już żadnej żywej krwiMorwa lubi tę wiadomość
-
hej
anulka557 cieszę się bardzo że już ok, przeczytałam właśnie że wczoraj krwawiłas mocniej po badaniu ale juz jest dobrze, oszczędzaj się jak tylko się da
Ja dzisiaj też odpoczywam, wczoraj bardzo się wystraszyłam tymi bólami pleców ale to raczj były takie bóle jak by mi te plecy ścierpły a nie takie jak nieraz miałam przed miesiączką,jutro wizytuje u lekarza bo do poniedziałku zwariuje:( -
Mama84 wrote:hej
anulka557 cieszę się bardzo że już ok, przeczytałam właśnie że wczoraj krwawiłas mocniej po badaniu ale juz jest dobrze, oszczędzaj się jak tylko się da
Ja dzisiaj też odpoczywam, wczoraj bardzo się wystraszyłam tymi bólami pleców ale to raczj były takie bóle jak by mi te plecy ścierpły a nie takie jak nieraz miałam przed miesiączką,jutro wizytuje u lekarza bo do poniedziałku zwariuje:(
My też jutro pierwsza wizyta. Ale dopiero na 17:40 oszaleje do tej pory. ;p01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualnyMama84 wrote:hej
Ja dzisiaj też odpoczywam, wczoraj bardzo się wystraszyłam tymi bólami pleców ale to raczj były takie bóle jak by mi te plecy ścierpły a nie takie jak nieraz miałam przed miesiączką,jutro wizytuje u lekarza bo do poniedziałku zwariuje:(
co do pleców to pewnie, jak się niepokoisz to idź szybciej, jesteśmy w takim stanie, że nie ma co gdybać.. ale wierzę, że wszystko jest ok, mnie też plecy momentami tak bolą, że hej