Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
karolinka1992 wrote:dziewczyny niedługo idę do lekarza ale się boję boję się , że nic nie zobaczy... Już raz tak miałam i masakra
Dziś masz wizytę?
Zobaczymy dziś co mi zaleci ) Podzielę się tym z Wami )
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
karolinka1992 wrote:Tak mam , i się cholernie boje
To wizytujemy razem ...
Ja dziś mam po raz pierwszy poważne mdłości, mam nadzieję, że to jednorazowy wyskok ;/karolinka1992 lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
1cs
karolinka1992 wrote:dziewczyny niedługo idę do lekarza ale się boję boję się , że nic nie zobaczy... Już raz tak miałam i masakra
Trzymam kciuki, będzie dobrze :*karolinka1992 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Mama84 wrote:Hej
Ja po godz.14 ruszam na pierwszą wizytę, wiem że troche za wcześnie ale chcę skonsultować przyjmowanie magnezu na skurcze łydek, niby lekarz rodzinny mi zalecił ale ja wole konsultacje ginekologiczną i dodatkowo chce zapytać o przyjmowanie nospy w przypadku napinania się brzucha, nie ukrywam że mam nadzieję na zobaczenie jak najwięcej na usg , bardzo się boję,wczoraj mnie bolał jajnik z którego była owulka i oczywiście zaczęłam sobie wkręcać ciąże pozamaciczną.Trzymajcie kciuki, odezwię sie jak wrócęmonika_89 lubi tę wiadomość
Monika34 -
monika_89 wrote:Zabieg niestety
Naali ja na razie wszystko robie na własną rękę. Do lekarza chciałam iść dopiero 2.06 ale zaniepokoił mnie ten progesteron. W poprzednin ciazy dostałam cała liste badan ale proeateronu nie
Monika34 -
nick nieaktualnyWitam nowe styczniówki
eneska wrote:Dziewczyny, jeśli nie macie jeszcze karty Rossnę z Rossmanna, to polecam Wam:) właśnie dostałam maila, że za okazaniem tej karty olejek babydream na rozstępy dostanę za grosz:) dodatkowo jest stały rabat na artykuły dla niemowląt i dla mamy:)
wzięłam też ten olejek na rozstępy, szkoda ze nie wiedziałam wcześniej o tej promocji za grosz ale może jak dostane też takiego maila to wezmę drugą
karolinka1992 lubi tę wiadomość
-
Felicity wrote:Witam nowe styczniówki
Ja akurat dzisiaj byłam w Rossmanie i wzięłam tą kartę
wzięłam też ten olejek na rozstępy, szkoda ze nie wiedziałam wcześniej o tej promocji za grosz ale może jak dostane też takiego maila to wezmę drugą
Ten olejek jest dla każdego? Bo ja mam tą kartę ale nie dostałam maila.01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualnynaali13 wrote:Ten olejek jest dla każdego? Bo ja mam tą kartę ale nie dostałam maila.
naali13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeneska wrote:tak ja dostałam maila dopiero chyba z 2 tyg po założeniu karty, ale znajoma wcześniej już mi mówiła o tej promocji:) więc na pewno dla każdego:)
-
nick nieaktualnyFelicity wrote:eneska a co masz napisane w tym mailu? trzeba podawać jakiś kod aktywacyjny czy po prostu wziąć z półki olejek i okazać kartę?
Felicity lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeneska wrote:Jest napisane, żeby zabrać olejek z półki, a przy kasie pokazać aktywną kartę i będzie olejek za grosz:)
Już niedługo zostaniesz wspaniałym, wyjątkowym Rodzicem. Gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą!
Dziękujemy, że jesteś w naszym programie i mamy nadzieję, że zarówno w okresie oczekiwania na dziecko, jak i po narodzinach maleństwa będziesz cieszyć się benefitami programu Rossnę! – rabatami, poradami, ale też niespodziankami.
Pierwszą z nich przygotowaliśmy już teraz – coś wyjątkowego do pielęgnacji rosnącego wraz z Twoim maleństwem brzuszka – olejek na rozstępy babydream!
Przy najbliższych zakupach w naszych drogeriach weź olejek z półki, a okazując aktywną kartę Rossnę! otrzymasz go za 0,01zł!
Pozdrawiamy,
Zespół programu Rossnę!"naali13, Blondyna0, Aprilia lubią tę wiadomość
-
eneska wrote:"Witaj,
Już niedługo zostaniesz wspaniałym, wyjątkowym Rodzicem. Gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą!
Dziękujemy, że jesteś w naszym programie i mamy nadzieję, że zarówno w okresie oczekiwania na dziecko, jak i po narodzinach maleństwa będziesz cieszyć się benefitami programu Rossnę! – rabatami, poradami, ale też niespodziankami.
Pierwszą z nich przygotowaliśmy już teraz – coś wyjątkowego do pielęgnacji rosnącego wraz z Twoim maleństwem brzuszka – olejek na rozstępy babydream!
Przy najbliższych zakupach w naszych drogeriach weź olejek z półki, a okazując aktywną kartę Rossnę! otrzymasz go za 0,01zł!
Pozdrawiamy,
Zespół programu Rossnę!"
Jeszcze na razie się niczym nie smaruję, ale ostatnio nieznacznie powiększyły mi się piersi i zaczyna wystawać brzuszek wiec chyba najwyższy czas!
Ale mi się potwornie spać chce i do tego ta pogoda leje i leje, a na dodatek zaczyna mnie mdlić... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta1987 wrote:Cześć dziewczyny dołączam do szczęśliwych styczniówek ovu wyznaczył mi termin na 24 stycznia. Byłam w poniedziałek u lekarza ale nie było jeszcze nawet pęcherzyka(4tyg1d) więc spokojnie czekam na kolejna wizytę...
marta1987 lubi tę wiadomość