Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:Zaczęłam krwawic ok godz 16, poszłam na izbę przyjęć, na usg widoczny pecherzyk z zarodki em i słabo bijacym serduszkiem, pecherzyk ułożony bardzo wysoko i jest duże ryzyko poronienialucy1983 wrote:Kamila8k, ty już po wizycie czy dopiero po południu idziesz? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzekaszuba wrote:lucy1983, sama nie wiem czemu. Jakoś taki niepokój odczuwam.
Ja po wizycie, kropeczka jest jedna. Było widać pęcherzyk, ciałko żółtawe-tak to określił lekarz i początek rozwijającego się zarodeczka. Taka mała świecąca się kropeczka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:Juz nie tak mocno jak wcześniej ale jest nadal brązowe plamienie., jestem załamana dostałam tylko duphaston I kwas foliowy, mam leżeć
Felicity...a nikt Ci nie powiedział, że serduszko może słabo bić bo to dość wcześnie ? Trzymam za Ciebie kciuki, jestem pewna, że uda Ci się przez to przejść prawdopodobnie będziesz musiała teraz duuużo leżeć. Czytałam już o niejednym takim przypadku zazwyczaj wszytko kończyło się dobrze ...u Ciebie też się tak skończy !!!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity - oddychaj głęboko, powtarzaj sobie, że nie możesz się teraz denerwować postaraj się wyciszyć... teraz tylko spokój jest Ci potrzebny !! Nerwy nic nie pomogą a tylko zaszkodzą ...doskonale wiem co przeżywasz... staraj się chociaż nie denerwować spróbuj myśleć o czymś innym, chociaż wiem jakie to trudne. Ale wierzę w Ciebie dasz rade i Twoja fasolka też !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:Dziewczyny dzięki za wsparcie..trzymajcie za nas mocno kciuki
lucy1983 wrote:Kamila8k - cudowne wiadomości kochana :* Bardzo się cieszę że Kropeczka jest i rośnie Kiedy następna wizyta?
-
nick nieaktualny