X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bacha8709 wrote:
    Witajcie.

Można się dołączyć?
    Ja mam termin na 31 styczeń :)

Mnie od kilku dni męczą mdłości. Ciężko jest pracować i normalnie funkcjonować.
    Ile u Was trwały mdłości ?
    Jejku termin masz w moje urodziny :D Witaj :)

bacha8709 lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bacha, witam :) mnie niestety dalej męczą :(

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi nic nie dolega :P
    Na prawdę dziewczynki jak wszystko jest ok z dzidzią to po co się martwić tym że nie ma objawów koleżanka z OF jest w 21 albo 22 tc i w ogóle nie miała żadnych objawów

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pola_x, Aprilia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka napisałam do Ciebie wiadomość.

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Anulka napisałam do Ciebie wiadomość.
    ja do Ciebie też, daj linka do swojego fb bo dużo osób mi się wyświetla i nie wiem która to Ty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 10:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    A mi nic nie dolega :P
    Na prawdę dziewczynki jak wszystko jest ok z dzidzią to po co się martwić tym że nie ma objawów koleżanka z OF jest w 21 albo 22 tc i w ogóle nie miała żadnych objawów
    Ja tez nie mam objawów...tylko piersi troszke;) i jak sie przejjem to mnie muli:) a i troche walcze w wc...ale to podobno norma...

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie poweekendowo :)

Ja jutro lecę na badania, krew i mocz. Trochę mnie dziś brzuch boli, zauważyłam ciemniejszy śluz, prawie brązowy. Wprawdzie jednorazowo na razie ale zaczynam się niepotrzebnie denerwować. Jutro wolne więc cały dzień po wizycie w lab chyba przeleżę. Wizyta u gin za tydzien dopiero

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem szczerze, że na tym fb ciężko się połapać bałagan taki ;-)

a.png
    a.png
  • asia1985 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wolę pisać tutaj niż na fb.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia1985 wrote:
    Też wolę pisać tutaj niż na fb.
    jak mam być szczera... to też wolę tu pisać :P system jeden post dziennie mało mi odpowiada :P

asia1985 lubi tę wiadomość

• bacha8709 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie niestety mdłości męczą 24 godziny na dobę, ale najsilniej jest rano, kiedy szykuję się do pracy. Dawniej mogłam spokojnie zjeść rano porządne śniadanie, bo potem w pracy to różnie bywa, a teraz nie jestem w stanie zjeść nic.

Jem to mi nie dobrze, nie jem też jest kiepsko.
    Niech te mdłości się już skończą, bo ja normalnie fuknkcjonować nie mogę i pracować.

tb73i09k7qndi67f.png

atdci09kaw7c0xqk.png
  • asia1985 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bacha8709 wrote:
    Mnie niestety mdłości męczą 24 godziny na dobę, ale najsilniej jest rano, kiedy szykuję się do pracy. Dawniej mogłam spokojnie zjeść rano porządne śniadanie, bo potem w pracy to różnie bywa, a teraz nie jestem w stanie zjeść nic.

Jem to mi nie dobrze, nie jem też jest kiepsko.
    Niech te mdłości się już skończą, bo ja normalnie fuknkcjonować nie mogę i pracować.
    U mnie już dużo mniejsze. Ale moją koleżankę trzymały do czwartego miesiąca tak silne, że codziennie wymiotowała.

monika_89 lubi tę wiadomość

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już zapomniałam o mdłościach ;-)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe mamuśki:)
    Zjadłam płatki na mleku, NIE RÓBCIE TEGO! :);)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie to plecy bolą...ale wcale się nie dziwię, po kilku dniach leżenia stwierdzam, że nie ma wygodnej pozycji:P

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na mnie nabiał dobrze działa. Właśnie zjadłam serek wiejski z truskawkami.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    mnie to plecy bolą...ale wcale się nie dziwię, po kilku dniach leżenia stwierdzam, że nie ma wygodnej pozycji:P

A jak Twoje krwawienia ? Już lepiej ? Kiedy masz kolejną wizytę ?

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa...dzisiaj mam podskoczyć do szpitala między 18-19:)
    Od piątkowej kolejnej akcji jest lepiej, zero świeżej krwi, w sumie sucho, czasem tylko ze śluzem wyleci trochę brązowych nitek albo mini skrzepów...odbieram to jako dobry znak:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi płatki pasują. A u mnie do 16 wody nie będzie

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie odkryłam dawno zapomniany smak - płatki z mlekiem haha :D Ale nic mi po nich nie ma.

km5sio4phkxiw92p.png
‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ