Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALe tu się zrobiło cicho ostatnio ...

a.png
    a.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki wrote:
    Gumisia jakie masz TSH? Ja mam 3,2 i też biore :/
    2,96. Pomaga u Ciebie ten lek?

• naali13 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie korzystają z pięknej pogody ;)

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 10 tygodniu według ostatniego USG! :) <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pola_x, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Viki Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy pomaga. Ide na badania w poniedziałek.W czwartek do gina:)

Kurde czuje już chyba macice, że wystaje w podbrzuszu. Jak leże czy trzymam laptopa na brzuchu. Da się wyczuć ręką. Szczególnie jak pęcherz pełny:)Czyli jednak rośnie:)

Dziś nadal czysto;) Ide na wesele wieczorem :/Zasnę o 10.Eh

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis zaczęłam 11 tydzień, w poniedziałek ide odebrać wyniki ale zobaczymy czy bedzie usg czy tylko zalecenia;) a za 2 tygodnie mam prenatalne, a Wy kiedy? Któraś juz po?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś moze wkleić opis 11 tygodnia o matce bi nie mam premium;)?z gory dzieki:)

• ewka315 Przyjaciółka

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlenka89 wrote:
    Dziewczyny mam pytanko dzisiaj kompletnie ustały mi objawy jeszcze wczoraj czułam się fatalnie a dzisiaj nic jak przed ciążą wszytsko normalnie , to mój 8 tydzień czy u Was któraś z Was tez tak miała ze objawy ustąpiły szybko? czy moze mam się martwić? wizyte mam w środę, tak sobie myśle ze to moze przez krwiaka? Sama nie wiem , mam nadzieję ,że sobie tylko wkręciłam cos niepotrzebnie
    U mnie tez w 8 tygodniu wszystkie objawy zniknely, nawet piersi przestaly bolec, tez sie strasznie balam ale okazalo sie ze niepotrzebnie.

4c3tdqk3evf5n69m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się, ja typowe poranne mdłości zaliczyłam, ale dalej Bogu dziękuję, że bez bliskiego spotkania z kibelkiem :D plamienie na szczęście wczoraj jednorazowe było, ale brzuch częściej niż zwykle pobolewa także dalej jak najwięcej leżę i się lenie :)

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wzięłam za sprzątanie ale kiepsko mi idzie. Nie mam w ogóle siły. Ledwo zaczęłam a już muszę odpocząć. Przed ciążą mogłam cały dom za jednym zamachem posprzątać:)

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia u mnie dziś to samiutko. Ale odkąd zaczęłam deunasty tydzień to nie mam już mdłości także głowa do góry laski, życzę wam tego samego :) w czwartek prenatalne

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam ale jestem wypluta z całej energii, a przede mną cały dzień nic nie robienia, oszaleje!

• JATA Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    ALe tu się zrobiło cicho ostatnio ...
    wszystko się przeniosło na fb :/

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem i podczytuje ale nie chce smęcić ciągle o plamieniach więc nic nie piszę. Jak sytuacja się unormuje to wrócę na stałe.
    Piękna pogoda a ja leże i leżę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. ;)
    U nas ok, oprócz lekkich mdłości w ciągu dnia, apetyt średn. :P wczoraj po pracy pojechaliśmy z mężem na zakupy i tak mnie korcilo żeby kupić coś maluchowi. Skarpeteczki, czapeczke, no cokolwiek. Ale tak sobie pomyślałam że jak będzie wszystko ok za 2 tg po wizycie to wtedy zacznę po malu kupować ;).
    Co do czytania w necie to ja omijam już szerokim łukiem bo dostałam zakaz od ginekolog i mojej mamy :P zawsze kończyłam zdanie bo 'w necie tak pisało' i skończyło się :P człowiek się tylko nakręca..
    Na fb jest taki profil 'ciaza pytania i odpowiedzi' czasem tam zaglądam ale nie raz też takie rzeczy piszą że potem się boje. :/ brr. Lepiej faktycznie nic nie czytać, skupić się na sobie..

monika_89, asia1985, Liskova lubią tę wiadomość

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Tobą w 100%! Ja mniej czytam tym lepiej śpię.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie mam to samo. ;) coś w tym jest. ;)

Ja się ogarniam, susze włosy, dziś mamy duuza impreza firmowa u mojego męża w pracy, trzeba jakoś wyglądać :P dobrze ze nie ma skwaru na polu..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 12:28

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika mam nadzieję że u Ciebie się poprawia. Trzymam mocno kciuki. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak w ogóle to witam się w 12 tygodniu :)
    ostatnio rzadko piszę bo co 2dzien nadal męczą mnie mdłości i brak apetytu i najczesciej przez cale dnie jestem nie do życia.. na dodatek te upały...uff

gratuluję wszystkim udanych wizyt i pięknie rosnących fasolek :*

ja we wtorek mam wizyte u gina na nfz, dodatkowo musze oddac krew na badanie w kierunku kiły (USR) bo ostatnio brakło im materiału :/

a 23czerwca mam prenatalne, juz nie moge sie doczekać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 13:33

mimi87 lubi tę wiadomość

‹‹ 455 456 457 458 459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ