Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalexa wrote:Mnie nie bolały ani raz, tylko sutki tkliwe, teraz już lekko, za to dużo zylek na nich
.
-
nick nieaktualnymimi87 wrote:hej mam dziwne i trochę wstydliwe pytanie schodzi wam może skóra z samego czubka sutków? sorki za pytanie ale zastanawiam się co to jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:17
-
anulka557 wrote:a Ty wiesz, że 3 dni temu to samo zauważyłam? u mnie to wygląda tak, jakby ciutkę coś wyciekało i zasychało od razu, takie jasne kremowo-zółte? ciężko mi określić
to u mnie tak samo ;/ może tak ma byćsynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
nick nieaktualnymimi87 wrote:to u mnie tak samo ;/ może tak ma być
może to kanaliki się przygotowują i udrażniają na przejście mleka, nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:23
mimi87, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JATA wrote:no nie do końca się z tym zgadzam. jednak test podwójny daje 90% pewności, samo usg ok 70. Wiadomo, że mówi się o tych przypadkach kiedy wynik okazał się nieprawidłowy, a potem dziecko urodziło się zdrowe. Jednak wciąż uważam, ze należy badania wykonywać ze świadomością, że nie są one nieomylne i możliwa jest dalsza diagnostyka. I światopogląd nie ma z tym nic wspólnego. Nawet jeśli ktoś jest zdecydowany urodzić chore dziecko to wczesne wykrycie wad daje możliwość przede wszystkim przygotowania się na przyjęcie takiego dziecka, a często też można jeszcze podczas ciąży rozpocząć leczenie.
Nie bez powodu w wielu europejskich krajach te badania są obowiązkowe.ja poczytałam to i owo i nie chcę się bez sensu stresować i tyle.
Światopogląd nie ma nic do rzeczy, ja wiem, że gdyby dziecko miało poważne wady, to dokonalibyśmy terminacji.
Alexa dzięki za info o śluzie, t już się nie martwię
FasUla u mnie niestety na plusie, ale ciężko powiedzieć ile, bo to się waha niesamowicie, raz jest 1kg, a raz 4kg..
Przykro mi strasznie z powodu Morwy
Co do sutków, to witam w klubie, ja jak się dotknę to umieram... -
nick nieaktualnyWłaśnie to do mnie dotarło że od piątku będę od 2 do 4 nocy sama.
nie pamiętam od kiedy. Od tylu lat nierozlaczni, nawet na jeden dzień. Oo matko.
Mój mąż ma operacje.
Także weekend spędzę w szpitalu.. Oby bez stresu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalexa wrote:Przegrode nosowa.. Wiecznie ma katar, problem z oddychaniem przez nos, chrapię, wszystko robi z otwartą buzia, mam nadzieję że mu pomoże..Bo troszkę się nacierpi.
Mój miał operowane kolano i jak wyszedł ze szpitala to zrobiłam test na drugi dzień i 2 kreski byłyalexa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do wagi - moja na ostatniej wizycie (26 maja) wynosiła o pół kilo więcej niż dziś
ale spodnie odpinam wieczorami
Co do sutków - ja nie mogę nawet się ręcznikiem wycierać, bo bolą jak oszalałe. Takie białe grudki to miałam jeszcze przed ciążą (to się jakoś tam fachowo nazywa) i skóra też mi z nich schodziale ja to w ogóle suchą skórę mam wszędzie
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Spokojnie, chociaż operacja niefajna dla niego, niezbyt komfortowa zaraz po zabiegu, ale będzie zadowolony.
Mój miał operowane kolano i jak wyszedł ze szpitala to zrobiłam test na drugi dzień i 2 kreski byłychciał mi nawet kogoś z Pl przywieźć żebym sama nie była, bo ja mała dziewczynka jestem, hihi. Zakazał mi przyjeżdżać do szpitala, żebym tyle km nie jechała autem.
taaa. Na pewno. Nie wyobrażam sobie jakbym go miała nie odwiedzić
To po zabiegu Twój zapomniał chyba od razu o bólujak mu pokazałas tescik