Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViki, ja od 2 dni miałam plamienie tzn mialam bo skończyło mi się dzis, jeszcze rano sporo miałam i zauważyłam że je mam jak nie wezmę No-Spy. Ale Lutke biore 3x100mg i wiem, ze krwiaka nie ma, ale moge mieć plamienie, bo mam hormonalne.Viki wrote:Nie. W tym terminie nie miałam mieć okresu. Jestem w 11 tygodniu.
Jak by ci sie znowu pojawiało to skonsultuj z ginem. Jak wiesz, ze krwiaka nie ma, to jestes spokojna. Czasami moze się krwiaczek oprózniać, a czasami tak się lekko złuszcza doczesna tzn śluzówka macicy bo jest bardzo wrażliwa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusti2 Super!!! Juhu!!!Justi2 wrote:Dzisiaj zdazył się cud i jest fasolka a nawet serduszko:)))))))))
a cud wziął się stąd że według OM jestem w 7 tygodniu plus parę dni i tym się wszyscy sugerowali a rzeczywiscie dopiero w piątym pózno owu była
nie wyobrażacie sobie jak się cieszę że dzidzius się jednak pokazał...
Justi2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulix, to masz jak ja 10t1dPaulix wrote:Cześć dziewczyny
ja tez trzymam kciuki za wasze wizyty bedzie dobrze! 
Rano oderwalam sie od lozka i 5 minut siedzialam bo nagle ku mojemu zdziwieniu dopadly mnie mdłości ktorych od początku mogę na palcach jednej ręki policzyc
piersi mam tak obolale ze nie daje ich dotknac mojemu nie wspominając o sutkach. Niestety dopadly mnie rozstepy i nie wiem czy nie jest za pozno na ich smarowanie, sa czerwone i fioletowe najbardziej na prawej piersi bo jakos bardziej urosła 
Dzis weszlam w 11tydzien. Wizyta za 2 tygodnie. Oby bylo ok. Pozdrawiam Was cieplutko i uciekam do pracy.
Udanych wizyt! :* -
Viki, nie zwiekszaj zadnych dawek lekow na wlasna reke. Mozliwe,ze cos tam po tej przebytej przygodzie "zlecialo"
czasami moze cos wyplynac nawet po 2 dniach dopiero. Jak nic nie boli,to nie boj zaby. Mnie wczoraj bolaly okolicr lewej pachwiy,ze chodzic rano nie moglam,ale to rozciagaja sie wiezadla, wiec norma
menka lubi tę wiadomość
-
Cześć!
Dzisiaj widziałam mój śliczny urodzinowy prezencik
Ma 10 mm, serduszko mu pika i co prawda jest młodsze o jakieś cztery-pięć dni niż wynika z OM ale pan doktor powiedział, że wszystko jest w porządku i założył mi kartę ciąży.
Co za szczęście, 4,5 roku na to czekałam i w końcu jest mój mały Cud
anulka557, asia1985, Aprilia, menka, Pola_x, Liskova, converse90, lucy1983, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:To zwiększ do 3x100 i dodaj sobie No-Spa 2x1
przepraszam że się wtrącam ale nie powinno się "doradzać" zwiększania leków zwłąszcza kobietom w ciąży. Taką decyzje może podjąć tylko nasz lekarz prowadzący ciąże! takim radami możemy zaszkodzić nie tylko sobie ale przede wszystkim tym małym istotką które nosimy w sobie ...
Vuko, vincaminor lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viki,ja bym się zupelnie nie martwiła. Macica jest teraz w środku bardzo ukrwiona i te naczynka mogą czasem pękać, stąd jakieś delikatne plamienia.
A tym bardziej, że piszesz, że to raptem dwie kropeczki no i że po sikaniu czysto
ja jestem tak umęczona tym tygodniem, że padam na twarz, dzisiaj znowu 10h w pracy..
Byle do 19.06 i będzie trochę luzu. -
nick nieaktualny

przegięłam ze sprzątaniem dziś ehh już tylko leżenie na dzisiaj..