Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem juz po wizycie, mnóstwo stresu i radości
Widziałam pęcherzyk i zarodek z echem serduszka, wszystko jest pieknie jak na ten czas, podczas usg serce mi zamarło, po włożeniu sondy od usg lekarka mówi że widzi pęcherzyk umiejscowiony prawidłowo ale po chwili widze jej wielkie zdziwienie ,ja pomyślałam że znalazła drugi pęcherzyk a ona mówi że jest zarodek i widoczna akcja serca:)ja na to dzisiaj nie liczyłam a tu taka niespodzianka
Dostałam skierowanie na badania krwi i moczu, i luteine tak na wszelki wypadek ze względu na wczesniejsze poronienie, dodatkowo dopytałam o przyjmowanie magnezu i nospy, teraz wiem co i jak moge przyjmować, z tego wszystkiego zapomniałam wymiarów pęcherzyka i zarodka, kolejna wizyta za dwa tygodnie wtedy założy mi kartę ciązynaali13, Marta8880, Carmen1724, eneska, lucy1983, anulka557, ewka315, Liskova, Arizona_R, marta1987, Kamila8k, Smużka, Morwa, Monika34, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama84 wrote:Jestem juz po wizycie, mnóstwo stresu i radości
Widziałam pęcherzyk i zarodek z echem serduszka, wszystko jest pieknie jak na ten czas, podczas usg serce mi zamarło, po włożeniu sondy od usg lekarka mówi że widzi pęcherzyk umiejscowiony prawidłowo ale po chwili widze jej wielkie zdziwienie ,ja pomyślałam że znalazła drugi pęcherzyk a ona mówi że jest zarodek i widoczna akcja serca:)ja na to dzisiaj nie liczyłam a tu taka niespodzianka
Dostałam skierowanie na badania krwi i moczu, i luteine tak na wszelki wypadek ze względu na wczesniejsze poronienie, dodatkowo dopytałam o przyjmowanie magnezu i nospy, teraz wiem co i jak moge przyjmować, z tego wszystkiego zapomniałam wymiarów pęcherzyka i zarodka, kolejna wizyta za dwa tygodnie wtedy założy mi kartę ciązy
Super! ) Ja też dostałam sporo badań ale już sie pogubiłam Ja też zapomniałam mojego zapytać o te kłucia w dole brzucha, po prawej stronie, ale mam nadzieję, że to normalne ;p01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
naali13 wrote:Super! ) Ja też dostałam sporo badań ale już sie pogubiłam Ja też zapomniałam mojego zapytać o te kłucia w dole brzucha, po prawej stronie, ale mam nadzieję, że to normalne ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 19:09
naali13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama84 wrote:Ja pytałam o kłucia w brzuchu, jajnikach i plecach i mi powiedziała że to normalne
Liskova, lucy1983, Monika34 lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
1cs
naali13 wrote:To dobrze! Najważniejsze dla mojego męża było to, że usłyszał, że nie ma przeciwwskazań do przytulania, lekarz wręcz powiedział "polecam"
-
Mama84 wrote:no właśnie to druga rzecz o którą mąz pytał po moim wyjściu z gabinetu a ja mówie że zapomniałam zapytać...01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualnyJa tez mam ochotę na kwaśne i ostre i mam nadzieje ze bedzie chłopiec:) wizytuje 25 maja wiec prosze o kciuki. Niestety od piątku mam 3 dniowe szkolenie wyjazdowe i bardzo nie chce jechać, marże o odpoczynku...od poczatku cuazy na palcach jednej ręki moge policzyć wolne dni, prawie każdy dzien w pracy łącznie z weekendami:( byle do czerwca, wtedy będę miała chyba luźniej...
-
nick nieaktualny
-
naali13 wrote:Mój był ze mną w środku Także nie mogłabym zapomnieć ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 19:21
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:Dziękuje dziewczyny za gratulacje jestem naprawdę spokojniejsza, nawet nie myslałam że zobacze coś więcej niz pęcherzyk, nawet lekarka była zaskoczona