Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój gin USG przez powłoki brzuszne robi od 8 tc
Powiedzcie mi czy coś się zmieniło odnośnie glukozy mam ją zrobić ok 12 tc a w poprzedniej ciąży robiłam dużo później. Zapomniałam zapytać gina dlaczego tak wcześnie ta glukoza.
Monika widzisz wszystko jest w porządku i po co tyle panikowałaś
Monika34 lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o wyjazdy nad morze to ja muszę się pochwalić że na plaże mam ok . 20 min spacerkiem i jestem prawie co tydzień. Co do wyjazdów zagranicznych to od razu po ślubie pojechaliśmy na Majorkę, i teraz w rocznicę mieliśmy sobie pojechać na Kretę i już mąż chciał jechać bukować wycieczkę ale ją coś wyczułam "pismo nosem" i zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Wiec wszystko odwołane.
[/url]
-
ewe08 wrote:niestety nie, jak bym poronila jeszcze raz wtedy dopiero beda szukac przyczyny, masakra leczenie w tym kraju to istna porazka, mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej tamte poronienia byly na poczatku 6 tygodnia, i zaczynaly sie plamieniami a testy ciazowe pokazywaly leciutka druga kreske, teraz jest inaczej prawie siodmy tydzien zadnych plamien a kreski grube, i jakis spokoj wewnetrzy ze tym razem bedzie okej a jak w sobote zobacze serduszko to bede najszczesliwsza osoba na swiecie.
Ja pracuje fizycznie i to nie lekko jak usg bedzie okej to powiem od razu w pracy
Monika34 -
A jeszcze mam pytanie do was. Wasz mąż też was tak pilnuję? Ostatnio gdy zadzwoniłam i poprosiłam by kupił mi McDonalda to mi z tekstem przez telefon "A wiesz że to niezdrowe" Zapadła z mojej strony minuta ciszy a potem dodałam "Ale ja CHCĘ!"(nigdy wcześniej nie czepiał się tego co jem a teraz bo dla kropeczka to lepiej jak bym tylko sałatę jadła i świeżym sokiem popijała)
K.Maria, Arizona_R, eneska, ewka315 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Marta8880 wrote:A jeszcze mam pytanie do was. Wasz mąż też was tak pilnuję? Ostatnio gdy zadzwoniłam i poprosiłam by kupił mi McDonalda to mi z tekstem przez telefon "A wiesz że to niezdrowe" Zapadła z mojej strony minuta ciszy a potem dodałam "Ale ja CHCĘ!"(nigdy wcześniej nie czepiał się tego co jem a teraz bo dla kropeczka to lepiej jak bym tylko sałatę jadła i świeżym sokiem popijała)01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Marta8880 wrote:A jeszcze mam pytanie do was. Wasz mąż też was tak pilnuję? Ostatnio gdy zadzwoniłam i poprosiłam by kupił mi McDonalda to mi z tekstem przez telefon "A wiesz że to niezdrowe" Zapadła z mojej strony minuta ciszy a potem dodałam "Ale ja CHCĘ!"(nigdy wcześniej nie czepiał się tego co jem a teraz bo dla kropeczka to lepiej jak bym tylko sałatę jadła i świeżym sokiem popijała)
i w ogóle żre jak świnka
Arizona_R lubi tę wiadomość
Monika34 -
Mój to mnie wręcz rozpieszcza
Codziennie śniadanko mi robi i kolację przypomina mi o kwasie foliowym no jest cudny po prostu
Co do Maca jak bym coś chciała też by mi coś kupił
Marta8880 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mnie nie ma kto rozpieszczać ani kontrolować
Ja raczej nie jadam ani chipsów ani McDonalda ani pizzy, jak już to naprawdę bardzo okazjonalnie ponieważ mam okropną tendencje do tycia i od urodzenia dziecka jestem na wiecznej diecieNa szczęście moja waga teraz stanęła w miejscu a nawet nieco spadała, może to dzięki lekom na tarczyce. Ale i tak mam 3,5 kg więcej. Pilnować wagi muszę głownie ze względu na kręgosłup niestety mam dyskopatie odcinka lędźwiowego i każdy dodatkowy kilogram bardzo odczuwam.
-
Witam i dolaczam do grona styczniowek
teraz wypada mi 7 tydz (6tyg5dni) co prawda na pierszym usg (jak sie okazalo nie 6 tydz a 5 tydz i 2 dni) moja kropeczka miala 2 mm , bardzo mnie to zmartwilo ale to najpewniej z powodu przesuniecia sie owulacji o 2 dni . Nastepna wizyte mam dopiero 18 czerwca ,ale nie wytrzymam i chyba pojde do innego ginekologa (mieszkam w Niemczech i polska gin ma mase pacjentek
) Termin obliczyla mi na 19 stycznia
A co do wagi to waze jakies kg mniej niz miesiac temu , chodz nie wymiotuje ani sie nie glodze , to chyba efekt pobierania energii przez mala kruszyne
, pozdrawiam
Mordeczka, asia1985, Monika34, Felicity, Beatrice, zoe31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynaali13 wrote:Dziewczyny, czy Wasza waga też skacze tak w górę i w dół? Ważę się zawsze o tej samej porze.