Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Kurde ja nie wierzę w wykrywanie tak wcześnie płci ... ale to oczywiście moje odczucie ...
Moja lekarka tak na początku opowiadala ze płeć nieznana, ale na koniec kazala mi się położyć na lewym boku, by lepiej zobaczyc zastawke trojdzielna i bylo widac malucha jak się rozkraczyl i dokładnie siusiak, ciała jamiste z cewka moczowa. Raczej tak, chociaż mam jeszcze nadzieję na pomyłkę -
nick nieaktualnyFasUla wrote:Dziewczyny a czy normalne jest twardnienie brzucha w 12 tyg ciazy? Tez tak macie? Nie mam krwawień ani nic ale czesto w nocy budzi mnie twardy brzuch...
FasUla lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Bo na tym etapie jest duzo błędów, pewne jest w 16 tygodniu.
Moja lekarka tak na początku opowiadala ze płeć nieznana, ale na koniec kazala mi się położyć na lewym boku, by lepiej zobaczyc zastawke trojdzielna i bylo widac malucha jak się rozkraczyl i dokładnie siusiak, ciała jamiste z cewka moczowa. Raczej tak, chociaż mam jeszcze nadzieję na pomyłkęhehehe
eneska, dorbie, Giannaa, anulka557, Pola_x lubią tę wiadomość
-
vincaminor wrote:No wiesz, teraz gender i te sprawy - może po urodzeniu zadecyduje za inną płcią i szlag palnie cały misterny plan.
Nie kracz !!!!
Może mi dzisiaj uda się bardziej podejrzeć malucha co tam ma miedzy nóżkamijuż mam ciut większą szanse ale naprawdę tylko ciut
Dziewczyny chciałam Wam podziękować, że tak mi wbiłyście z tym piciem płynów... wczoraj udało mi się wypić z około 2 litry. Wkurzałam się niemiłosiernie bo co 30 min chodziłam sikać ale dziś rano jak stanęłam na wadze to zobaczyłam 2 KG MNIEJahh jaka ulga
ewka315, Vuko, menka, Liskova, mimi87, Pola_x, eneska, dorbie, vincaminor lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vincaminor wrote:Co nie?
Już się irytować zaczęłam w poczekalni, bo prywatna wizyta a obsuwa już ponad półgodzinna. A tu TAKA rekompensata
Nawet zdjęcie dostałam! -
Giannaa wrote:
Wiecie co...mam wrażenie, że przed chwilą dostałam pierwszego kopniaka nie powiem, że na 100% to było to...ale nagle zrobił mi się ucisk na pęcherz co jest charakterystyczne jak dzidzi sobie fika i nagle coś mnie puknęło od środka po czym ten ucisk na pęcherz odpuscił... teraz będę się obserwowaćchociaż pewnie nie dowiem się czy to było to
W pierwszej ciąży ruchy poczułam gdzieś koło 20 tc w każdej kolejnej można poczuć szybciej
-
nick nieaktualny
-
JATA wrote:ja mam brać do 16 tygodnia normalnie, potem w 17 i 18 stopniowo odstawiać. Długo jeszcze
Lekarze powiedzieli jej że osłabienie napięcia mięśniowego to właśnie przez Dupka i mały musiał być rehabilitowany. Strasznie przy tym płakał.
-
Gumisia wrote:U mojego gina (do którego chodzę prywatnie) jest obsuwa około 2 godziny!!!! A jest najdroższy w mieście. Ale do niego pół miasta chodzi i to chyba dlatego.
W sumie nie denerwowałabym się, gdyby nie to, że wiedziałam, że muszę prędko biec do Rodziców odebrać paczkę, bo kurier stwierdził, że może akurat tylko o tej jednej godzinie podjechać.
Ale udało się - zobaczyć Dzidziusia i odebrać paczkę.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:Tylko ja pierwsza w kolejce byłam - dopiero się mogą irytować osoby, które były dalej.
W sumie nie denerwowałabym się, gdyby nie to, że wiedziałam, że muszę prędko biec do Rodziców odebrać paczkę, bo kurier stwierdził, że może akurat tylko o tej jednej godzinie podjechać.
Ale udało się - zobaczyć Dzidziusia i odebrać paczkę.Czekamy na zdjęcia dzidziusia.
-
Witam wiem ze dawno nie pisałam ale nie bardzo mam siłę. Mimo dukana lute inny i nospe jak tylko wstanę z łóżka chociażby obiad ogrodowa znowu planie. Juz znam przyczynę lozysko przy samym ujściu. Oby się podniosło bo juz wariuje.