X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • mimi87 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Dziewczyny, wiem,ze czesc z Was martwila sie o Morwe, wiec musze Wam napisac,ze niestety mamy o jedna styczniowke mniej :-( nie wiem czy sama zdecyduje sie jeszcze tutaj napisac,ale poniewaz sie martwilyscie, to pisze ja. Morwa przeszla wczoraj operacje, w jajowodzie byl drugi zarodek,ktory z tego co zrozumialam, rozerwal jajowod a serduszko zarodka w macicy przestalo bic. Teraz czeka na dalsze informacje od lekarzy,bo okazalo sie,ze na jajniku i za macica ma jakies zmiany. Tyle w temacie... :-(

współczuje Mrowa ;( tak mi przykro ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:15

synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia <3
    zi13sek22ff6wp77.png
    nasz Bartuś
    ex2bwn156t8mofjo.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Dziewczyny, wiem,ze czesc z Was martwila sie o Morwe, wiec musze Wam napisac,ze niestety mamy o jedna styczniowke mniej :-( nie wiem czy sama zdecyduje sie jeszcze tutaj napisac,ale poniewaz sie martwilyscie, to pisze ja. Morwa przeszla wczoraj operacje, w jajowodzie byl drugi zarodek,ktory z tego co zrozumialam, rozerwal jajowod a serduszko zarodka w macicy przestalo bic. Teraz czeka na dalsze informacje od lekarzy,bo okazalo sie,ze na jajniku i za macica ma jakies zmiany. Tyle w temacie... :-(
    Strasznie mi przykro :( :( :( sama przeszłam coś podobnego i wiem jak to boli :(

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki wrote:
    Do dziewczyn, które uważają, że mają już brzuszek ciążowy.

To niestety nie brzuszek ciążowy a jelita i wzdęcia na razie. Macica wystaje ponad wzgórek łonowy po 12 tygodniu dopiero.
    A już konkretnie w 16 tygodniu :)

Po zdjęciach jak oglądałam od was to nieraz kobiety w 20 tygodniu dopiero takie mają.
    Myślę, że każda z nas wie, że to nie typowy ciążowy tylko raczej wzdęcia, lub jak u mnie to chyba wypchane jelita, bo wzdęcia nie utrzymywały by się cały czas.

Ehh... Morwa, bardzo mi przykro.

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha skończyło się gagatki!! teraz pokazuje kto "nie lubi" :D

Ania: D nu nu nu nie ładnie tak dziewczynom dawać "nie lubię" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:28

eneska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O niee. Tak mi przykro jak przeczytałam o Morwie.. Ciary mnie oblecialy.. Masakra.. :<
    Też weszlam sobie na ciaza pytania i odpowiedzi i zobaczyłam tam taki post że się przerazilam.. Ehh. Co mnie podkusilo. A gdzie tam do Wizyty..

• Vuko Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez Ania:D dala "nie lubie" i to do posta o tym kiedy mam wizyte XD

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku ja komuś też dałam ale to na samym początku jak to się pojawiło. Z przyzwyczajenia chciałam dać like a tam nowa ikonka. :P teraz się pilnuje ;)

• JATA Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dajcie już spokój z tym nie lubię, każdemu mogło się zdażyć kliknąć. To nie jest konkurs na popularnosć, a wy cały czas o tym nie lubię i nie lubię. Może olejmy to po prostu?

Marta8880 lubi tę wiadomość

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JATA wrote:
    dziewczyny dajcie już spokój z tym nie lubię, każdemu mogło się zdażyć kliknąć. To nie jest konkurs na popularnosć, a wy cały czas o tym nie lubię i nie lubię. Może olejmy to po prostu?
    ale Ty nie widzisz, że my to z ironią i żartem piszemy? trochę luzu :)

Liskova lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wolę się pośmiać z tego nie lubię, jak mam ujadać, że się wizytą stresuję :P

alexa lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak dalam, tego samego ale ja dostalam wczoraj :-P i nie tylko ja XD ale dobrze,ze to zmienili i jest na tych samych zasadach co "lubie"

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    wolę się pośmiać z tego nie lubię, jak mam ujadać, że się wizytą stresuję :P
    Heh no to witam w klubie :D

anulka557 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzę JATA spodobała Ci się nowa opcja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do mojej ginekolog bo mam od kilku dni dość sporo sluzu, takiego lekko zoltawego, bezzapachowego z małymi granulkami, nic mnie nie swędzi ani nie piecze, powiedziała mi że teraz w tych tygodniach jest go najwięcej, żeby się nie martwić.. Ze to całkiem normalne :P
    A gdzieś tam miałam nadzieję, że powie żeby przyjechać i sprawdzić i bym podlukala Malucha ;* ehhh, co za :P

Liskova, eneska lubią tę wiadomość

• JATA Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo, daję wam pretekst do żartów i wyluzowania się ;)

anulka557 lubi tę wiadomość

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Dzwoniłam do mojej ginekolog bo mam od kilku dni dość sporo sluzu, takiego lekko zoltawego, bezzapachowego z małymi granulkami, nic mnie nie swędzi ani nie piecze, powiedziała mi że teraz w tych tygodniach jest go najwięcej, żeby się nie martwić.. Ze to całkiem normalne :P
    A gdzieś tam miałam nadzieję, że powie żeby przyjechać i sprawdzić i bym podlukala Malucha ;* ehhh, co za :P
    hehehe no niestety :D ja mam taki sam jak Ty, ale ja luteinę biorę więc z nią to nasilone mam eh

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Wasza waga? Na plusie czy na minusie? U mnie na razie na minusie ale cieżko mi znaleźć wygodnie spodnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla i mnie waga bez zmian póki co :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na ostatniej wizycie 1 kg więcej, w domu się ważę to mi pokazuje teraz taka wagę jak przed ciaza-czasem nawet 0.5 kg mniej.
    We wszystko się mieszcze :P
    Tzn. Staniki do wymiany, na dniach. Jak wracam do domu od razu ściągam bo mnie uwieraja :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    U mnie na ostatniej wizycie 1 kg więcej, w domu się ważę to mi pokazuje teraz taka wagę jak przed ciaza-czasem nawet 0.5 kg mniej.
    We wszystko się mieszcze :P
    Tzn. Staniki do wymiany, na dniach. Jak wracam do domu od razu ściągam bo mnie uwieraja :P
    ja już dawno mam większe i muszę w nich chodzić, bo tylko puszczę cycki na wolność, to taaaki ból, że nie idzie wytrzymać :P niby wielkie nie są, ale grawitacja nie działa na moją korzyść :D

‹‹ 468 469 470 471 472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ