Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
bacha8709 wrote:Witajcie.
Można się dołączyć?
Ja mam termin na 31 styczeń
Mnie od kilku dni męczą mdłości. Ciężko jest pracować i normalnie funkcjonować.
Ile u Was trwały mdłości ?Witaj
bacha8709 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
A mi nic nie dolega
Na prawdę dziewczynki jak wszystko jest ok z dzidzią to po co się martwić tym że nie ma objawów koleżanka z OF jest w 21 albo 22 tc i w ogóle nie miała żadnych objawówanulka557, Ania:D, Pola_x, Aprilia, Beatrice lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:A mi nic nie dolega
Na prawdę dziewczynki jak wszystko jest ok z dzidzią to po co się martwić tym że nie ma objawów koleżanka z OF jest w 21 albo 22 tc i w ogóle nie miała żadnych objawów -
Witam sie poweekendowo
Ja jutro lecę na badania, krew i mocz. Trochę mnie dziś brzuch boli, zauważyłam ciemniejszy śluz, prawie brązowy. Wprawdzie jednorazowo na razie ale zaczynam się niepotrzebnie denerwować. Jutro wolne więc cały dzień po wizycie w lab chyba przeleżę. Wizyta u gin za tydzien dopierodorbie lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Mnie niestety mdłości męczą 24 godziny na dobę, ale najsilniej jest rano, kiedy szykuję się do pracy. Dawniej mogłam spokojnie zjeść rano porządne śniadanie, bo potem w pracy to różnie bywa, a teraz nie jestem w stanie zjeść nic.
Jem to mi nie dobrze, nie jem też jest kiepsko.
Niech te mdłości się już skończą, bo ja normalnie fuknkcjonować nie mogę i pracować. -
bacha8709 wrote:Mnie niestety mdłości męczą 24 godziny na dobę, ale najsilniej jest rano, kiedy szykuję się do pracy. Dawniej mogłam spokojnie zjeść rano porządne śniadanie, bo potem w pracy to różnie bywa, a teraz nie jestem w stanie zjeść nic.
Jem to mi nie dobrze, nie jem też jest kiepsko.
Niech te mdłości się już skończą, bo ja normalnie fuknkcjonować nie mogę i pracować.monika_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny