Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
podczytuję, ale nie mam siły na pisanie.
dalej plamię na brązowo, raz mocniej raz mniej. Poniedzialek, przerwa i 3 dni plamien.
Wysiadam psychicznie, strasznie się boję kolejnego poronienia
Viki poczytaj ulotkę, w ciąży nie należy uzywać aplikatora do lutki -
nick nieaktualny
-
Dokladnie, aplikator w ciazy moze podraznic i w ulotce pisze,ze w ciazy doradza sie aplikowac palcem wskazujacym
odebralam dzis wyniki toxo igg i igm, oba niereaktywne
a grupe krwi okazalo sie,ze mam taka sama jak moj nie-malz, czyli jedna z najrzadszych,ale dobrze,ze nie ma konfliktu
no i wiadomo jaka grupe bedzie mialo bobo
Arizona_R, Liskova, vincaminor lubią tę wiadomość
-
Viki wrote:No a ja głupi używałam. Dziwna sprawa. Liczę ze to jakaś głupia sytuacja. I więcej się nie powtórzy. Inna sytuacja jak ktoś ma krwiaki. A ja nie mam. Kurde dopiero w czwartek do gina...
-
No pamiętam. Kurde skąd te głupie plamienia u Ciebie? Może taką masz naturę.
11 tydzień dziś zaczynam a mdłości mniejsze, ale dalej są.
Apetyt też niski. Tylko brzuch już wyluzował.
Keka ja nie wymiotuje. Ale do 9 tygodnia wieczorami miałam dreszcze i jakby gorączke, której nie było...I zimno bardzo nawet jak było gorąco. -
vincaminor wrote:Cześć!
Dzisiaj widziałam mój śliczny urodzinowy prezencikMa 10 mm, serduszko mu pika i co prawda jest młodsze o jakieś cztery-pięć dni niż wynika z OM ale pan doktor powiedział, że wszystko jest w porządku i założył mi kartę ciąży.
Co za szczęście, 4,5 roku na to czekałam i w końcu jest mój mały Cud -
Kogo jeszcze nie ma w naszej grupie na Facebooku to serdecznie zapraszam.
Na prawdę bardzo fajnie nam się tam rozmawia. Jak ktoś chce dołączyć niech wyśle mi w prywatnej wiadomości link do swojego profilu na FB to was dodam. Grupa jest tajna.
Nikt nie będzie widział że w niej jesteście.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanko dzisiaj kompletnie ustały mi objawy jeszcze wczoraj czułam się fatalnie a dzisiaj nic jak przed ciążą wszytsko normalnie , to mój 8 tydzień czy u Was któraś z Was tez tak miała ze objawy ustąpiły szybko? czy moze mam się martwić? wizyte mam w środę, tak sobie myśle ze to moze przez krwiaka? Sama nie wiem , mam nadzieję ,że sobie tylko wkręciłam cos niepotrzebnie
-
Viki, ja juz przy 2,6 dostałam Letrox.
Madlenka, tak to bywa, nie martw sięJa 2-3 dni przed USG ostatnim miałam właśnie takie, że zero objawów, no jak przed ciążą się czułam i sie denerwowałam trochę, a poszłam na USG i piękne serducho było
Za to dzisiaj od rana już mnie dwa razy ciągnęło na wymioty, raz bo pranie wsadzałam do pralki i zapach skarpetek mnie zabił, a drugi raz jak do szafy zajrzałam, bo przewiewu brak i taki 'zapaszek', no masakra
Miałam mega ciężki tydzień, kolejny do piątku też taki będzieA jeszcze dzisiaj i jutro mam kurs, w sumie po 8h. Jutro po kursie jedziemy do teściów na obiad.
Marzę o urlopie -
Justi2 wrote:Dzisiaj zdazył się cud i jest fasolka a nawet serduszko:)))))))))
a cud wziął się stąd że według OM jestem w 7 tygodniu plus parę dni i tym się wszyscy sugerowali a rzeczywiscie dopiero w piątym pózno owu była
nie wyobrażacie sobie jak się cieszę że dzidzius się jednak pokazał...niech zdrowo rośnie
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś