Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:ja mam dzisiaj gorszy dzień...na ostatniej wizycie mój ginekolog kazał mi zwracać uwagę na każdy objaw...a od wczoraj pobolewa mnie z prawej strony podbrzusze...dziś intensywniej zakuło i chyba towarzyszy mi uczucie rozpierania po tej prawej stronie...i do sedna...nie wiem na ile to moje wyolbrzymianie ( w sensie czy to czasem nie są naturalne objawy) a na ile powinnam się martwić...eh wiecie jak to jest chce się w razie konieczności zrobić wszystko co można a z drugiej strony z każdego pierdnięcia nie należny robić porodu...i mam takie mieszane uczucia. Chyba jeszcze się poobserwuje zanim zacznę wpadać w panikę
Ketka...3 mam kciuki za pomyślność zabiegu.
a tak swoją drogą uwielbiam swojego lekarza za tą troskę ostatnio...a był moment, że może zaufanie do niego zostało nadszarpnięte
Monika34 -
nick nieaktualny
-
ketka91 wrote:Niby tylko biopsja wątroby, ale wiesz: znieczulenie, ryzyko krwotoku, krwiak itd. Denerwuje się, bo mam przykre wspomnienia jak lekarze mówią "prosty zabieg, będzie dobrze". Mówili tak przy moim Tacie (też problemy z wątrobą
) i tydzień później już nie żył.
ojj ketka91 , naprawde mozna zrozumiec Twoje zdenerwowaniewyrazy wspolczucia z powodu Taty
Daj znac czy juz po wszystkim i czy wszystko w porzadku !
-
nick nieaktualny
-
K.Maria wrote:ojj ketka91 , naprawde mozna zrozumiec Twoje zdenerwowanie
wyrazy wspolczucia z powodu Taty
Daj znac czy juz po wszystkim i czy wszystko w porzadku !
Jutro o 12 ma miec robione także z rana tam jade, żeby wszystko mieć na oku.
Arizona mnie tez po prawej stronie, a skoro tyle nas to chyba dobrze ;p
ps. Stwierdzam, że nic mnie na tych studiach i w pracy nie nauczyli. O porodzie wiem wszystko, a o ciąży jak się okazuje nic ;o bo to co w książkach to jakaś bujda
Mama Zosi -
nick nieaktualnyketka91 wrote:Jutro o 12 ma miec robione także z rana tam jade, żeby wszystko mieć na oku.
Arizona mnie tez po prawej stronie, a skoro tyle nas to chyba dobrze ;p
ps. Stwierdzam, że nic mnie na tych studiach i w pracy nie nauczyli. O porodzie wiem wszystko, a o ciąży jak się okazuje nic ;o bo to co w książkach to jakaś bujda
Ketka...rodzić Ci będzie łatwiej czego Ci życzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie! Znowu skrobiecie jak szalone. Ja już po wizycie. Pooglądaliśmy kropka:) ma całe 1.62 cm i odpowiada 8tc. ah, mąż słyszał bicie serduszka po raz pierwszy.... ajć...
<3<3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 19:57
anulka557, ewka315, Carmen1724, Aprilia, zoe31, Smużka, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja byłam raz i mi starczy, nie potrzebuję z resztą, wszystko znam od podszewki
ale dla pierworódki polecam, fajne doświadczenie, dużo wyjaśniają jeśli chodzi o poród, opiekę nad dzieckiem, nie mówiąc o masie próbek w prezencie
a i ja miałam w ramach zajęć wizytę do szpitala, łaziłyśmy po oddziale, porodówce, każda zadawała nurtujące pytania
-
nick nieaktualny