Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Gratulacje super wieści
Widzę, że na zdjęciu masz wpisany 12w0d a w suwaczku masz 11w4d skąd ta rozbieżność ? Zastanawiam się jak Ci lekarze stwierdzają tak szybko płeć skoro te narządy rodne u chłopców jak i u dziewczynek wyglądają tak samo...tak tak dziewczynki też mają siusiaka na początku
suwaczek mam ustawiony zgodnie z owulacją - i raz na wizycie się zgadza wiek a raz tak jak dzisiaj dzidzia jest kilka dni starsza, ale w związku że jest to tylko kilka dni różnicy to nie zmieniam suwaczka i zostawiam go tak jak jest
kurcze a z tym siusiakiem to niewiedziałamno cóż to mój Antoś może być jeszcze Helenką
hehe mąż się ucieszy bo chce mieć córeczkę a mi obojętne - ważne żeby się urodziło zdrowe w terminie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niby tak ale na początku to jest takie trochę wróżenie wydaje mi się
Jak powiedzą chłopak to mają 50 % szans
Memka Ja też miałam z początku ustawiony suwaczek wg owu ale to mnie strasznie myliło a, że dzieciątko jest jednak bliżej terminu OM to zmieniłam go. -
Ja tak się zastanawiam z tym pęcherzem ... Znam przypadki, że po 25 tyg dziecko nie chce się obrócić, żeby pokazać co ma między nóżkami to dlaczego wtedy lekarz nie sprawdzi po pęcherzu ? To chyba nie do końca jest tak... w każdym razie wiem już, że koło 20 tc widać już faktyczne narządy dzidziusia
-
nick nieaktualny
-
naali13 wrote:Ale lekarze jakoś to rozpoznają po tym czy jest coś tam skierowane w góre czy w dół ;p
Doczytałam własnie ten artykuł i masz racje ... w 14 tc u dziewczynek wyrostek płciowy
zaczyna się obniżać i nawet są zdjęcia pokazane jaka jest różnicawiec wtedy wzrasta możliwość rozpoznania płci ale lekarz musi być doświadczony
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny