Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko wrote:Dziewczyny, wiem,ze czesc z Was martwila sie o Morwe, wiec musze Wam napisac,ze niestety mamy o jedna styczniowke mniej
nie wiem czy sama zdecyduje sie jeszcze tutaj napisac,ale poniewaz sie martwilyscie, to pisze ja. Morwa przeszla wczoraj operacje, w jajowodzie byl drugi zarodek,ktory z tego co zrozumialam, rozerwal jajowod a serduszko zarodka w macicy przestalo bic. Teraz czeka na dalsze informacje od lekarzy,bo okazalo sie,ze na jajniku i za macica ma jakies zmiany. Tyle w temacie...
współczuje Mrowa ;( tak mi przykro ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:15
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Vuko wrote:Dziewczyny, wiem,ze czesc z Was martwila sie o Morwe, wiec musze Wam napisac,ze niestety mamy o jedna styczniowke mniej
nie wiem czy sama zdecyduje sie jeszcze tutaj napisac,ale poniewaz sie martwilyscie, to pisze ja. Morwa przeszla wczoraj operacje, w jajowodzie byl drugi zarodek,ktory z tego co zrozumialam, rozerwal jajowod a serduszko zarodka w macicy przestalo bic. Teraz czeka na dalsze informacje od lekarzy,bo okazalo sie,ze na jajniku i za macica ma jakies zmiany. Tyle w temacie...
sama przeszłam coś podobnego i wiem jak to boli
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Viki wrote:Do dziewczyn, które uważają, że mają już brzuszek ciążowy.
To niestety nie brzuszek ciążowy a jelita i wzdęcia na razie. Macica wystaje ponad wzgórek łonowy po 12 tygodniu dopiero.
A już konkretnie w 16 tygodniu
Po zdjęciach jak oglądałam od was to nieraz kobiety w 20 tygodniu dopiero takie mają.
Ehh... Morwa, bardzo mi przykro.
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJATA wrote:dziewczyny dajcie już spokój z tym nie lubię, każdemu mogło się zdażyć kliknąć. To nie jest konkurs na popularnosć, a wy cały czas o tym nie lubię i nie lubię. Może olejmy to po prostu?
Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzwoniłam do mojej ginekolog bo mam od kilku dni dość sporo sluzu, takiego lekko zoltawego, bezzapachowego z małymi granulkami, nic mnie nie swędzi ani nie piecze, powiedziała mi że teraz w tych tygodniach jest go najwięcej, żeby się nie martwić.. Ze to całkiem normalne
A gdzieś tam miałam nadzieję, że powie żeby przyjechać i sprawdzić i bym podlukala Malucha ;* ehhh, co zaLiskova, eneska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalexa wrote:Dzwoniłam do mojej ginekolog bo mam od kilku dni dość sporo sluzu, takiego lekko zoltawego, bezzapachowego z małymi granulkami, nic mnie nie swędzi ani nie piecze, powiedziała mi że teraz w tych tygodniach jest go najwięcej, żeby się nie martwić.. Ze to całkiem normalne
A gdzieś tam miałam nadzieję, że powie żeby przyjechać i sprawdzić i bym podlukala Malucha ;* ehhh, co zaja mam taki sam jak Ty, ale ja luteinę biorę więc z nią to nasilone mam eh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie na ostatniej wizycie 1 kg więcej, w domu się ważę to mi pokazuje teraz taka wagę jak przed ciaza-czasem nawet 0.5 kg mniej.
We wszystko się mieszcze
Tzn. Staniki do wymiany, na dniach. Jak wracam do domu od razu ściągam bo mnie uwieraja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:58
-
nick nieaktualnyalexa wrote:U mnie na ostatniej wizycie 1 kg więcej, w domu się ważę to mi pokazuje teraz taka wagę jak przed ciaza-czasem nawet 0.5 kg mniej.
We wszystko się mieszcze
Tzn. Staniki do wymiany, na dniach. Jak wracam do domu od razu ściągam bo mnie uwierajaniby wielkie nie są, ale grawitacja nie działa na moją korzyść