Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Chyba podpytam moją ginekolog w poniedziałek. Ale skoro dermatolog twierdzi że w ciąży miejscowo można stosować nadtlenek benzoilu to chyba wie co mówi?
-
Gumisia, ja nie pomogę, bo się nie farbuję, a i pryszczami mnie nie wysypało
Anulka, ja mam wizytę za 3 tygodnie, więc już sporo powinno być widać i serducho chyba też
Monika34 wrote:super, powiedz mi kochana ty jestes z Krakowa czy okolic? który tydzień odpowiada ciąży? -
dzień dobry tak w ogóle:)
gin i odpisał odnośnie tej niteczki krwi..i kazał leżeć i jeszcze raz leżeć a do tego obserwować czy nic się nie dzieje więc leze i leże i leże:) dziś u nas cieplutko nie wiem czy nie isc na lezaczek przed dom w cieniu z herbatka posiedze. Narazie u mnie zero jakichkolwiek plamień a dzis mnie zemdliło więc może to dobry znak!
Powiedzcie mi a przyjdzie przypomnienie o tym abonamencie? ile się płaci miesięcznie?
Monika34 -
Dzień dobry kobietki:)
Mam lekarza na nfz była w zeszły wtorek następną wizytę mam 16 czerwca.
Ale chcę od początku czerwca iść na L4 i pomyślałam sobie, że pójde jutro prywatnie, jak u mojego maleństwa będzie wszystko ok to powiem pracodawcy o moim stanie i na kolejną wizytę umówię się za 2 tygodnie już w celu wzięcia zwolnienia.
Tylko zastanawiam się czy można tak często robić USG?
Już miałam 3 jutro było by 4.
Czy może lepiej się wstrzymać iść dopiero na początku czerwca po L4? -
nick nieaktualnyLiskova wrote:Gumisia, ja nie pomogę, bo się nie farbuję, a i pryszczami mnie nie wysypało
Anulka, ja mam wizytę za 3 tygodnie, więc już sporo powinno być widać i serducho chyba też
Tak, jestem z Krakowa Tydzień nie wiem który, nic gin nie mówiła, tylko że sam początek. Wg bety i owu - 5 tc. -
Blondyna0 wrote:Dzień dobry kobietki:)
Mam lekarza na nfz była w zeszły wtorek następną wizytę mam 16 czerwca.
Ale chcę od początku czerwca iść na L4 i pomyślałam sobie, że pójde jutro prywatnie, jak u mojego maleństwa będzie wszystko ok to powiem pracodawcy o moim stanie i na kolejną wizytę umówię się za 2 tygodnie już w celu wzięcia zwolnienia.
Tylko zastanawiam się czy można tak często robić USG?
Już miałam 3 jutro było by 4.
Czy może lepiej się wstrzymać iść dopiero na początku czerwca po L4?
Monika34 -
Monika34 wrote:dzień dobry tak w ogóle:)
gin i odpisał odnośnie tej niteczki krwi..i kazał leżeć i jeszcze raz leżeć a do tego obserwować czy nic się nie dzieje więc leze i leże i leże:) dziś u nas cieplutko nie wiem czy nie isc na lezaczek przed dom w cieniu z herbatka posiedze. Narazie u mnie zero jakichkolwiek plamień a dzis mnie zemdliło więc może to dobry znak!
Powiedzcie mi a przyjdzie przypomnienie o tym abonamencie? ile się płaci miesięcznie?
Co do leżaczka, to jak najbardziej! Trzeba się trochę wystawiać na słonko!
Ja właśnie cieszę się, że teraz ciepło, bo będzie można popołudniową kawę machnąć sobie przed domem, a nie w domu się kisić. Tak samo wziąć książkę, czy laptopa i usiąść przed domem -
Monika34 wrote:nie wiem ale jak leżałam w szpitalu to zrobiono mi usg w poniedziałek i następne powiedzieli nie wcześniej jak w czwartek, a jak na usg było serduszko to mi powiedział, że dopplera nie włącza bo bardzo wczesna ciaza (5 tydz 3 dzien) i tylko na darmo nagrzeje ..więc chyba nie za dobrze tak często robić usg.
-
Liskova wrote:Ja za abonament płaciłam 35,99 za 3 m-ce.
Co do leżaczka, to jak najbardziej! Trzeba się trochę wystawiać na słonko!
Ja właśnie cieszę się, że teraz ciepło, bo będzie można popołudniową kawę machnąć sobie przed domem, a nie w domu się kisić. Tak samo wziąć książkę, czy laptopa i usiąść przed domem
macie już w sklepach "nasze" truskawki? ja na razie objadam się arbuzem ale jakiś mało soczysty mam w domu;/
Monika34 -
nick nieaktualnyMonika34 wrote:właśnie też na to liczę ale chyba za chwilę jakoś drzemkę sobie zrobię
macie już w sklepach "nasze" truskawki? ja na razie objadam się arbuzem ale jakiś mało soczysty mam w domu;/