Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
kolezanka dopiero w 21 tygodniu kiedy miala poznać orientacyjnie płeć dziecka weszła z mężem i to jeszcze ginekolog robila problem mowiac ze to nie klinika i tu aie takich rzeczy nie praktykuje.... ale zapytac nie zaszkodzi
-
nick nieaktualnywitam się i ja, z mdłościami dalej grrr musze podjadać co chwile bo jak nie to zwariować z mdłości idzie, a z drugiej strony nie mam na nic ochoty
JATA jak chcesz wyślij mi swoje dane, dodam CięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 09:08
-
nick nieaktualnyPola_x wrote:Ja też muszę wiecznie podjadać.
Wczoraj o 22 musiałam coś zjeść, bo nie dało rady inaczej. Poranek też miałam nienajlepszy dzisiaj.
-
anulka557 wrote:no ja mam dokładnie to samo.. ot tyle, że na szczęście bez wymiotowania... i to tak często muszę podjadać, że się okazuje, że jem co 1,5-2 godz bo też nie mogę za dużych porcji, bo dalej mdli.. jabłko to pomaga na 10 min!
Ja mam podobnie, staram się wtedy coś małego tylko zjeść, bo ile można. A z domu nie ruszam się bez ciastek! Tylko u mnie niestety czasem zdarzają się dni, kiedy przytulam się z porcelaną. -
nick nieaktualny
-
Widze ze mam wielkie szczęście co do wymiotow i mdłości. 2 razy tylko zwymiotowalam raz rano i raz wieczorem. Odrzuciło mnie od niektórych rzeczy nawet do pizzy i kebabow... mdłości czasami mnie dopadna ale na 5-10 minut i uderzenia gorąca az robi mi sie słabo. Ale powodzenia dziewczyny wierze ze juz niedługo i Wam minie
-
Gumisia! Mój mąż był bardzo ciekawy na naszej drugiej wizycie u ginekologa ( 6tydz. 2 dzień) i wprost powiedziałam ze mąż ciekawski i chce zobaczyć serduszko, bez problemu lekarz go zawołał
Chyba do końca życia nie zapomnę tego błysku dumy w oku męża jak zobaczył bijące serduszko!