Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:Ej a myslicie ze jest szansa ze juz cos zobacze? np. siusiaka?
czy jeszcze za szybko?
o tym pisałyśmy tutaj niedawno.
ale doświadczony lekarz po ułożeniu pęcherza moczowego może przypuszczać płeć -
eneska wrote:https://bellybestfriend.pl/forum-search/?forum_search_word=palvin&forum_search_group_id=0&forum_search_topic=on&forum_search_post=on&forum_search_order=accuracy
a to nie tylko u nas
Do czego to link bo nic nie wiedzę jak otwieram? A chętnie bym się zajeła koleżanką Pavlin -
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Do czego to link bo nic nie wiedzę jak otwieram? A chętnie bym się zajeła koleżanką Pavlin
wpisałam w wyszukiwarkę jej nick i wyskoczyło, że w innych tematach też na nią narzekają
-
eneska wrote:Siusiaka zobaczysz, bo siusiaka mają też dziewczynki na początku rozwoju
o tym pisałyśmy tutaj niedawno.
ale doświadczony lekarz po ułożeniu pęcherza moczowego może przypuszczać płeć
Z tym pęcherzem to chyba nie bardzo jest potwierdzone... -
Pola_x, ja też miałam krwiaczka, wykrytego pod koniec maja. Pewnego dnia zaczęłam plamić na wszystkie kolory tęczy, doszedł silniejszy ból brzucha, w głowie miałam najgorsze. Poleciałam na usg, okazało się, że szczęście w nieszczęściu to mały krwiak. Dostałam zwolnienie na miesiąc, luteine na wszelki wypadek i nakaz oszczędzania się. Poplamiłam jeszcze 3 dni. Wczoraj miałam wizytę kontrolną i po krwiaku ani śladu
Także na pewno zniknie, nie martw się! Tylko musisz teraz włączyć tryb slow motion
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane,
my już po prenatalnych pierwszychwszystko super. Mój maluch wcale nie taki maluch bo ma 6,16 cm ! Taki gigant nam rośnie
już o 5 dni jest do przodu i termin z 31 grudnia przesunął się na drugi dzień świąt 26 grudnia
hehe dobrze bo widać, że mój gigancik robi wszystko aby tegoroczne święta spędzić już z nami
ehh jestem szczęśliwa
teraz czekamy tylko na wyniki papa ale to tylko formalność mam nadzieje, bo wszystkie parametry zgodnie z usg wyszły bardzo ładnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 11:34
Giannaa, monika_89, JATA, eneska, mimi87, ewka315, Pola_x, FasUla, Liskova, Arizona_R, alexa, Carmen1724, Aprilia, anulka557, Vuko, dorbie, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
eneska wrote:Dlaczego?
Nie znalazłam nigdzie takiego info... a poza tym tak jak napisałam... dzieciaczki po 25 tyg ciąży już są większe i narządy ich widać ale czasami zakrywają się i nie wiadomo jaka jest płeć dzieciątka. Gdyby lekarz mógł określić po pęcherzu to nie byłoby wtedy problemu, że dziecko wstydliwe i nie chce pokazać co ma między nóżkami ... no nie wiem mogę się mylić ale tak mi się wydaje. Masz jakiś artykuł odnośnie tego pęcherza? Chętnie bym sobie poczytała. Bo bardzo mnie interesuje jak to jest z tą płcią -
menka wrote:Witajcie kochane,
my już po prenatalnych pierwszychwszystko super. Mój maluch wcale nie taki maluch bo ma 6,16 cm ! Taki gigant nam rośnie
już o 5 dni jest do przodu i termin z 31 grudnia przesunął się na drugi dzień świąt 26 grudnia
hehe dobrze bo widać, że mój gigancik robi wszystko aby tegoroczne święta spędzić już z nami
ehh jestem szczęśliwa
teraz czekamy tylko na wyniki papa ale to tylko formalność mam nadzieje, bo wszystkie parametry zgodnie z usg wyszły bardzo ładnie
Super wieściTo już masz duże małe Maleństwo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Nie znalazłam nigdzie takiego info... a poza tym tak jak napisałam... dzieciaczki po 25 tyg ciąży już są większe i narządy ich widać ale czasami zakrywają się i nie wiadomo jaka jest płeć dzieciątka. Gdyby lekarz mógł określić po pęcherzu to nie byłoby wtedy problemu, że dziecko wstydliwe i nie chce pokazać co ma między nóżkami ... no nie wiem mogę się mylić ale tak mi się wydaje. Masz jakiś artykuł odnośnie tego pęcherza? Chętnie bym sobie poczytała. Bo bardzo mnie interesuje jak to jest z tą płcią
ja nie sądzę oczywiście, że ta metoda jest nieomylna itd., i że można się na niej opierać w 100%, ale widocznie coś w tym jest -
naali13 wrote:Pola, ale dobrze, że z maluszkiem wszystko w porządku. JA nie wiem jak przeżyję te 3 dni sama, w mieszkaniu
Odwiozłam go właśnie pod szkołę, teraz śniadanko, a potem mam trochę kartek i zaproszeń do zrobienia.
A na 15 wizyta!
trzymam kciuki za maleństwosynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Beatrice wrote:Ehh nie mam pojecia kto to..
Dobra dziewczyny. Trzymajcie kciuki. O 14 mam prenatalne . Może uda sie już podglądnąć płeć
życzę powodzenia moje prenatalny już za 5 dnipowoli odliczam
dorbie lubi tę wiadomość
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Martii wrote:Cieszę się
Wyznaczono mi datę na 8 stycznia. Mam tylko nadzieję, że nie trafię w środek świąt lub sylwestra i opustoszały szpital
ja mam termin na 2 stycznia ;p więc myślę że sylwester będę miała kolorowy ;0Martii lubi tę wiadomość
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś