X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • mimi87 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Dziewczyny, wiem,ze czesc z Was martwila sie o Morwe, wiec musze Wam napisac,ze niestety mamy o jedna styczniowke mniej :-( nie wiem czy sama zdecyduje sie jeszcze tutaj napisac,ale poniewaz sie martwilyscie, to pisze ja. Morwa przeszla wczoraj operacje, w jajowodzie byl drugi zarodek,ktory z tego co zrozumialam, rozerwal jajowod a serduszko zarodka w macicy przestalo bic. Teraz czeka na dalsze informacje od lekarzy,bo okazalo sie,ze na jajniku i za macica ma jakies zmiany. Tyle w temacie... :-(

współczuje Mrowa ;( tak mi przykro ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:15

synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia <3
    zi13sek22ff6wp77.png
    nasz Bartuś
    ex2bwn156t8mofjo.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Dziewczyny, wiem,ze czesc z Was martwila sie o Morwe, wiec musze Wam napisac,ze niestety mamy o jedna styczniowke mniej :-( nie wiem czy sama zdecyduje sie jeszcze tutaj napisac,ale poniewaz sie martwilyscie, to pisze ja. Morwa przeszla wczoraj operacje, w jajowodzie byl drugi zarodek,ktory z tego co zrozumialam, rozerwal jajowod a serduszko zarodka w macicy przestalo bic. Teraz czeka na dalsze informacje od lekarzy,bo okazalo sie,ze na jajniku i za macica ma jakies zmiany. Tyle w temacie... :-(
    Strasznie mi przykro :( :( :( sama przeszłam coś podobnego i wiem jak to boli :(

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki wrote:
    Do dziewczyn, które uważają, że mają już brzuszek ciążowy.

To niestety nie brzuszek ciążowy a jelita i wzdęcia na razie. Macica wystaje ponad wzgórek łonowy po 12 tygodniu dopiero.
    A już konkretnie w 16 tygodniu :)

Po zdjęciach jak oglądałam od was to nieraz kobiety w 20 tygodniu dopiero takie mają.
    Myślę, że każda z nas wie, że to nie typowy ciążowy tylko raczej wzdęcia, lub jak u mnie to chyba wypchane jelita, bo wzdęcia nie utrzymywały by się cały czas.

Ehh... Morwa, bardzo mi przykro.

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha skończyło się gagatki!! teraz pokazuje kto "nie lubi" :D

Ania: D nu nu nu nie ładnie tak dziewczynom dawać "nie lubię" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:28

eneska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O niee. Tak mi przykro jak przeczytałam o Morwie.. Ciary mnie oblecialy.. Masakra.. :<
    Też weszlam sobie na ciaza pytania i odpowiedzi i zobaczyłam tam taki post że się przerazilam.. Ehh. Co mnie podkusilo. A gdzie tam do Wizyty..

• Vuko Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez Ania:D dala "nie lubie" i to do posta o tym kiedy mam wizyte XD

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku ja komuś też dałam ale to na samym początku jak to się pojawiło. Z przyzwyczajenia chciałam dać like a tam nowa ikonka. :P teraz się pilnuje ;)

• JATA Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dajcie już spokój z tym nie lubię, każdemu mogło się zdażyć kliknąć. To nie jest konkurs na popularnosć, a wy cały czas o tym nie lubię i nie lubię. Może olejmy to po prostu?

Marta8880 lubi tę wiadomość

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JATA wrote:
    dziewczyny dajcie już spokój z tym nie lubię, każdemu mogło się zdażyć kliknąć. To nie jest konkurs na popularnosć, a wy cały czas o tym nie lubię i nie lubię. Może olejmy to po prostu?
    ale Ty nie widzisz, że my to z ironią i żartem piszemy? trochę luzu :)

Liskova lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wolę się pośmiać z tego nie lubię, jak mam ujadać, że się wizytą stresuję :P

alexa lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak dalam, tego samego ale ja dostalam wczoraj :-P i nie tylko ja XD ale dobrze,ze to zmienili i jest na tych samych zasadach co "lubie"

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    wolę się pośmiać z tego nie lubię, jak mam ujadać, że się wizytą stresuję :P
    Heh no to witam w klubie :D

anulka557 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzę JATA spodobała Ci się nowa opcja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do mojej ginekolog bo mam od kilku dni dość sporo sluzu, takiego lekko zoltawego, bezzapachowego z małymi granulkami, nic mnie nie swędzi ani nie piecze, powiedziała mi że teraz w tych tygodniach jest go najwięcej, żeby się nie martwić.. Ze to całkiem normalne :P
    A gdzieś tam miałam nadzieję, że powie żeby przyjechać i sprawdzić i bym podlukala Malucha ;* ehhh, co za :P

Liskova, eneska lubią tę wiadomość

• JATA Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo, daję wam pretekst do żartów i wyluzowania się ;)

anulka557 lubi tę wiadomość

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Dzwoniłam do mojej ginekolog bo mam od kilku dni dość sporo sluzu, takiego lekko zoltawego, bezzapachowego z małymi granulkami, nic mnie nie swędzi ani nie piecze, powiedziała mi że teraz w tych tygodniach jest go najwięcej, żeby się nie martwić.. Ze to całkiem normalne :P
    A gdzieś tam miałam nadzieję, że powie żeby przyjechać i sprawdzić i bym podlukala Malucha ;* ehhh, co za :P
    hehehe no niestety :D ja mam taki sam jak Ty, ale ja luteinę biorę więc z nią to nasilone mam eh

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Wasza waga? Na plusie czy na minusie? U mnie na razie na minusie ale cieżko mi znaleźć wygodnie spodnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla i mnie waga bez zmian póki co :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na ostatniej wizycie 1 kg więcej, w domu się ważę to mi pokazuje teraz taka wagę jak przed ciaza-czasem nawet 0.5 kg mniej.
    We wszystko się mieszcze :P
    Tzn. Staniki do wymiany, na dniach. Jak wracam do domu od razu ściągam bo mnie uwieraja :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    U mnie na ostatniej wizycie 1 kg więcej, w domu się ważę to mi pokazuje teraz taka wagę jak przed ciaza-czasem nawet 0.5 kg mniej.
    We wszystko się mieszcze :P
    Tzn. Staniki do wymiany, na dniach. Jak wracam do domu od razu ściągam bo mnie uwieraja :P
    ja już dawno mam większe i muszę w nich chodzić, bo tylko puszczę cycki na wolność, to taaaki ból, że nie idzie wytrzymać :P niby wielkie nie są, ale grawitacja nie działa na moją korzyść :D

‹‹ 468 469 470 471 472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ