Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Troche mnie tu nie było. Byłam zajęta maturami. Jeszcze mam 11 i 13 maja.
Najważniejsze mam już za sobą i powiem wam, że jestem zadowolona
Nadal nie mam żadnych objawów po za bólem piersi i czasami mam ochote na jakieś dziwne rzeczy do jedzenia.
Viki piekna beta! Gratulacje ogromne! :*
agaunder super ze na wizycie wszystko dobrze
eneska gratuluję pięknego przyrostu bety :*
kaszuba Również gratki takiej wysokiej bety
Vuko oo super wieści z wizyty. a te 0,86cm to tyle ma pecherzyk czy zarodek?
Ja sie nie odwazylam isc drugi raz, nie chce sie stresowac.
Co do żywienia to ja jem na co mam ochote. Raczej zdrowo się odżywiam ale zdarzają sie czasami grzeszki
A w piatek moja pierwsza wizyta u gina! Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.Flakonik, Blair, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFelicity jejciu jaka ogromna beta. gratki :* przyrost idealny.
Klaudia N. witaj, i mam nadzieje że z nami zostaniesz :*
p
Kamila8k aż 4 bety? gratki super przyrostów. podziwiam, ale przynajmniej wiesz że wszystko jest ok i jestes spokojna
FasUla Jasne. Witaj kochana Mamy ten sam termin Super masz urodziny. Wszystkiego najlepszego :*
Mama84 No to witaj oficjalnie kochana! Czekalam na ciebie, bo widzialam ze na majówkowym testowanku wyszedl ci już pozytyw Gratulacje :* a na kiedy ci wstepnie wychodzi termin?
blackwidow witaj wśród nas A co sie stalo ze w szpitalu lezysz? Na kiedy ci wychodzi termin?
Smużka Również witamy :* Też mam nadzieje, że bedzie wszystko dobrze. Koniecznie daj jutro od razu znać jak beta i jak po wizycie u gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 17:58
Blair, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej u dziewczyny ale dzisiaj dałyście czadu
Witam nowe Styczniówki wszystkie razem i każdą z osobna
Beatrice- to trzymamy kciuki, żeby reszta matur poszła dobrze
Lucy - jutro zaczynamy 7 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 18:23
Flakonik, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny jeszcze raz za gratulację, jestem strasznie spanikowana czy @ nie przyszła i ze strachem biegam do toalety bo czuje wilgoć tam na dole ale to tylko na szczęscie sluz.
Beatrice wstępny termin według belly 16 styczeńBeatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVuko 6t 0d to pierwszy dzień 7 tygodnia jak się liczy tygodnie od OM, tak liczy przynajmniej Belly najważniejsze to jednak to że dzidzie obrze rosną a jak się liczy to drugorzędna sprawa... Można też liczyć od owu, wtedy by trzeba odjąć co najmiej te 2 tygodnie... A usg i tak najlepiej zbada wiek ciąży
Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:Dziękuje dziewczyny jeszcze raz za gratulację, jestem strasznie spanikowana czy @ nie przyszła i ze strachem biegam do toalety bo czuje wilgoć tam na dole ale to tylko na szczęscie sluz.
Beatrice wstępny termin według belly 16 styczeń
Kochana wiem że to ogromny stres, ale bierz to na spokojnie, bo nic nie poradzisz.
Ja żeby się niepotrzebnie nie stresować testowałam dopiero po dacie spodziewanej @ choć po objawach byłam pewna że zaskoczyło... Ale wolałam do końca wytrzymać i się opłaciło
A Ty masz pozytywne testy, zaraz zrobisz betę więc pewność masz że jesteś w ciąży teraz tylko spokój i czekanie, bo teraz i tak nic nie zrobisz, a żaden lekarz nic nie zobaczy na usg. Ale za tydzień dwa wszystko będzie jasne i będzie na pewno dobrze
-
nick nieaktualny