Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie od pewnego czasu Was podczytuje i chciałabym nieśmiało dołączyć do Was. Mam jedną córeczkę, jestem po jednym poronieniu i teraz wychodzi termin na 6.01. Mam nadzieję że tym razem będzie wszystko dobrze. Jutro idę na kolejną betę i od razu do gina. Pierwsza beta w 10dpo- 12,70, druga w 17 dpo- 570,30. Gin kazał się zgłosić jutro . Ze względu na poronienie biorę luteinę i zastrzyki.
Beatrice lubi tę wiadomość
-
Smużka wrote:Witajcie od pewnego czasu Was podczytuje i chciałabym nieśmiało dołączyć do Was. Mam jedną córeczkę, jestem po jednym poronieniu i teraz wychodzi termin na 6.01. Mam nadzieję że tym razem będzie wszystko dobrze. Jutro idę na kolejną betę i od razu do gina. Pierwsza beta w 10dpo- 12,70, druga w 17 dpo- 570,30. Gin kazał się zgłosić jutro . Ze względu na poronienie biorę luteinę i zastrzyki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Świetnie, że nasze grono sie powiększa. Nie mam na nic czasu musze nadrobić zaległości w czytaniu postów.
Dziś ide na druga betę, trochę sie boje mam jakieś złe przeczucie.
Chyba pojawił się u mnie dziwny objaw, czuje jakby moj język byl z metalu a najbardziej jego boki . Nie mogę się tego pozbyć ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 13:19
2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViki wrote:Witam nowe banan śmierdzi mi dziś okrutnie a na dworze czuje kwitnaca wiśnie. Boże co ta ciąża robi z wechem a tak poza to standard. Czyli wzdęcia cmienie, cycki, plecy i total wkur#
Kaszuba, na pewno wszystko jest w porządku, nie stresuj się! Trzymam kciuki -
nick nieaktualnyViki wrote:Witam nowe banan śmierdzi mi dziś okrutnie a na dworze czuje kwitnaca wiśnie. Boże co ta ciąża robi z wechem a tak poza to standard. Czyli wzdęcia cmienie, cycki, plecy i total wkur#
Ojj, mam to samo z nadwrażliwością na zapachy, masakra jakaś. Mi to prawie wszystko śmierdzi że aż gotować nie mogę...
Do tego doszły mdłości i wzdęcia.
Ale dla dobra dzidzi zniosę wszystko -
Dziękuje za przywitanie co do objawów to u mnie póki co cyc boli jak nigdy wcześniej, czasem pobolewa podbrzusze, zawroty głowy, dziś okropne mdłości, kaszuba też mam ten metaliczny posmak masakra
Kamila8k o fajnie że ten sam termin mamy -
nick nieaktualny
-
Kamila8k, z poniedziałku byla 2007,00 a na dzisiejszy wynik jeszcze czekam pewnie będę miała rano . Mam złe przeczucie jakoś.
Smużka, czuje sie jakbym zjadla tonę gwoździ. Okropne.
lucy1983, myślałam że lżej to się objawia. To chyba gorsze od mdłości2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
nick nieaktualny