Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko i nie boisz sie tyle pracowac? Ja wczoraj tez byłam 12 h i az bolał mnie brzuch, jestem teraz w trakcie zmiany prace, idę zastępować dziewczyny, które sa w ciazy a sama tez w niej jestem tylko ze dowiedziałam sie o niej w poniedziałek i głupio wyszło...na razie sie nie przyznaje ale nie wiem co dalej....
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:No u mnie podobna sytuacja a tez nie chce na razie mowić, wiec trudno wymyślić powód dla którego nie zmian by pracowac tyle co wczesniej;) to zycze zeby było spokojnie:)Vuko wrote:FasUla niestety nikt mnie nie chcial zastapic ani nawet wziasc zmiany na pol , wiec nie mialam wielkiego wyjscia. Ale zamierzam siedziec na dupie caly czas. Moze nie zasne
-
Kamila8k wrote:To jest chyba najgorsze.
a ja fakt,niby pracy nie mam jakos ciezkiej,ale nawet samo to stanie czy siedzenie na dupie 12h jest meczace
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:To prawda, a macie jakies objawy?
U mnie na razie spokojnie, tylko piersi bolą i cześciej sikam a tak to nic;)Vuko wrote:Dokladnie. Zwlaszcza,ze powiedzialam kierowniczce jaka jest sytuacja, a ta niby zmartwiona,ale swoje sprawy ma, a jakies spotkanie, a pozniej lekcje spiewu czy cosa ja fakt,niby pracy nie mam jakos ciezkiej,ale nawet samo to stanie czy siedzenie na dupie 12h jest meczace
-
Hej dziewczyny
Pisałam do Was kilka dni temu i miałam nadzieję do Was dołaczyć i oto jestem
2 testy pozytywne w piątek zrobie jeszcze bete.
Boje się kolejnego poronienia, w ciąże za każdym razem zaszłam w pierwszym cyklu staran, 1 ciąża 12 lat temu,urodziłam przez cc zdrową córkę, 2ciąża też w pierwszym cyklu w grudniu 2014, niestety poroniłam w styczniu 2015 w 7tc od początku coś było nie tak... teraz 3 ciąża i znów w pierwszym cyklu , mam nadzieję na finałowy sukces w styczniu:),a tak w ogóle to mam 31 lat, mężatka od 13 lat , jestem z wielkopolskilucy1983, FasUla, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasUla - witam cię serdecznie w gronie Styczniówek
Wszystkiego Najleszego na Urodziny!!! Dużo zdrówka i miłości
I dbaj o siebie
12 h w pracy to chyba za dużo jak na kobietę w ciąży... ale wiem jak jest ciężko z pracą...
Mama84 - Ciebie również witam serdecznieI trzymam kciuki żeby tym razem było dobrze
Ja też jestem po poronieniu samoistnym w styczniu 2015 i też się obawiam, ale jestem dobrej myśli
Razem damy radę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama84 robiłam tylko podstawowe badania na własną rękę w Polsce, czyli morfologię, zestaw tarczycowy, prl i wszystko wyszło w normie. Robiłam też 2 razy usg i betę, ale na usg wszystko wyglądało dobrze i lekarze zalecali żeby starać się od razu po pierwszej @. Udało się w 3 cyklu pp i 2 cyklu starań
-
lucy1983 wrote:Kamila8k trzymam kciuki za twoją dzisiejszą wizytę
Beta piękna więc wszystko będzie dobrze
I pisz zaraz jak wrócisz
Ja już z nerwów nie mogę wytrzymać, ale jutro już będę po wizycie o tej porze
Mama84 wrote:lucy1983 u mnie też było poronienie samoistne bez konieczności czyszczenia macicy, robiłaś potem jakiś badania?
Mama84- witaj!
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za miłe przywitanie:)
lucy1983 , ja od lekarza nie dostałam skierowania na żadne badania bo to było pierwsze poronienie i lekarz powiedział ża tak sie czasami zdarza, na własą reke zrobiłam morfologie i tarczyce i wszystko niby w normie
Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:Dziękuję dziewczyny za miłe przywitanie:)
lucy1983 , ja od lekarza nie dostałam skierowania na żadne badania bo to było pierwsze poronienie i lekarz powiedział ża tak sie czasami zdarza, na własą reke zrobiłam morfologie i tarczyce i wszystko niby w normie
Mnie lekarz powiedział to samo i badania robiłam prywatnie. Tylko usg mi lekarz zrobił po pierwszej @ i betę po 4 tygodniach i tyle.
Tutaj generalnie wczesne poronienie jak coś normalnego i się za bardzo nie rozczulają.
Po poronieniu zmieniłam lekarza i jak dotąd jestem w miarę zadowolona. Zobaczymy co będzie dalej... ale jestem dobrej myśliZ tamtą ciążą od samego początku było coś nie tak, potwornie się czułam a teraz jest trochę inaczej
Staram się mysleć pozytywnie i wierzę że nad każdą z nas i naszymi Kruszynkami Ktoś tam w górze czuwa