Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe styczniowi! u mnie brak mdłości, ale za to mam brak apetytu, senność, często siusiam i piersi sie mocno powiększyły; jadę zaraz na wielkopowierzchniowy to kupie coś na rozstey bo mam skłonności, mam na pośladkach i kolanach po okresie dojrzewania.
Miłego dnia dziewuszki:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:U mnie teraz chyba zaczynają się plamienia ... to taki beżowo brązowy śluz ;/ W pierwszej ciąży miałam to samo mało tego w tym samym czasie czy około 8 tyg ;/ Wtedy nie było żadnego problemu...nie wiem skąd się biorą te plamienia i po co ...chyba tylko po to żebyśmy się stresowały
Vuko - jak u Ciebie ? Widziałam, że w szpitalu jesteś chyba z powodu plamień?
Będzie dobrze:) Idziesz z tym do lekarza, czy czekasz, Giannaa? -
anulka557 wrote:ah machłam się, 5.5 ma będzie miał prawie 6.5 jak urodzę oo to będziesz miała bardzo podobną różnicę wieku jak ja miałam między synkiem a córką ) u nas 2 lata i 5 miesięcy różnica
Monika34 -
nick nieaktualny
-
eneska wrote:ja zaczynam być skłonna teorii, że zarodek nie potrzebuje już starej krwi, bo chronią go teraz inne "rzeczy" i po prostu organizm się tej krwi pozbywa.. nie widzę innego wytłumaczenia plamień, gdzie nie ma innych podstaw do podejrzeń (krwiaki, niedobory, odklejanie się łożyska etc.).
Będzie dobrze:) Idziesz z tym do lekarza, czy czekasz, Giannaa?
Czekam...a razie nie widzę nic takiego niepokojącego jest to po prostu zabarwiony śluz na jasno brązowo i nie jest tego więcej niż zawsze...progesteron miałam dobry i nic się nie działo na ostatniej wizycie. Jeśli to się nasili bądź kolor będzie ciemniejszy bądź czerwony to podaje do szpitala ale jak na razie bez paniki ... słyszałam o plamieniach w terminie kiedy mogłaby wystąpić kolejna miesiączka też tak może być, uspokaja mnie to, że dokładnie to samo przechodziłam z moim synkiem w ciąży i nic się kompletnie nie działo.
Eneska a jak tam Twoje plamienia bo wiem, że jechałaś do szpitala ale nie przyjęli Ciebie, ustąpiły już ? -
anulka557 wrote:no synek akurat to w życiu o nią zazdrosny nie był, zakochany od pierwszego wejrzenia, głaskał ją, za rękę trzymał jak starsza to ciągle przytulał, całował, tylko, że ona tego nie lubi i wiecznie wojny to córka jak miała rok była o niego zazdrosna
teraz córka non stop mnie pyta " a masz dzidziusia w brzuszku? a kiedy wyjdzie?! to długo! będę Ci pomagać! pójdziemy na spacer a dzidziuś będzie w wózku leżeć" synek tematu na razie nie porusza, mówi,że się cieszy, ale nie drąży może jak brzuch urośnie to inaczej będzie reagował
Monika34 -
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Czekam...a razie nie widzę nic takiego niepokojącego jest to po prostu zabarwiony śluz na jasno brązowo i nie jest tego więcej niż zawsze...progesteron miałam dobry i nic się nie działo na ostatniej wizycie. Jeśli to się nasili bądź kolor będzie ciemniejszy bądź czerwony to podaje do szpitala ale jak na razie bez paniki ... słyszałam o plamieniach w terminie kiedy mogłaby wystąpić kolejna miesiączka też tak może być, uspokaja mnie to, że dokładnie to samo przechodziłam z moim synkiem w ciąży i nic się kompletnie nie działo.
Eneska a jak tam Twoje plamienia bo wiem, że jechałaś do szpitala ale nie przyjęli Ciebie, ustąpiły już ? -
Dzień dobry
Wiecie jaki powinen być poziom progesteronu we wczesnej ciąży? U mnie wynik z poniedzialku 15,5. Dobrze? Źle?
Ja też nie mam mdłości, raz czy dwa na chwilę mnie zamiluło, ale nie narzekam na ich brak. Poprzednio miałam od początku, masakra. Już wolę bolące piersi
Miałam dziś okropny sen w którym mąż zginął w wypadku. Dawno nie obudziłam się taka wystraszona. Musiałam się chyba nieźle przez sen dnerwować bo od rana boli mnie bruch
Morwa dobrze pamiętam że powtarzasz dziś betę?
Anulka dobrze że plamienia ustały
Marta1987 ja będę robic 3 betę przed samą wizytą u gin ale to ze względu na moje wcześnijsze przygody. Jak masz dobry przyrost to szkoda kasy
Eneska właśnie w poniedziałek odebrałam ten olejek mam się czym smarować na poczatku
Giana podziaiam za spokój, ale skoro w poprzedniej ciąży też tak miałaś i było ok to chyba faktycznie nie musisz się aż martwic13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
eneska wrote:Tak, dokładnie w ten sam dzień, jak pojechałam do szpitala plamienia ustąpiły. Jest spokój do teraz:) Więc czekam grzecznie na wizytę u ginekologa, którą mam zaplanowaną na 29 maja. No chyba, że po drodze coś by się wydarzyło znów, to pójdę wcześniej. Teraz jest wszystko w porządku
No to super -
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Dzień dobry
Wiecie jaki powinen być poziom progesteronu we wczesnej ciąży? U mnie wynik z poniedzialku 15,5. Dobrze? Źle?
Ja też nie mam mdłości, raz czy dwa na chwilę mnie zamiluło, ale nie narzekam na ich brak. Poprzednio miałam od początku, masakra. Już wolę bolące piersi
Miałam dziś okropny sen w którym mąż zginął w wypadku. Dawno nie obudziłam się taka wystraszona. Musiałam się chyba nieźle przez sen dnerwować bo od rana boli mnie bruch
Morwa dobrze pamiętam że powtarzasz dziś betę?
Anulka dobrze że plamienia ustały
Marta1987 ja będę robic 3 betę przed samą wizytą u gin ale to ze względu na moje wcześnijsze przygody. Jak masz dobry przyrost to szkoda kasy
Eneska właśnie w poniedziałek odebrałam ten olejek mam się czym smarować na poczatku
Giana podziaiam za spokój, ale skoro w poprzedniej ciąży też tak miałaś i było ok to chyba faktycznie nie musisz się aż martwic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:A powiedziałaś w lab,, ze jesteś w ciąży? Bo inne są normy dla kobiet po owulacji, a inne dla kobiet w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 11:19
Monika34 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny