Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
naali13 wrote:My też jutro pierwsza wizyta. Ale dopiero na 17:40 oszaleje do tej pory. ;p
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:anulka orientujesz się dokładnie kiedy miałaś owulacje, jesteśmy prawie na tym samie etapie ciąży chciałam orientacyjnie wiedzieć co mogę zobaczyć jutro na usg:)
-
anulka557 wrote:mama84 do usg byłam prawie pewna kiedy miałam, ale teraz.. nie mam pojęcia myślałam, że miałam w 10 dniu cyklu, czyli o 6 dni szybciej jak mi ovu zaznaczyło, bo w 9 spo bete miałam 215 i coś za duża mi była jak na owu w 16 dniu cyklu, no ale według usg to równo 4tc! także już całkiem zdurniałam ale był już pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy także jeszcze pare dni i powinno być serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 08:39
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:No właśnie ja też zawsze miałam owulacje w 14-15dc przy cyklach 28 dniowych, ale w tym cyklu robiłam testy owulacyjne i wyszła mi w 11 dc wiedz liczyłam że może jutro bym cos więcej zobaczyła ale widze po tobie że nie koniecznie tak musi być
-
Mama84 wrote:no ja jutro myśle że dostane się około 16, ine na razie do mojej pani doktor a ona przyjmuje na nfz i nie można się umówić na konkretna godzine tylko obowiazuje kolejność po przyjściu, potem zmieniam lekarza na prywatnego ze względu na świetne opinie , ma dobry sprzęt w gabinecie i jest zastepcą ordynatora w szpitalu w którym chce rodzić
anulka557 wrote:no dokładnie, ja byłam pewna że ciąża będzie o pare dni starsza jak z OM, a tu psikus, odwrotnie..
Ja w tym cyklu to nawet nie wiem kiedy owu mialam, bo kompletnie odpuściliśmy z mężem ;p01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Dzień dobry
Vuko ja kupiłam na 3 miesiące, miesiąc gratis mam za wykresy więc premiim mam do sierpnia i pewnie kupię dalej bo to nie majątek a jest sppro więcej opcji
Dziewczyny nawet jeśli miałyscie owu w tym samym dniu to zagbieżdżenie już nie koniecznie więc i usg może być różne13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie
Fasolka ma 3,5mm więc maleństwo Ale wszystko okej, pęcherzyk ciążowy jest, umiejscowiony dobrze (nie przy ujściu macicy), kosmówka się nie odkleja. Następna wizyta 10.06 i powinno być więcej widać. Zrobiłam sobie betę, żeby zobaczyć przyrost (poprzednia w sobotę).
Zalecenia: mocno się oszczędzać, nie szaleć, w dni kiedy byłaby @ nie uprawiać seksu, pilnować żeby codziennie chodzić na dwójeczkę
Pytałam o nordic walking, bo bym chciała zacząć, ale do 10 tygodnia na pewno nieeneska, anulka557, Monika34, Smużka lubią tę wiadomość
-
Mama84 wrote:No właśnie ja też zawsze miałam owulacje w 14-15dc przy cyklach 28 dniowych, ale w tym cyklu robiłam testy owulacyjne i wyszła mi w 11 dc wiedz liczyłam że może jutro bym cos więcej zobaczyła ale widze po tobie że nie koniecznie tak musi być, beta 14 dni po owulacji 230, 20 dni po 1260
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Ja już po wizycie
Fasolka ma 3,5mm więc maleństwo Ale wszystko okej, pęcherzyk ciążowy jest, umiejscowiony dobrze (nie przy ujściu macicy), kosmówka się nie odkleja. Następna wizyta 10.06 i powinno być więcej widać. Zrobiłam sobie betę, żeby zobaczyć przyrost (poprzednia w sobotę).
Zalecenia: mocno się oszczędzać, nie szaleć, w dni kiedy byłaby @ nie uprawiać seksu, pilnować żeby codziennie chodzić na dwójeczkę
Pytałam o nordic walking, bo bym chciała zacząć, ale do 10 tygodnia na pewno nie -
Liskova wrote:Ja już po wizycie
Pytałam o nordic walking, bo bym chciała zacząć, ale do 10 tygodnia na pewno nie -
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:a ja stwierdziłam, że przekładam wizytę, wczoraj jeszcze zarodka nie było, więc z 25 maja na 28 maja i następną już zaklepałam na 8 czerwca jakby tego 28 serduszka jeszcze nie było
8 czerwiec urodziny mojego mężusia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 10:24