Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie oglądam filmik gdzie Domiś miał 1,5 roku ... szok, że on taki mały był haha
I mówi tam Ryba, Rak, Rura, Brama !Monika34 lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
karolinka1992 wrote:Hej dziewczyny co ile macie wizyty u ginekologa? ja byłam wczoraj robił mi USG jest pęcherzyk 13 mm
odpowiedni do wieku ciąży , ale wizytę mam dopiero za 3 tyg. też tak długo czekacie ?
Kolejna wizyta od ostatniej też 3 tygodnie później.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Giannaa wrote:Olek mi tak chorował, że jak poszedł we wrześniu do przedszkola to w kwietniu mieliśmy wycinany trzeci migdał i drenaż uszu bo mu tyle wody się zebrało ale po tym już było dobrze... wydaje mi się, że dzieciaki tak czy inaczej muszą swoje odchorować ...no nie wiem jednak ja jestem z tych osób co są za tym żeby dzieci chodziły do przedszkola
-
Mordeczka wrote:Naali a to Twój synek czy jak ?
Mam dwóch siostrzeńców Domi w grudniu skończy 5 lat, a Adam w październiku 3
)
Kolejny siostrzeniec albo siostrzenica urodzi się na pcozatku grudnia01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:No to jak tak patrzeć to u mnie córa bo moja buzia zrobiła się okropna
Gianna czyli tak jak sobie życzyszu mnie cera też do d... więc oby to coś znaczyło
Ja też jestem zwolenniczką przedszkola, dzieciaki fajnie się rozwijają w gronie rówieśnikówno a choroby przedszkolne to już inna bajka
moja siostra pracuje w przedszkolu i to są takie właśnie fale, gdzie prawie wszystkie dzieciaki są chore.
Ja to się bardzo boję jak to będzie po macierzyńskim, bo tutaj większość roczniaków trafia do żłobka a mama wraca do pracy, co prawda nie na cały dzień max do 14 ale to jednak długo bez mamy dla takiego malucha. Nie mam tu nikogo, kto by został z dzieckiemno chyba że szybko uda się znowu zajść to zostanę w domu. Na razie staram się tym nie martwić