Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Za mną chodzą tosty z tostera
Ja bym bardzo chętnie zjadła pizzę, burgera z Maka, jakiegoś kebaba, spaghetti carbonara (kocham!), no ale niestety, tak jak mówiłam, już teraz mam sporą nadwagę, więc staram się naprawdę ograniczać, ale muszę się bardziej ogarnąć, bo ostatnio wpadła jakaś pizza z Biedronki, ptasie mleczko, ciastka. Ja jestem baaaardzo słodyczowa, liczyłam że może mi w ciąży obrzydną te słodycze, ale niestety nie
Dla mnie idealnie byłoby przybrać te 7kg, ale kurde, już mam na plusie 1,5.. Chociaż może się zważę kilka dni z rzędu, bo faktycznie piszecie o wahaniach wagi. -
nick nieaktualnyLiskova wrote:Za mną chodzą tosty z tostera
Ja bym bardzo chętnie zjadła pizzę, burgera z Maka, jakiegoś kebaba, spaghetti carbonara (kocham!), no ale niestety, tak jak mówiłam, już teraz mam sporą nadwagę, więc staram się naprawdę ograniczać, ale muszę się bardziej ogarnąć, bo ostatnio wpadła jakaś pizza z Biedronki, ptasie mleczko, ciastka. Ja jestem baaaardzo słodyczowa, liczyłam że może mi w ciąży obrzydną te słodycze, ale niestety nie
Dla mnie idealnie byłoby przybrać te 7kg, ale kurde, już mam na plusie 1,5.. Chociaż może się zważę kilka dni z rzędu, bo faktycznie piszecie o wahaniach wagi. -
nick nieaktualnyPizza też za mną chodzi. Strasznie mnie teraz ciągnie do słodkiego. Ja to chce przytyć chociaż startuje z wagi 69,5 kg. W pierwszej ciąży do 23 tygodnia nic nie przytyłam raz tylko po urlopie przybyło 3 kg ale zaraz zeszło chociaż zdrowo się odżywiałam z małą było wszystko ok lekarz mówił że wagę miała jak na 24 tc.
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Arizona, z tym że przy wahaniach wagi ten raz w tygodniu Ci nic nie da, bo nie będziesz wiedzieć, czy to waga w normie, czy jednodniowy skok/spadek
tylko, że z tyg. na tydzień będzie się tyło i wahania będą mniejsze a ważenie co dziennie też jest trochę bezsensu ale tygodniowy skok wagi też się wówczas odnotuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJasne że możesz
straciliśmy małą w 23tc i 3 dniu dokładnie a przyczyną była niewydolność ciśnieniowo szyjkowa. Do 22 tygodnia wszystko było ok potem raz zdarzyło się niewielkie krwawienie bo szyjka się skracała a mała była ułożona główką w dół i naciskało. Miałam mieć pessar założony ale dzień przed planowanym zabiegiem znowu krwawiłam i to mocno na izbie okazało się że wycieka płyn owodniowy i potem wdała się jeszcze infekcja której nie udało się zwalczyć i była groźna dla mnie i dla dziecka no i trzeba było wywołać poród.
-
nick nieaktualny