Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wyślę dane jak w końcu do naszego mieszkania dotrzemy. Ale już się doczekać nie mogę
ciekawa jestem jak wyglądacie
Liskova przejdą Ci te objawy jak się organizm przyzwyczai. Masz dużą dawkę na początek, pewnie z powodu ciąży. Ja tak znoszę każde podnoszenie dawki.Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Hehe dobre Mordeczko
ja wlasnie smaze nalesniki,bo zrobilam wczoraj dzem truskawkowy, wiec korzystam z wolnej chwili miedzy jednym a drugimnalesnikiem
z mamromalada i bitą śmietana z bananami
Chce zrobić farsz z białego sera ale nie wolno surowych jajek i tak się zastanawiam co dodać zeeby był dobrY? -
Smacznego Vuko
Ja będę robić w tym roku sok z czerwonej porzeczki może z jeżyn i powidła ze śliwek
Ja dzisiaj jadę do znajomych do Gostynia ponad 50 km w jedną stronę mam nadzieję że podróż będzie bezproblemowaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaszuba wrote:eneska, ja będę robić i jeszcze jakieś inne dodatkowe badania na serduszko maluszka czy jest zdrowe bo u mnie w rodzinie są wady serca, sama mam więc wolę dmuchać na zimne
ja też mam wadę serca, więc to badanie będzie dla mnie chyba najbardziej stresujące ze wszystkich.
nawet nie wiem, kiedy można je wykonać, ale będę robić w tej samej klinice, co badania prenatalne, więc się dopytam o wszystko na wizycie:)
a można wiedzieć, jaką wadę serca masz? -
alexa wrote:Chce zrobić farsz z białego sera ale nie wolno surowych jajek i tak się zastanawiam co dodać zeeby był dobrY?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny