Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jusiakpp wrote:Dostałam luteine dopochwowo, powiedzcie jakie objawy po niej miałyscie badz macie bo slyszalam ze sa po niej plamienia, szczegolnie po tej dopochwowej, a ja nie mam plamien poki co tylko dal mi to bo mowilam ze boli mnie brzuch
O plamieniach nie słyszałam - chyba tylko o tym, że używając aplikatora można coś podrażnić i jest plamienie, ale nawet w ulotce jest napisane, że w ciąży aplikatora nie powinno się używać.dorbie lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
jusiakpp wrote:Dostałam luteine dopochwowo, powiedzcie jakie objawy po niej miałyscie badz macie bo slyszalam ze sa po niej plamienia, szczegolnie po tej dopochwowej, a ja nie mam plamien poki co tylko dal mi to bo mowilam ze boli mnie brzuch
plamienia? z samej luteiny to nie bardzo, mogą Ci czasem tylko jej resztki wypłynąćdorbie lubi tę wiadomość
-
Giannaa wrote:Vincaminor Ale fajnego gratisa dostałaś
musisz mieć fajną lekarkę.
Już się irytować zaczęłam w poczekalni, bo prywatna wizyta a obsuwa już ponad półgodzinna. A tu TAKA rekompensata
Nawet zdjęcie dostałam!dorbie lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pola_x wrote:o kurcze, myślałam o Giannie
Wiecie co...mam wrażenie, że przed chwilą dostałam pierwszego kopniaka nie powiem, że na 100% to było to...ale nagle zrobił mi się ucisk na pęcherz co jest charakterystyczne jak dzidzi sobie fika i nagle coś mnie puknęło od środka po czym ten ucisk na pęcherz odpuscił... teraz będę się obserwowaćchociaż pewnie nie dowiem się czy to było to
W pierwszej ciąży ruchy poczułam gdzieś koło 20 tc w każdej kolejnej można poczuć szybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 20:42
menka, Carmen1724, Pola_x lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Giannaa wrote:Pokaż zdjęcie
Jutro może.
Aczkolwiek nie za wiele tam widać - w końcu 10 tc, a USG przez brzuch.
Ja na razie nie wiem do kiedy mam brać luteinę, nie pytałam, ale wolę dłużej niż krócej.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
FasUla wrote:Dziewczyny a czy normalne jest twardnienie brzucha w 12 tyg ciazy? Tez tak macie? Nie mam krwawień ani nic ale czesto w nocy budzi mnie twardy brzuch...
-
nick nieaktualny