Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Eneska, rozumiem
Ale z drugiej storny pomyśl, jak Cię prenatalne nie martwi, to wizyta tym bardziej nie powinna
Ale rozumiem Cię doskonale, u mnie do wizyty 5 dni i też się martwię jak cholera, bo brzuszek malutki. -
Felicity Namęczyłam się ale znalazłam
http://baby2see.com/gender/external_genitals.html tu mają świetnie wszystko pokazane ale jest p angielsku w razie czego możecie użyć tłumacza w przeglądarceBo jest bardzo fajnie opisane nawet miej wiek=cej w którym tyg co widać miedzy nogami
I bardzo w skrócie tu - http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/lb/ai/hstg/aZcacF8AdbzZUeeZ5B.jpgeneska, Felicity lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Ja dokładnie takie same myśli mam...
ale niefajnie, że takie myśli nas nawiedzają!
będę dużo, dużo spokojniejsza po jutrzejszej wizycie, w końcu kończy mi się I trymLiskova lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj byłam z wynikami na konsultacji u endokrynologa - wszystko super, mam lepsze wyniki niż przed ciążą.
Ale nie o tym chciałam... po USG pani doktor mówi do mnie "to niech pani jeszcze brzuch pokaże" - gratisowo pokazała mi mojego Dzidziusia.
Ale urósł
eneska, Giannaa, Liskova, Vuko, Pola_x, ewka315, Carmen1724, dorbie lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvincaminor wrote:Dzisiaj byłam z wynikami na konsultacji u endokrynologa - wszystko super, mam lepsze wyniki niż przed ciążą.
Ale nie o tym chciałam... po USG pani doktor mówi do mnie "to niech pani jeszcze brzuch pokaże" - gratisowo pokazała mi mojego Dzidziusia.
Ale urósł
-
eneska wrote:to fajnie, że nie jestem sama i nie jestem jakaś psychiczna z takmi myślami
ale niefajnie, że takie myśli nas nawiedzają!
będę dużo, dużo spokojniejsza po jutrzejszej wizycie, w końcu kończy mi się I trym
A 2 trymestr zaczyna się od początku 14 tygodnia, prawda? -
nick nieaktualnyJATA wrote:ja tak samo...też się ciągle zastanawiam czy ktoś tam w ogóle jest...Ale to chyba naturalne póki nie ma brzucha i nie czuć ruchów dziecka.
A 2 trymestr zaczyna się od początku 14 tygodnia, prawda? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny