Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
madzia4 wrote:Witam.
u mnie niestety źle wieści. Wczoraj jak byłam u męża w szpitalu dostałam porządnego krwotok. Nasz częściej to ten sam szpital w którym przyjmuje mój lekarz. Od razu pobiegła na izbę, mój gin miał akurat dyżur. Nie jest dobrze, bardzo dużo krwi. Trzymajcie kciuki.dorbie lubi tę wiadomość
-
Giannaa wrote:A Ty juz miałaś USG genetyczne co on mógł tak wcześnie tam widzieć ? Moja gin do której wcześniej chodziłam kazała mi też iść do kliniki specjalistyczne...ale ona sprzęt taki mizerny miała, że pewnie bałaby się wykonać USG prenatalne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz po:)) czekalam na poczekalni ze 2h ale było warto:) mój mały skarb rozwija sie prawidłowo, wszystko jest super jak to powiedział Pan doktor:D nawet widziałam jak sie rusza, poki nie zaczelam ryczec ze wzruszenia i przestał...juz czuje mamusie:D dostałam skierowanie na badania i kolejna wizyta 1.07
dorbie, eneska, alexa, Arizona_R, Liskova, naali13, anulka557, menka, Beatrice, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
JATA wrote:dziewczyny badania prenatalne są zalecane wszystkim kobietom bez względu na wiek czy obciążenia rodzinne
naali13, anulka557 lubią tę wiadomość
-
madzia4 wrote:Ja kolejna wizytę mam w czwartek. Strasznie się boje. To będzie kolejne usg w ciągu tyg a przecież to tez nie jest obojętne. Ale jak trzeba to trzeba. Dziękuję A wsparcie dziewczyny01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Liskova wrote:Tak, ale zaleca się wszystkim prenatalne w formie USG, a Pappa to już zazwyczaj jak są wskazania, bo niestety na nim często glupoty wychodzą i tylko matki się stresują.01.2016 🧒
1cs
Czesc dziewczyny, witamy sie w 12tyg
dla dziewczyn co sie boja,ze zmalal im brzuszek albo przesztal rosnac uspokajam,ze moj tez zmalal i wygladam jak w 8tyg znowu
wydaje mi sie,ze ma to zwiazek z tym,ze pod koniec 3 trymestru macica zaczyna zmieniac polozenie, a poza tym wzdecia zwykle sa juz mniej uciazliwe
Liskova, anulka557, mimi87, dorbie, FasUla, Aprilia, Arizona_R lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Czesc dziewczyny, witamy sie w 12tyg
dla dziewczyn co sie boja,ze zmalal im brzuszek albo przesztal rosnac uspokajam,ze moj tez zmalal i wygladam jak w 8tyg znowu
wydaje mi sie,ze ma to zwiazek z tym,ze pod koniec 3 trymestru macica zaczyna zmieniac polozenie, a poza tym wzdecia zwykle sa juz mniej uciazliwe
dorbie lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny
-
naali13 wrote:Ja jutro o 15...
zazdroszczę ja dopiero w poniedziałek i to prenatalne ciekawe czy maluch jest już na tyle duży żeby go pomierzyć. Ostatnio mi wyszło że jest o jeden dzień starszy niż data om ;psynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
mimi87 wrote:zazdroszczę ja dopiero w poniedziałek i to prenatalne ciekawe czy maluch jest już na tyle duży żeby go pomierzyć. Ostatnio mi wyszło że jest o jeden dzień starszy niż data om ;p01.2016 🧒
1cs
Vuko wrote:Czesc dziewczyny, witamy sie w 12tyg
Chyba miało być pod koniec I trymestru ? Bo do końca III jeszcze duuuużo czasuU mnie też brzuszek mniejszy i wydaje mi się, że własnie tu te wzdęcia swoje robią.
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie brzuch mega wieczorami, rano spada, ale ja i tak go widzę, u mnie w domu też, bo zawsze mialam zupełnie płaski. W pracy jeszcze nie widzą i o to chodzi.
Mam nadzieję, że plamien dziś juz nie będzie
A usg prenatalne mam we wtorek, boję się cholernie.