Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monika_89 nie bierzesz dupka ani nic podobnego ? Niby ,żeby mogło się zagniezdzic najmniejszy progesteron to wlasnie 9 , ale potem powinien być wyższy. Wiadomo progesteron wyrzucany jest do organizmu pulsacyjnie i mogłaś nie trafić na odpowiedni moment i pewnie jakbyś zbadała progesteron po całym dniu , wieczorem to poziom byłby znacznie wyższy. Ja bym z tym progesteronem poszła do lekarza , nie chcę się porównywać ale jak większy wynik miałam 6dpo. Więc abyś była pewniejsza w tym co się dzieje z Twoją dzidzią wybierz się do lekarza i w razie czego przepisze Ci coś na podbicie tego progesteronu. :*
-
Morwa już dzwoniłam do gin, jutro przyjmuje i mam przyjść po recepte na lutka. Mam nadzieję że akurat trafiłam na porę kiedy była mniejsza ilość w organiźmie. Dzisiaj po pracy razem z betą zrobię ten progesteron raz jeszcze. Chyba że znaczenie ma pora dnia? O której najlepiej?
Nic no trzeba być dobrej myśli. Zresztą już jest po zagnieżdzeniu na moją logikę bo dopiero po zaczyna się wytwarzać hormon hcg. Popraw mnie jeśli sie myle13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Cześć, można dołączyć?
Dzisiaj dostałam najpiękniejszy prezent urodzinowy, jaki mogłam sobie wymarzyć - beta HCG 477,40. To szósty cykl na CLO, cztery lata starań - oby tym razem wszystko było w porządku i w styczniu, (znowu w prezencie, bo prawie idealnie na rocznicę ślubu) przywitamy nasz Skarb.Liskova, 100krotka:), marta1987, Morwa, naali13, Arizona_R, asia1985, anulka557, Smużka, Kamila8k, lucy1983, Marta8880, zoe31, karolinka1992, Aprilia, Beatrice lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:Cześć, można dołączyć?
Dzisiaj dostałam najpiękniejszy prezent urodzinowy, jaki mogłam sobie wymarzyć - beta HCG 477,40. To szósty cykl na CLO, cztery lata starań - oby tym razem wszystko było w porządku i w styczniu, (znowu w prezencie, bo prawie idealnie na rocznicę ślubu) przywitamy nasz Skarb.
Monika34 -
monika_89 wrote:Morwa już dzwoniłam do gin, jutro przyjmuje i mam przyjść po recepte na lutka. Mam nadzieję że akurat trafiłam na porę kiedy była mniejsza ilość w organiźmie. Dzisiaj po pracy razem z betą zrobię ten progesteron raz jeszcze. Chyba że znaczenie ma pora dnia? O której najlepiej?
Nic no trzeba być dobrej myśli. Zresztą już jest po zagnieżdzeniu na moją logikę bo dopiero po zaczyna się wytwarzać hormon hcg. Popraw mnie jeśli sie myle -
Monika34 wrote:hej, a czemu straciliście tamtą ciążę? w którym tygodniu? jak się czujesz?
Teraz wszystko super, wyniki według mojego lekarza rewelacyjne. W piersiach "czuję" progesteron, śpiąca jestem i trochę muli brzuch. No i wzruszam się jak głupia nawet na reklamach.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:Ciężko powiedzieć, bo to było bardzo wczesne poronienie, z podejrzeniem ciąży pozamacicznej albo bliźniaczej z jednym zarodkiem w jajowodzie. Kilka dni się pocieszyliśmy.
Teraz wszystko super, wyniki według mojego lekarza rewelacyjne. W piersiach "czuję" progesteron, śpiąca jestem i trochę muli brzuch. No i wzruszam się jak głupia nawet na reklamach.
Monika34 -
Monika, daj spokój!
Brak objawów wcale nie oznacza, że coś jest nie tak! Są kobiety, które przez całą ciążę nie mają objawów i gdyby nie brak @, to by nawet nie wiedziały, że są w ciąży.
Ciesz się dobrym samopoczuciem, bo jak przyjdą jakieś dolegliwości, to jeszcze będziesz na nie narzekaćeneska, Aprilia lubią tę wiadomość
-
Monika34 wrote:wiecie co dziewczyny ja dziś mam 6 tydz 2 dzień ja nie mam objawów prócz cycków jak szafa ale to od leków..pomimo widzianego serduszka ja tracę nadzieje z minuty na minute:(może za dużo myślę leząc ciągle na łóżku
A my jeszcze 3 h!!01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
monika_89 wrote:Robiłam badania o 16 więc ni to rano ni wieczorem zobacze jaki bedzie wynik z dziś. Tak czy siak jutro lece po luteine
-
nick nieaktualnyMonika34 wrote:wiecie co dziewczyny ja dziś mam 6 tydz 2 dzień ja nie mam objawów prócz cycków jak szafa ale to od leków..pomimo widzianego serduszka ja tracę nadzieje z minuty na minute:(może za dużo myślę leząc ciągle na łóżku
W Y L U Z U Jlucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika34 wrote:wiecie co dziewczyny ja dziś mam 6 tydz 2 dzień ja nie mam objawów prócz cycków jak szafa ale to od leków..pomimo widzianego serduszka ja tracę nadzieje z minuty na minute:(może za dużo myślę leząc ciągle na łóżku
Ja mam 6 tydz i 3 dzień i tylko śpiąca jestem. Kompletnie nie czuję się jak w ciąży. Też mnie to troszkę martwi ale staram się myśleć pozytywnie. Wizytę mam dopiero 1.06.