X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to próbuje:)
    33c9986e4c83477fmed.jpg

naali13, ketka91, Pola_x, Aprilia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ewka315, nick nieaktualny, Liskova, Giannaa, nick nieaktualny, mimi87, nick nieaktualny, Smużka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha udało sie:)
    Moj groszek z poniedziałku

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Naali:)

naali13 lubi tę wiadomość

• naali13 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny groszek ;)

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki wrote:
    Nie. W tym terminie nie miałam mieć okresu. Jestem w 11 tygodniu.
    Viki, ja od 2 dni miałam plamienie tzn mialam bo skończyło mi się dzis, jeszcze rano sporo miałam i zauważyłam że je mam jak nie wezmę No-Spy. Ale Lutke biore 3x100mg i wiem, ze krwiaka nie ma, ale moge mieć plamienie, bo mam hormonalne.
    Jak by ci sie znowu pojawiało to skonsultuj z ginem. Jak wiesz, ze krwiaka nie ma, to jestes spokojna. Czasami moze się krwiaczek oprózniać, a czasami tak się lekko złuszcza doczesna tzn śluzówka macicy bo jest bardzo wrażliwa

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki wrote:
    Mam luteina 2 x 100
    To zwiększ do 3x100 i dodaj sobie No-Spa 2x1

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi2 wrote:
    Dzisiaj zdazył się cud i jest fasolka a nawet serduszko:)))))))))
    a cud wziął się stąd że według OM jestem w 7 tygodniu plus parę dni i tym się wszyscy sugerowali a rzeczywiscie dopiero w piątym pózno owu była
    nie wyobrażacie sobie jak się cieszę że dzidzius się jednak pokazał...
    Justi2 Super!!! Juhu!!!

Justi2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulix wrote:
    Cześć dziewczyny :) ja tez trzymam kciuki za wasze wizyty bedzie dobrze! :)
    Rano oderwalam sie od lozka i 5 minut siedzialam bo nagle ku mojemu zdziwieniu dopadly mnie mdłości ktorych od początku mogę na palcach jednej ręki policzyc :) piersi mam tak obolale ze nie daje ich dotknac mojemu nie wspominając o sutkach. Niestety dopadly mnie rozstepy i nie wiem czy nie jest za pozno na ich smarowanie, sa czerwone i fioletowe najbardziej na prawej piersi bo jakos bardziej urosła :(
    Dzis weszlam w 11tydzien. Wizyta za 2 tygodnie. Oby bylo ok. Pozdrawiam Was cieplutko i uciekam do pracy.
    Udanych wizyt! :*
    Paulix, to masz jak ja 10t1d

• Vuko Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki, nie zwiekszaj zadnych dawek lekow na wlasna reke. Mozliwe,ze cos tam po tej przebytej przygodzie "zlecialo" ;-) czasami moze cos wyplynac nawet po 2 dniach dopiero. Jak nic nie boli,to nie boj zaby. Mnie wczoraj bolaly okolicr lewej pachwiy,ze chodzic rano nie moglam,ale to rozciagaja sie wiezadla, wiec norma :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Dzisiaj widziałam mój śliczny urodzinowy prezencik <3 Ma 10 mm, serduszko mu pika i co prawda jest młodsze o jakieś cztery-pięć dni niż wynika z OM ale pan doktor powiedział, że wszystko jest w porządku i założył mi kartę ciąży.

Co za szczęście, 4,5 roku na to czekałam i w końcu jest mój mały Cud <3 <3 <3

nick nieaktualny, asia1985, Aprilia, nick nieaktualny, Pola_x, Liskova, converse90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po pierwszym usg, potwierdził sie 10 t 3d, dzidzia ma 35 mm a serduszko bije 176. Termin na 7 stycznia

nick nieaktualny, asia1985, ketka91, nick nieaktualny, Pola_x, nick nieaktualny, polaola, Liskova, Giannaa, nick nieaktualny, mimi87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zem3sg18fbglipi0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluję dziewczyny udanych wizyt :))

• Viki Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie czysto. Zupełnie. Dużo białego śluzu. Nie wiem co to było. nie zwiększa dawek...

Vuko lubi tę wiadomość

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki wrote:
    Na razie czysto. Zupełnie. Dużo białego śluzu. Nie wiem co to było. nie zwiększa dawek...
    noo to spokojnie :) może faktycznie gdzieś się zadrapałaś, zacięłaś

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki wrote:
    A używasz aplikatora do luteiny?

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    To zwiększ do 3x100 i dodaj sobie No-Spa 2x1

przepraszam że się wtrącam ale nie powinno się "doradzać" zwiększania leków zwłąszcza kobietom w ciąży. Taką decyzje może podjąć tylko nasz lekarz prowadzący ciąże! takim radami możemy zaszkodzić nie tylko sobie ale przede wszystkim tym małym istotką które nosimy w sobie ...

Vuko, vincaminor lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki wrote:

tak jak pisałaś, możliwe że się otarłaś się w okolicach intymnych :) głowa do góry VIKI jak pisałaś to była tylko malutka plamka

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt! :)

km5sio4phkxiw92p.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki,ja bym się zupelnie nie martwiła. Macica jest teraz w środku bardzo ukrwiona i te naczynka mogą czasem pękać, stąd jakieś delikatne plamienia.

A tym bardziej, że piszesz, że to raptem dwie kropeczki no i że po sikaniu czysto :)

ja jestem tak umęczona tym tygodniem, że padam na twarz, dzisiaj znowu 10h w pracy..
    Byle do 19.06 i będzie trochę luzu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz Viki, jak na zawołanie, sama zaczęłam plamić na brązowo i brzuch boli :/ przegięłam ze sprzątaniem dziś ehh już tylko leżenie na dzisiaj..

‹‹ 453 454 455 456 457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ